ja problemy so spankom nemavam , dnes som hore dlhsie lebo som si dokoncil jednu pracu do skoly, uz je to zamnou tak dobru noc
ak nemozem zaspat tak si pustim tv a prinej zaspim urcite
Mne sa to stáva dosť často. Keďže si rád dlhšie pospím, tak z nedele na pondelok sa mi nedarí dobre zaspať, tak sa len prevraciam a myslím na kadejaké hlúposti. Neviem, čo spraviť preto, aby som zaspal skôr...
ja spavat nemozem vobec mam v hlave svoje problemi ... a ked si vypijem ako napriklad dnes tak nemam sancu zaspat musim pekne krasne vytriezvet a potom na obed ma hodi o zem skor nemam sancu cize dalsia prenudena noc a rano idem cosi uvarit napapam sa a hadam zaspim ... a vzdy ma neuveritelne bolia kolena heh
Nikdy som nemal problém zo spánkom, môžem vychlastať aj 2 litre Kofoly, lahnem a spím.
Čudujem sa, koľko mladých ľudí má problémy zo spánkom ( napr. aj moji známi ).
Ja mám tiež so zaspávaním problémy, hlavne keď cez týždeň vstanem okolo 1ej poobede, a spať chodím okolo 4ej a pol 5ej a to do seba tlačím ešte okolo 1ej jedlo, obed atď. Ale ani za boha by som nevedel zaspať do polnoci, proste to sa nedá.
Keď idem sobotu na prednášku na Výšku, lahnem si už o 1ej a do 3ej sa točím v posteli
Ja ked nemozem zaspat tak je to casto z nedostatku fyzickej aktivity cez den. Ked mam v ten den trening alebo aspon idem behat, tak ziadny problem, lahnem a spim. Ale ak som cele poobedie len presedel za pocitacom, to iste vecer, energiu akurat tak prijimal, tak este dve hodiny lezim v posteli...
Vtedy pomaha snazit sa vsugerovat si tu unavu, nemysliet na nic...
toto bol moj dost problem dlhu dobu . Vecsinou som na nieco myslel aj ked som si snazil vyhodit z hlavy nedalo sa....potom neskor na mna prichadzali depresie s toho ze rano vstavam do skoly napr. a uz je 04:00... Dost dobry liek na to cele je vyvetrat si riadne izbu popripade dat si Pivko.... ak sa neda tak som presiel na najucinejsiu metodu a kupil som v lekarni lieky na bilinnej baze nebudem sa predsa trovit ak to netreba...vyskusal som toho vela az som natrafil na toto http://www.magister.sk/product_info.php ... ts_id=3407
skus a uvidis...teraz lieky neuzivam a so spanim je to u mna super....
Ja som s tymto nemal nikdy problem, vzdy zaspim tak do pol hodinky. Samozrejme ze sa vzdy zaspava lepsie po nejakej fyzickej namahe cez den ako ked iba cely den presedim.
Ja, odkedy som videl film "Exorcism of Emily Rose" tak do 3:00 musim zaspat bezpodmienecne... a ked sa v noci zobudim, mam strach sa pozriet na hodinky ci nahodou nie je medzi tretou a stvrtou