Neony kam s vypinacom?

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ten schvost to mam aj ja. ked to zapajas tak radsej pc vypni a skusal si co to spravy, ked mas aktualizacie? kolko mas zapojenych mechanik?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Monako2 napísal:ten schvost to mam aj ja. ked to zapajas tak radsej pc vypni a skusal si co to spravy, ked mas aktualizacie? kolko mas zapojenych mechanik?
no tak mechanik mam zapojene 2 cd/rw a dvd/rw a potom este + disketova mechanika machaniky mam normalne idekablom tak ze jedna je master druha slave master-dvd/rw, slave-cd/rw a hdd mam napajany cez sata 2 a neviem ako myslis tie aktualizacie ak mas na mysli ked som pripojil tie neony tak aktualizacie boli nahodene. ale som robil v jednom softe som pozeral procesy ktore bezia na pozadi a tak co my nesedeli tak tie som zmazal tak je tam aj ta moznost ze to spravily tie procesy. no a ak mam popisat tu chybu tak ono to vyzeralo tak ked som spustil pc isiel maximalne 5 min potom cierna obrazovka a restartoval sa sam, a asi po neaky 3-4 krat vyhodilo po nabootovani windowsu neaku chybu taku na modrom pozadi dobre ze naskocila a pc sa resetol tak som nemal cas si to precitat. tak som preistaloval windows a to som robil tiez celu noc strasne pomali to slo. :(
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

podla mna 2 cd/dvd rom je dost na ten tvoj zdroj. neni ti fdd uz zbytocna v dnesnej dobe? ja som to riesil odpojenim fdd a to mam 350 w zdroj, ale max 2 cd/dvd nan mozem zapojit, a mam taktiez 3 chladice na doske. cize malo by ti to ist bez problemov. skus to pripojit co to spravi.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To, že je tých procesov svchost.exe spustených viac je normálne.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

dobre idem to zapojit hadam to nevybuchne :?

editt://zatial to bezi uvidim co to spravi po 20 min a takto este jedna otazka kable pri tom neone mozu byt myslim mozu sa ho dotykat?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Sk1llord napísal:dobre idem to zapojit hadam to nevybuchne :?

editt://zatial to bezi uvidim co to spravi po 20 min a takto este jedna otazka kable pri tom neone mozu byt myslim mozu sa ho dotykat?
mozu na tych neonoch je sice pisane, ze su studene, ale to neni pravda. mozu mat tak okolo 20-30 °C, ale to kablu neublizi urcite.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Monako2 napísal:mozu na tych neonoch je sice pisane, ze su studene, ale to neni pravda. mozu mat tak okolo 20-30 °C, ale to kablu neublizi urcite.
ok neviem co je na tych neonoch pravdy ze su studene... ale ja som mal otovrenu bednu nemal som este dokoncene plexi, a ak som ich spustil bola my vazne ze zima na nohy :lol: :shock: a to som cumel
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ja som mal tento problem stale ked som mal 2 neony zapnem a buff vypne sa nakoniec som to vyriesil tak ze som predal neony a vyrobil som si domy led neon z 16lediek a svieti to jak dive este silnejsie ked mam neon
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

nj aj tak sa to da vyriesit ale mne to uz ide nadherne uz mam aj bocnicu... ten windows spadol preto, co som spomynal co som ta mazal tie procesy to bolo istotne preto. a este som sa chcel spytat. co je na cpu chladic, je tam plech a natom plechu je 8cm ventilator, normalny cierny. a mam jeden vetrak ktory je vysvieteny 3-my ledkami ci ich mozem medzi sebou vymenit ze vytiahnem ten cierny a na cpu dam ten modry. smiem to spravit?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

ten plech je pasivny chladic. nainstaluj everest alebo podobne a sleduj teplotu cpu a ak ti ten chladic dokaze drzat normal teplotu cpu tak preco nie
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja by som skusil vyrezat nejaky maly otvor (aky treba pre ten chladic) na bok skrinjy niekde zhora napr., alebo tam pod DVD-ROM ako su este tie umele hmoty na vybratie a tam vlozit.. ale to ma len tak napadlo, ako by som to urobil ja :wink:

este mam jednu otazku, ako vyrezat do bedni take to okno? neda sa to nejak "obycajne" podomacky spravit? ako ste to robili?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:ja by som skusil vyrezat nejaky maly otvor (aky treba pre ten chladic) na bok skrinjy niekde zhora napr., alebo tam pod DVD-ROM ako su este tie umele hmoty na vybratie a tam vlozit.. ale to ma len tak napadlo, ako by som to urobil ja :wink:

este mam jednu otazku, ako vyrezat do bedni take to okno? neda sa to nejak "obycajne" podomacky spravit? ako ste to robili?
no tak mozno ta to prekvapi, ale ja to ma vypilovane laserom :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Sk1llord napísal:no tak mozno ta to prekvapi, ale ja to ma vypilovane laserom :wink:
a to si robil ty, asi nie, ci si to daval niekomu robit?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

sirmisoturbo napísal:ja by som skusil vyrezat nejaky maly otvor (aky treba pre ten chladic) na bok skrinjy niekde zhora napr., alebo tam pod DVD-ROM ako su este tie umele hmoty na vybratie a tam vlozit.. ale to ma len tak napadlo, ako by som to urobil ja :wink:

staci priamociarna pilka
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:a to si robil ty, asi nie, ci si to daval niekomu robit?
sused navrhuje, a robi nieco z lietadlami tak ten my to dal spravit, ale tym laserom je to pekne presne :wink: a skusal som ten vettrak som zistil ze my tam nepasuje :lol:

btw: kolko take neony maju zivotnost? kolko dokazu svietit
2Pacaveli
Addict
Addict

Sk1llord napísal:sused navrhuje, a robi nieco z lietadlami tak ten my to dal spravit, ale tym laserom je to pekne presne :wink: a skusal som ten vettrak som zistil ze my tam nepasuje :lol:

btw: kolko take neony maju zivotnost? kolko dokazu svietit
kua, na tej krabicke ci co to je to bolo, len tak trepnem? 15000 hodin?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

sú schopné pracovať bez problémov až 20 rokov
Spotreba: 3 W
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Monako2 napísal:sú schopné pracovať bez problémov až 20 rokov
Spotreba: 3 W
ok diki este by som potreboval jednu vec, kde mozem zohnat okrasne mriezky na ventilatory?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

no tak ak otvorim tu stranku v Modzille Firefox tak vypise toto:
Ad blocked here by KPF.
editt:// tu stranku poznam, len som sa tam nemohol dostat vzdy vypisalo to Ad blocked.. no a vypol som kerio a nacitalo dik teda
Napísať odpoveď