|
| Autor |
Správa |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 968 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2007, 17:31 Predmet: re |
|
|
| ten schvost to mam aj ja. ked to zapajas tak radsej pc vypni a skusal si co to spravy, ked mas aktualizacie? kolko mas zapojenych mechanik? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 654 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2007, 17:50 Predmet: Re: re |
|
|
| Monako2 napísal: |
| ten schvost to mam aj ja. ked to zapajas tak radsej pc vypni a skusal si co to spravy, ked mas aktualizacie? kolko mas zapojenych mechanik? |
no tak mechanik mam zapojene 2 cd/rw a dvd/rw a potom este + disketova mechanika machaniky mam normalne idekablom tak ze jedna je master druha slave master-dvd/rw, slave-cd/rw a hdd mam napajany cez sata 2 a neviem ako myslis tie aktualizacie ak mas na mysli ked som pripojil tie neony tak aktualizacie boli nahodene. ale som robil v jednom softe som pozeral procesy ktore bezia na pozadi a tak co my nesedeli tak tie som zmazal tak je tam aj ta moznost ze to spravily tie procesy. no a ak mam popisat tu chybu tak ono to vyzeralo tak ked som spustil pc isiel maximalne 5 min potom cierna obrazovka a restartoval sa sam, a asi po neaky 3-4 krat vyhodilo po nabootovani windowsu neaku chybu taku na modrom pozadi dobre ze naskocila a pc sa resetol tak som nemal cas si to precitat. tak som preistaloval windows a to som robil tiez celu noc strasne pomali to slo.  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 968 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2007, 19:14 Predmet: re |
|
|
| podla mna 2 cd/dvd rom je dost na ten tvoj zdroj. neni ti fdd uz zbytocna v dnesnej dobe? ja som to riesil odpojenim fdd a to mam 350 w zdroj, ale max 2 cd/dvd nan mozem zapojit, a mam taktiez 3 chladice na doske. cize malo by ti to ist bez problemov. skus to pripojit co to spravi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4750
Zaslal: 14 Sep 2007, 19:20 Predmet: |
|
|
| To, že je tých procesov svchost.exe spustených viac je normálne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Star

|
Zaslal: 14 Sep 2007, 19:38 Predmet: |
|
|
dobre idem to zapojit hadam to nevybuchne
editt://zatial to bezi uvidim co to spravi po 20 min a takto este jedna otazka kable pri tom neone mozu byt myslim mozu sa ho dotykat? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 14 Sep 2007, 22:35 Predmet: re |
|
|
| Sk1llord napísal: |
dobre idem to zapojit hadam to nevybuchne
editt://zatial to bezi uvidim co to spravi po 20 min a takto este jedna otazka kable pri tom neone mozu byt myslim mozu sa ho dotykat? |
mozu na tych neonoch je sice pisane, ze su studene, ale to neni pravda. mozu mat tak okolo 20-30 °C, ale to kablu neublizi urcite. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Star

|
Zaslal: 14 Sep 2007, 23:03 Predmet: Re: re |
|
|
| Monako2 napísal: |
| mozu na tych neonoch je sice pisane, ze su studene, ale to neni pravda. mozu mat tak okolo 20-30 °C, ale to kablu neublizi urcite. |
ok neviem co je na tych neonoch pravdy ze su studene... ale ja som mal otovrenu bednu nemal som este dokoncene plexi, a ak som ich spustil bola my vazne ze zima na nohy a to som cumel |
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1727 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2007, 10:07 Predmet: |
|
|
| ja som mal tento problem stale ked som mal 2 neony zapnem a buff vypne sa nakoniec som to vyriesil tak ze som predal neony a vyrobil som si domy led neon z 16lediek a svieti to jak dive este silnejsie ked mam neon |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Star

|
Zaslal: 15 Sep 2007, 10:14 Predmet: |
|
|
| nj aj tak sa to da vyriesit ale mne to uz ide nadherne uz mam aj bocnicu... ten windows spadol preto, co som spomynal co som ta mazal tie procesy to bolo istotne preto. a este som sa chcel spytat. co je na cpu chladic, je tam plech a natom plechu je 8cm ventilator, normalny cierny. a mam jeden vetrak ktory je vysvieteny 3-my ledkami ci ich mozem medzi sebou vymenit ze vytiahnem ten cierny a na cpu dam ten modry. smiem to spravit? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 15 Sep 2007, 10:31 Predmet: re |
|
|
| ten plech je pasivny chladic. nainstaluj everest alebo podobne a sleduj teplotu cpu a ak ti ten chladic dokaze drzat normal teplotu cpu tak preco nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3153 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2007, 10:39 Predmet: |
|
|
ja by som skusil vyrezat nejaky maly otvor (aky treba pre ten chladic) na bok skrinjy niekde zhora napr., alebo tam pod DVD-ROM ako su este tie umele hmoty na vybratie a tam vlozit.. ale to ma len tak napadlo, ako by som to urobil ja
este mam jednu otazku, ako vyrezat do bedni take to okno? neda sa to nejak "obycajne" podomacky spravit? ako ste to robili? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Star

|
Zaslal: 15 Sep 2007, 10:46 Predmet: |
|
|
| sirmisoturbo napísal: |
ja by som skusil vyrezat nejaky maly otvor (aky treba pre ten chladic) na bok skrinjy niekde zhora napr., alebo tam pod DVD-ROM ako su este tie umele hmoty na vybratie a tam vlozit.. ale to ma len tak napadlo, ako by som to urobil ja
este mam jednu otazku, ako vyrezat do bedni take to okno? neda sa to nejak "obycajne" podomacky spravit? ako ste to robili? |
no tak mozno ta to prekvapi, ale ja to ma vypilovane laserom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3153 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2007, 10:49 Predmet: |
|
|
| Sk1llord napísal: |
no tak mozno ta to prekvapi, ale ja to ma vypilovane laserom  |
a to si robil ty, asi nie, ci si to daval niekomu robit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1727 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2007, 11:30 Predmet: |
|
|
staci priamociarna pilka |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Star

|
Zaslal: 15 Sep 2007, 11:45 Predmet: |
|
|
| a to si robil ty, asi nie, ci si to daval niekomu robit? |
sused navrhuje, a robi nieco z lietadlami tak ten my to dal spravit, ale tym laserom je to pekne presne a skusal som ten vettrak som zistil ze my tam nepasuje
btw: kolko take neony maju zivotnost? kolko dokazu svietit |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|