mozu na tych neonoch je sice pisane, ze su studene, ale to neni pravda. mozu mat tak okolo 20-30 °C, ale to kablu neublizi urcite.Sk1llord napísal:dobre idem to zapojit hadam to nevybuchne
editt://zatial to bezi uvidim co to spravi po 20 min a takto este jedna otazka kable pri tom neone mozu byt myslim mozu sa ho dotykat?
Neony kam s vypinacom?
re
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
ok neviem co je na tych neonoch pravdy ze su studene... ale ja som mal otovrenu bednu nemal som este dokoncene plexi, a ak som ich spustil bola my vazne ze zima na nohyMonako2 napísal:mozu na tych neonoch je sice pisane, ze su studene, ale to neni pravda. mozu mat tak okolo 20-30 °C, ale to kablu neublizi urcite.
-
GIGABYTE
King
nj aj tak sa to da vyriesit ale mne to uz ide nadherne uz mam aj bocnicu... ten windows spadol preto, co som spomynal co som ta mazal tie procesy to bolo istotne preto. a este som sa chcel spytat. co je na cpu chladic, je tam plech a natom plechu je 8cm ventilator, normalny cierny. a mam jeden vetrak ktory je vysvieteny 3-my ledkami ci ich mozem medzi sebou vymenit ze vytiahnem ten cierny a na cpu dam ten modry. smiem to spravit?
ja by som skusil vyrezat nejaky maly otvor (aky treba pre ten chladic) na bok skrinjy niekde zhora napr., alebo tam pod DVD-ROM ako su este tie umele hmoty na vybratie a tam vlozit.. ale to ma len tak napadlo, ako by som to urobil ja
este mam jednu otazku, ako vyrezat do bedni take to okno? neda sa to nejak "obycajne" podomacky spravit? ako ste to robili?
este mam jednu otazku, ako vyrezat do bedni take to okno? neda sa to nejak "obycajne" podomacky spravit? ako ste to robili?
-
GIGABYTE
King
no tak mozno ta to prekvapi, ale ja to ma vypilovane laseromsirmisoturbo napísal:ja by som skusil vyrezat nejaky maly otvor (aky treba pre ten chladic) na bok skrinjy niekde zhora napr., alebo tam pod DVD-ROM ako su este tie umele hmoty na vybratie a tam vlozit.. ale to ma len tak napadlo, ako by som to urobil ja![]()
staci priamociarna pilkasirmisoturbo napísal:ja by som skusil vyrezat nejaky maly otvor (aky treba pre ten chladic) na bok skrinjy niekde zhora napr., alebo tam pod DVD-ROM ako su este tie umele hmoty na vybratie a tam vlozit.. ale to ma len tak napadlo, ako by som to urobil ja![]()
kua, na tej krabicke ci co to je to bolo, len tak trepnem? 15000 hodin?Sk1llord napísal:sused navrhuje, a robi nieco z lietadlami tak ten my to dal spravit, ale tym laserom je to pekne presnea skusal som ten vettrak som zistil ze my tam nepasuje
btw: kolko take neony maju zivotnost? kolko dokazu svietit
-
GIGABYTE
King
Re: re
no tak ak otvorim tu stranku v Modzille Firefox tak vypise toto:Monako2 napísal:http://www.tntrade.sk/shop/index.php/vi ... mriezky-3d
editt:// tu stranku poznam, len som sa tam nemohol dostat vzdy vypisalo to Ad blocked.. no a vypol som kerio a nacitalo dik tedaAd blocked here by KPF.