Neopodstatnene smajliky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Cicatrix napísal:ja smajlov nedavam vobec (asi preto mi kukiak povedal, že nemá rád ľudí, kt. nedávajú smajlov) a je fakt že na ICQ mi furt niekto hádže smajle úplne od veci...dawo vie skvele použit tohto smajla: :?
njn uz som si nato navykol, neviem si predstavit rozhovor na icq a pod bez smajlov :D...nikdy vo vsak nedavam "len aby bolo"...Co som si vsimol, pouzivam len pozitivnych smajlikov :)
subes
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa subes »

brm napísal:Asi tak.. ;) Si neviem predstaviť, že sedím v práci, seriózne "zarezávam", šéf sa tu prechádza.. a zrazu sa začnem váľať po zemi.. resp. vykonávať iné činnosti.. ;)
:hehe: :smt043 :smt003 :smt039 :smt069 :new05: :aasmile23: :smt067 :smt079 :smt035 :smt033 :smt022 :smt096
Prosimta odkial mash tychto smajlov??rad by som videl ten zoznam smajlikov
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

subes napísal:Prosimta odkial mash tychto smajlov??rad by som videl ten zoznam smajlikov
neviem čo tým myslíš, šak sú to smajlovia z tohto fora... keď píšeš post, tak v ľavo máš zopár smajlov a dole je link Zobraziť ďalšie smajlíky (emotikony) ktorý ti otvorítoto okno
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Blbost. Ja davam smajle ako sa citim, co robim, ci sa smejem, ci placem... Vsetko od toho zalezi :)

Ked som moc stastny dam mega smajl :)))))))))
ked mi je smutno :(
ked som stastny :)
ked sa udrbavam, najcastejsi moj smajl :D
ked som boss 8)
ked mam ziarovku :idea:
a ked premyslam nad takymito topicmi :roll:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no mne nepripadaju smajlici ako prostriedok len na vyjadrenie emocii ... ale proste ked dam nejakeho smajlika tak to moze zmenit uplne charakter celej spravy ... napriklad: "To bolo hnusne :lol: " a "To bolo hnusne :evil: " tam nejako nejde o emocie, skor by som povedal ze to urcuje ako tu vetu myslime, ci nejako ironicky, alebo vazne , ale urcite mozu vyjadrovat aj emocie, fakt zavisi len od toho , ako ich pouzivame ;)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

inak som si tiež všimla, že dávam do príspevkov často emotikony....dokonca veľmi často po troch kusoch...!statočne za to obviňujem podvedomie, no neviem, koľko mi to ešte vydrží... :oops:

ps for dawo: fajn téma!
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

no mne je jedno ci su v prispevku smajlovia alebo nie je mi to jedno ale ja osobne velmi rad pouzivam smajlov nie stale ale vacsinou ano :) :P
a niektory smajlici su tu ozaj haluzny
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Smajlíkov používam v 99% na označenie toho, ako vážne má byť daná veta/text chápaná. :wink:
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

smajle su potrebne... napr. pri nejakej veci ktora moze vynzniet uplne inac so smajlom a bez
Daemonko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daemonko »

Presne ...

Áno = :smt048
Nie = :nono:
Bleeee = :cry:
Muhehehe = :lol:
WoooooooW = :shock:

Myslim ze keby nebboli smajlici išli by sme do rici :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Smajlov pouzivam bud na vyjadrenie emocii alebo jak sa citim a ako danu vec myslim....ked napisem " nechcem uz o tebe pocut :lol:" alebo "si truba :lol: " tak dana osoba via ze to co som napisal tak to nemyslim doslovne ale iba ako prirovnanie alebo ako zart.

Keep :) everywhere =)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

stalo sa vam ze uz vam niekto napisal daku spravu napr na icq a vy ste hned za 2 sekundy odoslali toto " :D :D " ale vobec vam to nebolo smiesne, alebo bolo ale nesmiali ste sa fyzicky? to je imho chore ...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

dawo napísal:stalo sa vam ze uz vam niekto napisal daku spravu napr na icq a vy ste hned za 2 sekundy odoslali toto " :D :D " ale vobec vam to nebolo smiesne, alebo bolo ale nesmiali ste sa fyzicky? to je imho chore ...
tak toto sa mi este nestava ... akoze ked to je smiesne ale nesmejem sa tak napisem len toto :) a ked sa smejem tak normalne ... ale ak mi to nepripada smiesne tak nepouzivam smajlov , iba ak chcem aby si dany clovek myslel ze sa z neho smejem a to ja nerobim ...
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

brm napísal:Asi tak.. ;) Si neviem predstaviť, že sedím v práci, seriózne "zarezávam", šéf sa tu prechádza.. a zrazu sa začnem váľať po zemi.. resp. vykonávať iné činnosti.. ;)
to nie ale ja to doma robim bezne ..no bezne ako bezne..tak som sa smial asi iba trikrat ze som sa valal po zemi..ale to som proste nemohol az zle mi bolo..a k teme:ja si tiež myslím,že veľa ľudí začína používaŤ smajlíky iba na oživenie textu..ale zas poznam aj takých,čo smajle dáko nepoužívajú...a poznám aj takých čo ich dávajú iba tam kde treba,,resp..vtedy keď je treba,,napr ja :wink:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

dawo napísal:stalo sa vam ze uz vam niekto napisal daku spravu napr na icq a vy ste hned za 2 sekundy odoslali toto " :D :D " ale vobec vam to nebolo smiesne, alebo bolo ale nesmiali ste sa fyzicky? to je imho chore ...
PC, 12.3.2007 21:50 :
pijem
a
co teraz
misokgb, 12.3.2007 21:50 :
daj
pockat.. do dna?
misokgb, 12.3.2007 21:50 :
do sucha
misokgb, 12.3.2007 21:51 :
vies co je oddalovanie pri honeni?
PC, 12.3.2007 21:51 :
no
jaj
vies?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D
?
ze to oddalujes

Toto na dennom poriadku u mna, s viacerymi ludmi :D A vidis, ani smesne to nebolo a jak mu to doslo smiesne... Proste bez smajlov sa nepohnes :wink:
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

:lol: Áno ja používam veľmi často smajlika čo sa smeje a niekedy len tak pošlem smajlika aj keď nemám dôvod Napr. aj teraz

:lol:
Napísať odpoveď