Neopodstatnene smajliky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Neopodstatnene smajliky

Príspevok od používateľa SRneC »

Ked s niekym chatujete vsimli ste si, ze by ste davali smajliky teda ikony vyjadrujuce emocie tam kde nemaju byt alebo tam kam to necitite??? napr. ze niekomu napisete "ty blazon" a za tym vyrehotaneho smajlika ale pritom vobec sa nesmejete alebo vobec sa necitite tak akeho smajlika ste pouzili?? ja som si to minule vsimol ze som dal smajlika >> :lol: a pritom som sa vobec nesmial... nemoze to byt tym ze stale menej a menej prejavujeme svoje emocie alebo preto ze smajliky uz stratili svoju funkciu a su uz len "samozrejmost" ? :?
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

njn :smt046

edit: no neviem, ale tiez sa mi casto stava ze smajliky pisem ako keby uz zo zvyku, no nemam pocit ze by som nejak prestal vyjadrovat emocie :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no a ked si to pisal valal si sa po zemi?? lebo ten smajlik znamena to ... chapete nie? :)

viem ze si to napisal zo srandy ale len aby bolo jasno :)

//inak OT Theking pero som stratil tak s penspiningom som to zavesil na klinec :lol: dufam ze tebe to ide :wink:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Z istej casti to je pravda, ale zase nemozeme ziapat od smiechu pri pc...
Ked si pozeras na nete neake funny obrazky, tak sa smejes na celu hubu? Pochybujem, pride ti to vtipne ale len "vo vnutri".
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Asi tak.. ;) Si neviem predstaviť, že sedím v práci, seriózne "zarezávam", šéf sa tu prechádza.. a zrazu sa začnem váľať po zemi.. resp. vykonávať iné činnosti.. ;)
:hehe: :smt043 :smt003 :smt039 :smt069 :new05: :aasmile23: :smt067 :smt079 :smt035 :smt033 :smt022 :smt096
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brm: trošku menej smajlov plíííz

k téme: myslím že smajlovia už nie sú na vyjadrovanie emocii ale na oživenie textu. Samotný text sa nikomu nechce čítať ak má veľa riadkov, ale keď niekde zbadá vyrehotaných smajlov tak ho napadne že bude asi vtipný. Tým chcem povedať že nemusí robiť to čo je na tom smajlovi nakreslené. Jednoducho to dáš aby si spravil svoj text pútavejším
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

smajlov davam ftedy aj ked sa upklne nehodi, proste vsade uz taky tik v ruke :) a vecsinou davam smajla ktory sa rehoce lebo skoro vzdy si z nikeoho robim srandu a ked za tym das toho smajla co sa rehoce tak to pochopi skor ako srandu ako ked mu tam nieto na city napises a bez nicoho..
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

no smajlov pouzivam okrem vyjadrovania emocii aj na iste nadlahcenie textu kedze komunikacia cez internet je vlemi neosobna a neda sa volit intonacia hlasu pochopitelne, tak aj ked sa pri niecom nesmejem, ale chcem to nadlahcit aby to adresat nebral tak vazne tak tam dam nejakeho chechtajuceho sa smajla- :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja casto davam :) , ale je to tym, ze sa vzdy usmievam, ako napriklad aj teraz :)
A ked mam horsiu naladu, tak pisem proste bez smajlov. Teda u mna este smajle stale vyjadruju momentalny emocionalny stav :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Smajlikmi nevyjadrujem len to, že sa práve teraz smejem alebo plačem. Vyjadrím tým aj to, čo by som inak dal najavo svojou mimikou. Napr. za nejaký joke dám vyrehotaného smajla, aby to ten na druhej strane pochopil ako vtip. Alebo keď mudrujem, tak dám :) aby bolo jasné, že je pohoda a že sa nenadrapujem nad tou klavesnicou. Naopak, keď chcem vyjadriť nesúhlas, tak ho umocním smajlom typu :x, smutnej záležitosti dotám vážnosti týmto :cry:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

vacsinou smajlovia vyjadruju, ako sa prave citim. minule mi na icq pisala spoluziack z gympla, ktoru pravdupovediac nemam velmi v laske. napisala mi kombinaciu 5 smajlov v poradi: :D :P potom ten zeleny grcajuci, *TIRED* a ten s pusou na lici. ja som jej nic neodpisal, cim som si ju znepriatelil, ze vraj jej nechcem pisat. no povedzte, co duchaplne sa dalo odpisat? :lol: to len tak na okraj
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

no podla mna napr. na ICQ to fakt uz nefunguje na vyjadrenie emocii, na forach este ako tak, ale ICQ, MSN a pod. uz urcite nie...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Lord_3D napísal:no podla mna napr. na ICQ to fakt uz nefunguje na vyjadrenie emocii, na forach este ako tak, ale ICQ, MSN a pod. uz urcite nie...
Mňa najviac iritujú smajlíky na ICQ, keď si nejaký človiečik myslí, že ma poteší tým, že mi za sebou pošle v 20 správach iného smajla.

2Topic: Smajlíky môžu a nemusia vyjadriť emócie pisateľa príspevku, myslím, že záleží na konkrétnej osobe, ktorá príspevok pridáva. Audiotrack máš síce pravdu, ale ja si myslím, že keď je niekto napr. sklamaný tak to môže vyjadriť smajlíkom :( ... A myslím si, že najviac smajlov je v témach Erotika a vzťahy & Vtipy... :lol: ;)
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

ja smajlov nedavam vobec (asi preto mi kukiak povedal, že nemá rád ľudí, kt. nedávajú smajlov) a je fakt že na ICQ mi furt niekto hádže smajle úplne od veci...dawo vie skvele použit tohto smajla: :?
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

smajliky su super nie priklad:
ked sa z niekym chcete zoznamit a ste hanblivy tak to vyjadrite smajlikom a je to
:smt057
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Cicatrix napísal:ja smajlov nedavam vobec (asi preto mi kukiak povedal, že nemá rád ľudí, kt. nedávajú smajlov) a je fakt že na ICQ mi furt niekto hádže smajle úplne od veci...dawo vie skvele použit tohto smajla: :?
njn uz som si nato navykol, neviem si predstavit rozhovor na icq a pod bez smajlov :D...nikdy vo vsak nedavam "len aby bolo"...Co som si vsimol, pouzivam len pozitivnych smajlikov :)
subes
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa subes »

brm napísal:Asi tak.. ;) Si neviem predstaviť, že sedím v práci, seriózne "zarezávam", šéf sa tu prechádza.. a zrazu sa začnem váľať po zemi.. resp. vykonávať iné činnosti.. ;)
:hehe: :smt043 :smt003 :smt039 :smt069 :new05: :aasmile23: :smt067 :smt079 :smt035 :smt033 :smt022 :smt096
Prosimta odkial mash tychto smajlov??rad by som videl ten zoznam smajlikov
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

subes napísal:Prosimta odkial mash tychto smajlov??rad by som videl ten zoznam smajlikov
neviem čo tým myslíš, šak sú to smajlovia z tohto fora... keď píšeš post, tak v ľavo máš zopár smajlov a dole je link Zobraziť ďalšie smajlíky (emotikony) ktorý ti otvorítoto okno
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Blbost. Ja davam smajle ako sa citim, co robim, ci sa smejem, ci placem... Vsetko od toho zalezi :)

Ked som moc stastny dam mega smajl :)))))))))
ked mi je smutno :(
ked som stastny :)
ked sa udrbavam, najcastejsi moj smajl :D
ked som boss 8)
ked mam ziarovku :idea:
a ked premyslam nad takymito topicmi :roll:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no mne nepripadaju smajlici ako prostriedok len na vyjadrenie emocii ... ale proste ked dam nejakeho smajlika tak to moze zmenit uplne charakter celej spravy ... napriklad: "To bolo hnusne :lol: " a "To bolo hnusne :evil: " tam nejako nejde o emocie, skor by som povedal ze to urcuje ako tu vetu myslime, ci nejako ironicky, alebo vazne , ale urcite mozu vyjadrovat aj emocie, fakt zavisi len od toho , ako ich pouzivame ;)
Napísať odpoveď