neprijemne mp3

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Viete čo je fakt sranda? thomerius :arrow:
  • Založený: 18 Aug 2008, 11:31
    Posl. návšteva: 18 Aug 2008, 11:50
Z toho mi plynie, že chalan to tu založil, dlho čakal na prvú odpoveď, tak sa na to vykašľal :lol:
Alebo to čítal neprihlásený. Ale skôr som za alternatívu 1.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

:D:D:D este ze my mu tu ochotne davame rady a on si to ani neprecita.:D:D:D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

šak tie rady sa zídu aj nám.. ja dnes idem celé poobede cestovať mestskou dopravou s papierikmi v ruke
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

potom daj vediet ako si dopadol, moze to byt haluz :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

na sto percent nenajdes peknu babu s mp3 :lol: murphy sa bude cinit
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hehe
dnes som šiel z roboty do mesta niečo kúpiť a ako som sa ponáhľak k autu obieham po chodníku jednu holku.. už od zadu som si ju tak premeriaval a ked som už bol vedla a pozeral som sa jej na tváričku čo nevídím..?
slúchatka v ušiach.. som si spomenul hned na toto a papieriky tak som sa pozerajúc na nu pousmial.. zbadala to a už tam bol očný kontakt.. stačilo naznačiť daj si ich dole a hrku hrku..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal:hehe
dnes som šiel z roboty do mesta niečo kúpiť a ako som sa ponáhľak k autu obieham po chodníku jednu holku.. už od zadu som si ju tak premeriaval a ked som už bol vedla a pozeral som sa jej na tváričku čo nevídím..?
slúchatka v ušiach.. som si spomenul hned na toto a papieriky tak som sa pozerajúc na nu pousmial.. zbadala to a už tam bol očný kontakt.. stačilo naznačiť daj si ich dole a hrku hrku..
Hrku Hrku triple, ale to chce prax. Alebo teda neviem co. Nie kazdy chalan sa vie usmiat ked sa ich pohlady stretnu.

///pocuj napadla ma ta reklama na orange...co poskladal tie knihy. Ja som to chcel strasne vyskusat...uz som aj hladal knihy ktore by som dal dokopy :twisted: treba to skusit. Napada ma ked autobus. Mal som kamaratku ktora jazdila kazdy vecer autobusom z prace, asi po mesiaci vecer cestou domov naraz autobus zastavil..vbehol tam chlapik, dal jej ruzu povedal ze " to je pre teba " a stratil sa. Rozpravala o tom este asi pol roka. 8) na take nieco by som nenabral odvahu veru.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: neprijemne mp3

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

thomerius napísal:Cafte neviem ci sa tu najde niekdo skuseny ale snad ano...tiez som mal zozaciatku strasne problemy prekonat sa aby som isiel za doticnou ale uz sa to zlepsuje...ale prisiel iny problem stretavam ju rano v autobuse ale stale pocuva mp3 a neviem ako sa knej dostat...jeden kamos mi povedal, ze sak jej vytiahni sluchatko s ucha ale neviem ci to je zrovna najlepsi napad bojim sa, ze by dobre nezareagovala lebo nevyzera na taku povahu...
Príď pred ňu, sprav na ňu nejaké gesto (mávnutie rukou napr.). Začni na ňu priamo hovoriť, ale veľmi potichu (ale ústa otváraj tradičným spôsobom), tak že by Ťa aj bez slúchadiel nepočula. Keď si začne skladať slúchadlá (tipujem že na 90% začne - to je to podstatné), zosilňuj patrične hlas s tým, že Ťa začne počuť a plne vnímať.

Avšak čo jej budeš hovoriť, to Ti poradia iní. Ja som navrhol len metódu. :)
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

Proste sa knej pootoč, dačo jej povedz ona si da dole sluchatka,povedz jej niečo milé, nahod tému,pozvi ju do kina/kaviarne.....
Ja tiez vzdy cestou v autobuse pocuvam mp3-ku rychlejsie mi ubehne cas, len skoda ze mam potom uz pesnicky co sa mi pacia po mesiaci otrepane a uz ich nechcem počut.Stými papierkmy to sice je originalne ale pride mi to smiesne keby dakto zamnou prišiel a začal by si somnou písať... :roll:
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

na VŠ Kde sa ucis za Stavebneho Inziniera sa ucite obranu proti terorizmu. Tam sa napr. naucis ked dobre pospajas lahko zsikatelnu elektrnoiku vznikne impulz a vyrdi vsetko elektro v neviem ako velkom dosahu :) mozno ti to pomoze
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Hmm, rady davate mozno dobre, ale co prax ??? Predtym isla okolo mna pekna baba a som zabudol aj hubu otvorit, ... nestihol som ani ,,ahoj,, povedat :?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

DejmiJohn napísal:Hmm, rady davate mozno dobre, ale co prax ??? Predtym isla okolo mna pekna baba a som zabudol aj hubu otvorit, ... nestihol som ani ,,ahoj,, povedat :?
Myslím, že pri takejto maličkosti stačí malá rada: GAME OVER. TRY AGAIN. :D :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nepitolk0 napísal:na VŠ Kde sa ucis za Stavebneho Inziniera sa ucite obranu proti terorizmu. Tam sa napr. naucis ked dobre pospajas lahko zsikatelnu elektrnoiku vznikne impulz a vyrdi vsetko elektro v neviem ako velkom dosahu :) mozno ti to pomoze
No neviem, nemyslim ze by sa dala zostavit funkcna EMP vec zo stareho trandaku... ale ako napad dobry - len aby s tym chlapec nepokazil autobus ked je nahodou z tych novsich :D
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

LOL uz vas vidim ako sa vam zapaci baba v autobuse a teraz sa jej len tak prihovorite alebo nebodaj stiahnete sluchatko a zacnete sa jej pytat ze aku ma rada hudbu etc.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ved preco nie, neide o zivot, na svete nie je jedina holka a neverim ze by to mohlo skoncit totalnym fiaskom .... treba skusat aj ked je to kusa :smt064
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

pinco napísal:aj keby to bola brutálna jebačka a dala by mi papierik s icq číslom, tak by som na ňu asi pozeral ako na debila.

Však mám aj jazyk a keď už chcem niečo podniknúť, tak sa ozvem. Dokonca aj krava dokáže zabučať keď niečo chce :roll: omg tie vaše mobily a icq kktiny
ale ked pocuva mp3 a chlapec sa hambi? ja som to len skusis a visloto a zabucat som nemusel:D;)
Napísať odpoveď