neprijemne mp3
ako v rámci srandy to môže byt fun, ale ak chcem zapôsobiť a pritom nevyzerať ako debil, tak toto by som nespravil. Uznávam, že originálne to je, ale dnešná doba je plná "úchylov" a treba dávať pozor, aby si sa v jej očiach jedným takým nechtiac nestal.
Keby malo byť po mojom, tak sa radšej prihovorím nejakou nevinnou otázkou.
Keby malo byť po mojom, tak sa radšej prihovorím nejakou nevinnou otázkou.
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
ci ju oslovi normalne, alebo jej napise papierik to je myslim si jedno, proste sa treba prihovorit ved o to ide nie?...ked sa niekto ku mne ozve slusnost kaze odpovedat + je ,ak je to sympaticky mlady chalan a nie nejaky stary dedko.
:D:D..no myslim ze to nebdue taky problem ...ide o to nadviazat nejaky kontakt a potom ked sa stretnete uz sa budete "poznat" a lahsie zacnete komunikovat ..
netreba z toho robit vedu:P naaaadych ,hlavu hore a do TOHo!
-
triple
Guru wannabe
hehe
dnes som šiel z roboty do mesta niečo kúpiť a ako som sa ponáhľak k autu obieham po chodníku jednu holku.. už od zadu som si ju tak premeriaval a ked som už bol vedla a pozeral som sa jej na tváričku čo nevídím..?
slúchatka v ušiach.. som si spomenul hned na toto a papieriky tak som sa pozerajúc na nu pousmial.. zbadala to a už tam bol očný kontakt.. stačilo naznačiť daj si ich dole a hrku hrku..
dnes som šiel z roboty do mesta niečo kúpiť a ako som sa ponáhľak k autu obieham po chodníku jednu holku.. už od zadu som si ju tak premeriaval a ked som už bol vedla a pozeral som sa jej na tváričku čo nevídím..?
slúchatka v ušiach.. som si spomenul hned na toto a papieriky tak som sa pozerajúc na nu pousmial.. zbadala to a už tam bol očný kontakt.. stačilo naznačiť daj si ich dole a hrku hrku..
-
midnight_man
Guru
Hrku Hrku triple, ale to chce prax. Alebo teda neviem co. Nie kazdy chalan sa vie usmiat ked sa ich pohlady stretnu.triple napísal:hehe
///pocuj napadla ma ta reklama na orange...co poskladal tie knihy. Ja som to chcel strasne vyskusat...uz som aj hladal knihy ktore by som dal dokopy
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: neprijemne mp3
Príď pred ňu, sprav na ňu nejaké gesto (mávnutie rukou napr.). Začni na ňu priamo hovoriť, ale veľmi potichu (ale ústa otváraj tradičným spôsobom), tak že by Ťa aj bez slúchadiel nepočula. Keď si začne skladať slúchadlá (tipujem že na 90% začne - to je to podstatné), zosilňuj patrične hlas s tým, že Ťa začne počuť a plne vnímať.thomerius napísal:Cafte neviem ci sa tu najde niekdo skuseny ale snad ano...tiez som mal zozaciatku strasne problemy prekonat sa aby som isiel za doticnou ale uz sa to zlepsuje...ale prisiel iny problem stretavam ju rano v autobuse ale stale pocuva mp3 a neviem ako sa knej dostat...jeden kamos mi povedal, ze sak jej vytiahni sluchatko s ucha ale neviem ci to je zrovna najlepsi napad bojim sa, ze by dobre nezareagovala lebo nevyzera na taku povahu...
Avšak čo jej budeš hovoriť, to Ti poradia iní. Ja som navrhol len metódu.
Proste sa knej pootoč, dačo jej povedz ona si da dole sluchatka,povedz jej niečo milé, nahod tému,pozvi ju do kina/kaviarne.....
Ja tiez vzdy cestou v autobuse pocuvam mp3-ku rychlejsie mi ubehne cas, len skoda ze mam potom uz pesnicky co sa mi pacia po mesiaci otrepane a uz ich nechcem počut.Stými papierkmy to sice je originalne ale pride mi to smiesne keby dakto zamnou prišiel a začal by si somnou písať...
Ja tiez vzdy cestou v autobuse pocuvam mp3-ku rychlejsie mi ubehne cas, len skoda ze mam potom uz pesnicky co sa mi pacia po mesiaci otrepane a uz ich nechcem počut.Stými papierkmy to sice je originalne ale pride mi to smiesne keby dakto zamnou prišiel a začal by si somnou písať...
-
Sagittarius
Guru
-
Fabo
Hardcore addict
No neviem, nemyslim ze by sa dala zostavit funkcna EMP vec zo stareho trandaku... ale ako napad dobry - len aby s tym chlapec nepokazil autobus ked je nahodou z tych novsichnepitolk0 napísal:na VŠ Kde sa ucis za Stavebneho Inziniera sa ucite obranu proti terorizmu. Tam sa napr. naucis ked dobre pospajas lahko zsikatelnu elektrnoiku vznikne impulz a vyrdi vsetko elektro v neviem ako velkom dosahumozno ti to pomoze