mne zase babka asi omylom to už neviem dala pod stromček aj dievčensky deodorant ale bolo mi blbe jej to povedat tak som si to nechal preseba a dal som ho sestre
no tieto vianoce som nedostal nijaky taky darcek ktory ma sklamal lebo zaine ponozky ani nic podbne som nedostal ale raz sa mi stalo (aml som vtedy tusim 8 rokov) mi vsetci styria stary rodicia plus mama a stryko a teta dali ponozky tej istej farby a bolo by to aj v poho ale tie ponozky mi boli velke tak som ich nosil az ked som mal tusim 11 rokov...
Tak od znamych som dostal tricko Re-joice takej pochybnej burgundy farby s detskym motivom. No nevedel som v tej situaci ako sa zatvarit, jedine co mi prebehlo hlavou ze ked bude velmi zle, budem v nom mozno spat.
2neo napísal:no podla mna je dost o nicom darcek ako ponozky a pyzamo
a podla Teba ktory darcek je potom o niecom? Novy byt, auto + kreditka? sa uvedom... pisalo to tu uz vela ludi: vianoce nie su o darcekoch.
Ja som na vianoce dostal tiez ponozky a malickosti a som stastny
nadl napísal:Nezáleží akej cene je darček. podstatné je že si na Vás niekto spomenie!
Podľa mňa to hreje pri srdci.
Tak tak. . . Ked som bola priatelovi kupovat darcek na Vianoce tento rok, kupila som nejaku peknu mikinu, trenky so sexualnou texturou(-kazdy sviatok ich kupujem) a vonave tycinky, . . . ked som isla platit, uvidela som ruzove podkolienky (ako by v nich asi vyzeral...?), tak som mu ich kupila . . . Nedovolila som mu rozbalit si ostatne darceky, kym sa mi v tych podkolienkach a trenkach neukazal
Mali ste ho vidiet!!!