nevhodne darceky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Ludia kaslite na darceky nie su podstatne aj ked to boli napr. tie ponozky boli dane s laskou a o to prave na vianoce ide... mne sa to co som chcela nesplnilo oco na vianoce pracoval...a na druhy den mal byt v praci o 3-tej rano.... :(

OT: som spokojna so vsetkym... :) Je jedno kolko to stalo ci ze to absolutne nevyuzijem hlavne ze to bolo darovane s laskou... :)
Be-Strong napísal:Mikina LONSDALE :roll:
tak ju chod vratit vysvetli tomu od koho si ju dostal ze ju nosia skinheads a nackovia a myslim ze pochopi preco si ju vratil :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

zuzuzu napísal:Ludia kaslite na darceky nie su podstatne aj ked to boli napr. tie ponozky boli dane s laskou a o to prave na vianoce ide... mne sa to co som chcela nesplnilo oco na vianoce pracoval...a na druhy den mal byt v praci o 3-tej rano.... :(

OT: som spokojna so vsetkym... :) Je jedno kolko to stalo ci ze to absolutne nevyuzijem hlavne ze to bolo darovane s laskou... :)

tak ju chod vratit vysvetli tomu od koho si ju dostal ze ju nosia skinheads a nackovia a myslim ze pochopi preco si ju vratil :)
inac jak chodili este sendrejovci (taka ciganska rodina v TV) tak stara ciganka mala tricko Lonsdale :D:D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

audiotrack , pinco , TomAss , zuzuzu súhlasím s vami a táto téma http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=63 ... sc&start=0
by sa mala premenovať : " kto vyhrá "vianočnú súťaž" , do koho strelili viac peňazí ? "
keď som ju čítal tak mi bolo aj kúsok špatne z tých niektorých kecov .. " cash cash cash "
TomAss napísal:som zvedavy co ostane z vianoc o takych 20 rokov
no podľa mňa u niektorých hovno . prídu k nemu rodičia vysolia na ruku pár tisíc a odídu
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Ja nemozem za to ze par ludi co sa nevedia zaclenit do spolocnosti si vyholilo hlavy, a zacali sa obliekat do Umbro, Lonsdale, Pitbull... To niseu skinheadske znacky, aj ked sa to o nich hovori. Mne len netreba aby si o mne ludia mysleli ze som nacek, ak ju budem nosit.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pinacolada napísal:inac jak chodili este sendrejovci (taka ciganska rodina v TV) tak stara ciganka mala tricko Lonsdale :D:D
LOL !
Prílohy
LOL
LOL
Clipboard01.jpg (159.03 KiB) 1360 zobrazení
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

audiotrack napísal:Ľudia ste divní. Nechápete že vianoce nie sú o darčekoch ale o láske a pohode? Si zrátajte koľko peňazí vám rodičia dali v priebehu celého roka a teraz si pozrite čo ste im dali vy. Ja som tiež dostal len "hlúposti" ako by ste to vy nazvali. Dostal som kravatu z Tesca, no a čo? Už teraz viem žu ju budem nosiť na tie najkrajšie chvíle, že si ju dam na promocie ... lebo bola daná z lásky. Tie čo som si pokupoval ja a čo sa mi hrozne páčia idú bokom.
no asi tak :-) v principe sa najviac tesim tym darcekom o ktorich som nevedel a mozno ich ani nepouzijem ale napr nedokazem posunut dalej nieco co som dostal na vianoce alebo tak aj ked mi to ma sedet v skrini a prasit sa nato ale to su veci ktorich hodnotu zacnete vnimat neskor ked ten clovek od ktoreho ste to dostaly zmizne z vasho zivota napr ked dostanes od babky hnusnu kravatu hodis do skrine ale ked babka zomre uvidis aku hodnotu ta kravata bude mat preteba
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

pinacolada napísal:inac jak chodili este sendrejovci (taka ciganska rodina v TV) tak stara ciganka mala tricko Lonsdale :D:D
hej hej aj ja som to videl a pozeram na nu...som sa zacal rehotat jak blazon :D
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

pishta napísal:no ves lonsdale nosia skinheadi a nacisti asi tak :D
to mas odkial? kupil som si mikinu lonsdale v anglicku na pamiatku a vobec sa nepovazujem za nacistu ani za skinheada... :wink: len par ludi s vyholenymi hlavami si oblecie znacku lonsdale a uz je to na slovensku skinheadska znacka... toto neznasam :evil:
aby som nebol OT: podla mna ziadny darcek nieje zbytocny, alebo nevhodny ked je darovany z lasky... :D dostal som ponozky(tych nikdy nieje dost :) )a vobec sa mi to nezda ako zbytocny darcek.. takze ja som nevhodny darcek este nikdy nedostal:)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

mna nic, ja radsej poslednych par rokou darceky kupujem, cize ma potesi aj najmensia blbost ( priklad hodinky s mikulasom :hehe: )
ale nedostal som porsche co ma dost nahnevalo :lol:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Chlapci s tou znackou Lonsdale sa tak trocha mylite. Navstivil som v Londyne predajnu tejto znacky a ako skinheadska alebo nacisiticka znacka mi tak vobec nepripadala. Vyraba siroky sortimnet oblecenia.
BTW moja sestra ma aj bundu a aj kablku Lonsdale a co si ma teraz vyholit hlavu alebo co? :roll:
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

skrapka na paty :D
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

mne zase babka asi omylom to už neviem dala pod stromček aj dievčensky deodorant ale bolo mi blbe jej to povedat tak som si to nechal preseba a dal som ho sestre :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

no tieto vianoce som nedostal nijaky taky darcek ktory ma sklamal lebo zaine ponozky ani nic podbne som nedostal ale raz sa mi stalo (aml som vtedy tusim 8 rokov) mi vsetci styria stary rodicia plus mama a stryko a teta dali ponozky tej istej farby a bolo by to aj v poho ale tie ponozky mi boli velke tak som ich nosil az ked som mal tusim 11 rokov... :oops:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Pezzo napísal:tielka som prestal nosit asi ked som mal 10rokova teraz pozeram TIELKO!!!

ak chce niekto kupit, nech ponukne cenu :D
a kolko mas teraz? :hehe:
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

aruN napísal:a kolko mas teraz? :hehe:
14 8)
nadl
Medium Star
Medium Star

Darček.

Príspevok od používateľa nadl »

Nezáleží akej cene je darček. podstatné je že si na Vás niekto spomenie!
Podľa mňa to hreje pri srdci.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

plastelina :D
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

no podla mna je dost o nicom darcek ako ponozky a pyzamo
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Tak od znamych som dostal tricko Re-joice takej pochybnej burgundy farby s detskym motivom. No nevedel som v tej situaci ako sa zatvarit, jedine co mi prebehlo hlavou ze ked bude velmi zle, budem v nom mozno spat. :?
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

pinco napísal:aj keby som dostal osrate slipy
:lol: :lol: :lol: :lol: no ale to si uz prehnal :lol: :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď