neviem co si mam mysliet
Re: neviem co si mam mysliet
Ja by som to nenazval, že si hlúpa, si proste "len" človek.. Každopádne ako bolo spomenuté ešte na 1.strane témy, tak je dosť možné, že to naťahuje len preto, aby si užil. Ak chceš z toho niečo spraviť ešte, tak sa ho to opýtaj osobne s tým, že sa pýtaš naposledy a že sa nechceš ďalej trápiť a chceš vedieť, či máš šancu alebo nie. Pokiaľ ti nedá jasnú odpoveď, tak vieme čo to znamená asi.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co viac treba chlapovi k zivotu? Chlap to dobre "zahral" a teraz ta ma k dispozicii..Asi ani nevies co vlastne dosiahol ze? Nemusi ti kupovat darceky, chodit s tebou po obchodoch, pocuvat dake reci o tom, ako si nanho nahnevana (co sa vo vztahu za kazdu kravinu deje) a ine veci, z ktorych je povacsine chlap vo vztahu na nervy..A co ziskal? Vlastne to co dostaval aj vo vztahu..Moze si s tebou uzivat a pritom riesit ine..Ked chce tak si uzije..Ach niektorym sa proste zije
Takze ano si z casti hlupa, lebo tvoj pokus, aby on ziarlil ti sice vysiel, no ver, ze jeho pokus o to mat ta dostupnu vysiel este lepsie
Takze ano si z casti hlupa, lebo tvoj pokus, aby on ziarlil ti sice vysiel, no ver, ze jeho pokus o to mat ta dostupnu vysiel este lepsie
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jasné že je to v tom. padol sám pred sebou.. to je ako ked veľký generál prehrá obrovskú bitkukiara24 napísal:myslim, ze je to skor otazka na chlapov..ci ich nieco take ako, ze sa im ,,nepostavi" dokaze odradit k dalsiemu sexu..ci ich to dokaze az tak zobrat,ze to viac nechcu (teda aspon nie v najblizsom case )...aj ked si myslim,ze je to asi chore ak chlap nechce..alebo si mam mysliet,ze odmieta len mna???
inak stále netuším aká je tvoja otázka k danej téme.
chceš vedieť aký vzťah s ním do budúcnosti udržiavať či?
soviet- mas pravdu uplne vo vsetkom....a tak strasne ho chcem za to nenavidiet,strasne...lenze to nedokazem,lebo ho stale lubim 
triple- ani sama vlastne neviem ako by mala zniet otazka
ale vystihol si to..neviem co dalej,,,ako dalej s nim???
triple- ani sama vlastne neviem ako by mala zniet otazka
No ešte skúsim ja, aj keď to tu už vyschlo.
Podla mňa sa o tom bavil s tým kamarátom.
Možno šlo dokonca aj o nejakú stávku, ale skôr len tak z ješitnosti.
Proste myslím, že chcel prísť na druhý deň za kamarátom a porozprávať mu ako si užil.
Ale čo môžeš vedieť - možno ho tým chcel odradiť od ďalších krokov a nechcel ti dať najavo, že mu to vadí, možno chcel iba získať čas a odstrániť prípadného rivala.
No a predtým než s tebou v ten deň bol, na to celý deň myslel a keď došlo na lámanie chleba, tak mal pred očami toho kamaráta ako si to rozdávate.
Kôli tomu mu to nevyšlo, tak sa pokúsil o druhý pokus.
Kedže zlyhal aj ten, tak sa nediv, že v tom nechce pokračovať.
Keď tu padli názory, že z teba chcel mať príležitostnú "kamarátku", tak to je podľa mňa blbosť.
Ak by ťa takto bral, tak by so sexom určite nemal problém. Ten "blok" musel byť predsa v hlave, lebo pochybujem, že si 120 kilový Quasimodo.
.
A teraz sa ti pravdepodobne ani neozýva, lebo sa hanbí.
A schválne od posledného príspevku ubehol skoro mesiac, daj vedieť čo je na tom pravdy.
Podla mňa sa o tom bavil s tým kamarátom.
Možno šlo dokonca aj o nejakú stávku, ale skôr len tak z ješitnosti.
Proste myslím, že chcel prísť na druhý deň za kamarátom a porozprávať mu ako si užil.
Ale čo môžeš vedieť - možno ho tým chcel odradiť od ďalších krokov a nechcel ti dať najavo, že mu to vadí, možno chcel iba získať čas a odstrániť prípadného rivala.
No a predtým než s tebou v ten deň bol, na to celý deň myslel a keď došlo na lámanie chleba, tak mal pred očami toho kamaráta ako si to rozdávate.
Kôli tomu mu to nevyšlo, tak sa pokúsil o druhý pokus.
Kedže zlyhal aj ten, tak sa nediv, že v tom nechce pokračovať.
Keď tu padli názory, že z teba chcel mať príležitostnú "kamarátku", tak to je podľa mňa blbosť.
Ak by ťa takto bral, tak by so sexom určite nemal problém. Ten "blok" musel byť predsa v hlave, lebo pochybujem, že si 120 kilový Quasimodo.
A teraz sa ti pravdepodobne ani neozýva, lebo sa hanbí.
A schválne od posledného príspevku ubehol skoro mesiac, daj vedieť čo je na tom pravdy.
uz ubehli 2 mesiace a stale som na tom rovnako...spolu nie sme...uz boli aj take stavy, ze dajme si obaja pokoj, ze to potrebujeme na isty cas atd...stale sme v kontakte..aj sa sem tam stretavame...najhorsie na tom je, ze sa trapim stale viac a viac
..nedokazem byt uz bez neho..a povedala som si,ze onho zabojujem...stoji ma to vela sil a uz nevladzem
valkir - mala som dat vediet ako to asi je
fuuha a strasne komplikovane
ten jeho kamos je blazon , stale sa pokusa ma dostat..uz na mna aj nadaval..lebo ma parkrat videl s byvalym a ze za nim nikdy nepridem ..akoze pochopitelne...kedze svojho byvaleho stale lubim ( teda nebudem s nim len tak spavat )
s byvalym sa to nakoniec podarilo ( myslim ten sex
) a zhodli sme sa na tom obaja, ze bol asi ten najlepsi aky sme mali
asi doma trenoval xixi
lenze mne to nestaci..
ja ho potrebujem ako cloveka, osobku, ktoru milujem...a najhorsie je ked sme obaja vonku, kazdy so svojou partiou v rovnakom podniku...to sa neda znasat toto 
valkir - mala som dat vediet ako to asi je
fuuha a strasne komplikovane
s byvalym sa to nakoniec podarilo ( myslim ten sex
lenze mne to nestaci..