neviem co si mam mysliet

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
valkir
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: neviem co si mam mysliet

Príspevok od používateľa valkir »

No ešte skúsim ja, aj keď to tu už vyschlo.

Podla mňa sa o tom bavil s tým kamarátom.
Možno šlo dokonca aj o nejakú stávku, ale skôr len tak z ješitnosti.
Proste myslím, že chcel prísť na druhý deň za kamarátom a porozprávať mu ako si užil.
Ale čo môžeš vedieť - možno ho tým chcel odradiť od ďalších krokov a nechcel ti dať najavo, že mu to vadí, možno chcel iba získať čas a odstrániť prípadného rivala.
No a predtým než s tebou v ten deň bol, na to celý deň myslel a keď došlo na lámanie chleba, tak mal pred očami toho kamaráta ako si to rozdávate.
Kôli tomu mu to nevyšlo, tak sa pokúsil o druhý pokus.
Kedže zlyhal aj ten, tak sa nediv, že v tom nechce pokračovať.

Keď tu padli názory, že z teba chcel mať príležitostnú "kamarátku", tak to je podľa mňa blbosť.
Ak by ťa takto bral, tak by so sexom určite nemal problém. Ten "blok" musel byť predsa v hlave, lebo pochybujem, že si 120 kilový Quasimodo. :D .
A teraz sa ti pravdepodobne ani neozýva, lebo sa hanbí.

A schválne od posledného príspevku ubehol skoro mesiac, daj vedieť čo je na tom pravdy. :wink:
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Re: neviem co si mam mysliet

Príspevok od používateľa kiara24 »

uz ubehli 2 mesiace a stale som na tom rovnako...spolu nie sme...uz boli aj take stavy, ze dajme si obaja pokoj, ze to potrebujeme na isty cas atd...stale sme v kontakte..aj sa sem tam stretavame...najhorsie na tom je, ze sa trapim stale viac a viac :(..nedokazem byt uz bez neho..a povedala som si,ze onho zabojujem...stoji ma to vela sil a uz nevladzem :(
valkir - mala som dat vediet ako to asi je :)
fuuha a strasne komplikovane :( ten jeho kamos je blazon , stale sa pokusa ma dostat..uz na mna aj nadaval..lebo ma parkrat videl s byvalym a ze za nim nikdy nepridem ..akoze pochopitelne...kedze svojho byvaleho stale lubim ( teda nebudem s nim len tak spavat )
s byvalym sa to nakoniec podarilo ( myslim ten sex :D ) a zhodli sme sa na tom obaja, ze bol asi ten najlepsi aky sme mali :) asi doma trenoval xixi
lenze mne to nestaci..:( ja ho potrebujem ako cloveka, osobku, ktoru milujem...a najhorsie je ked sme obaja vonku, kazdy so svojou partiou v rovnakom podniku...to sa neda znasat toto :(
Napísať odpoveď