Neviem, čo si mám myslieť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

k6 napísal:no a? mysliet znamena.... aj 50 rocnu slovencinarku moze pozvat na pizzu... je v tom snad nieco nemoralne?
Tak 50 a 26 (co kolko ma) je podla mna dost rozdiel :). Nakolko intimne vztahy medzi ziadkmi a ucitelmi su zakazane a.. Co ja viem, ja neviem jak to zoberu. Som nevyspaty a uz sa mi nad tym nece rozmyslat :). Kazdopadne som povedal co som chcel a teraz to uz neni na mne, ale na tom ako sa to vyvinie. Vlastne aj bezomna by to tak bolo :)
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

r4wMUnt34q napísal:Tak 50 a 26 (co kolko ma) je podla mna dost rozdiel :). Nakolko intimne vztahy medzi ziadkmi a ucitelmi su zakazane a..
Rozdiel? No ved moze byt na starsie nie? Zakazane? Vy to mate v skolskom poriadku? Lebo mi sme teda nemali, ked som bol este pred par rokmi na strednej.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Takže:
zelovoc: Nebyť jednej profesorky aj by som bol vo 4. ročníku. Takto som len v 3.
p4ra: No ja by som sa veľmi rád vysral na ostatných, lenže ty nevieš, aká zberba na moju školu chodí. Sú ako Rómovia - stačí im dať sebemenší dôvod, aby ti rozkopali hlavu. A taktiež, naša škola je veľmi prapodivné miesto. Už som bol svedkom takých absurdností zo strany vedenia, až mi rozum ostal stáť. Takže ak by ju kvôli tomu vykopli zo školy, ani by som sa nedivil.
r4wMUnt34q: Nie je to zlý nápad, pozvať ju až po mature. Lenže tu mám až za rok aj niečo a dovtedy by som ju mohol stratiť. To aby som si potom trepal hlavu o múr.

Dnes som bol za ňou a plánovaná návšteva na jednu minútu sa "pretiahla" na neplánovanú návštevu na päť minút. Nakoniec som sa odvážil, že sa jej priznám, že som si našiel zámienku, len aby som ju mohol vidieť. Reagovala na to úsmevom. Opravte, ak sa mýlim, ale keby bola proti, nebola by to zatrhla už pri tom liste?
A druhá vec: myslíte, že bude OK, keď sa pokúsim trošku "pritvrdiť" v úprimnosti s tým, že na budúci týždeň jej všetko "vyzradím"?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mr.Henky napísal:Dnes som bol za ňou a plánovaná návšteva na jednu minútu sa "pretiahla" na neplánovanú návštevu na päť minút. Nakoniec som sa odvážil, že sa jej priznám, že som si našiel zámienku, len aby som ju mohol vidieť. Reagovala na to úsmevom. Opravte, ak sa mýlim, ale keby bola proti, nebola by to zatrhla už pri tom liste?
A druhá vec: myslíte, že bude OK, keď sa pokúsim trošku "pritvrdiť" v úprimnosti s tým, že na budúci týždeň jej všetko "vyzradím"?
No... co ja viem, zatrhla aj nezatrhla... nevies... mozno sa na tom bavi, mozno suciti, mozno by aj chcela nieco viac... tazko povedat takto z fleku. Na vyzradenie tej "zamienky" sa, povedzme si pravdu, asi ani inak reagovat nedalo. S tym listom suhlas. Ale neviem ci by som pritvrdzoval prave tym Tvojim sposobom. Ste z jedneho mesta? Je skola v mieste kde obaja byvate? Pritvrdenim by som nazval mozno... mozno keby si sa proste pokusil vytiahnut ju von, niekam na pizzu vecer. Inac co uci? :D
r4wMUnt34q
Star
Star

k6 napísal:Rozdiel? No ved moze byt na starsie nie? Zakazane? Vy to mate v skolskom poriadku? Lebo mi sme teda nemali, ked som bol este pred par rokmi na strednej.
:hmm: Na starsie ako na starsie :), pretoze si predstav, ze by si dvoril 50 rocnej ucitelke, dajme tomu aj keby je slobdna, sak to je proti zdravemu rozumu podla mna :roll:. V skolskom poriadku to nemusi byt, ale myslim, ze je to na kazdej skole-mozem sa mylit :)

Co sa tyka tej uprimnosti Mr.Henky, tak jedna vec je, ze uprimnostou sa neda nic pokazit a na druhej strane mozno to nezoberie az tak dobre, ale vzhladom na to, co sa doteraz udialo si myslim, ze by to mohla zobrat dobre.
Terepin
Addict
Addict

k6 napísal:No... co ja viem, zatrhla aj nezatrhla... nevies... mozno sa na tom bavi, mozno suciti, mozno by aj chcela nieco viac... tazko povedat takto z fleku. Na vyzradenie tej "zamienky" sa, povedzme si pravdu, asi ani inak reagovat nedalo. S tym listom suhlas. Ale neviem ci by som pritvrdzoval prave tym Tvojim sposobom. Ste z jedneho mesta? Je skola v mieste kde obaja byvate? Pritvrdenim by som nazval mozno... mozno keby si sa proste pokusil vytiahnut ju von, niekam na pizzu vecer. Inac co uci? :D
No hej, aj by som chcel, ja som to však myslel tak, že jej poviem takpovediac "pravdu" a potom ju pozvem niekde vonku. Musíš uznať, že prísť za ňou a len tak z fleku sa jej opýtať, či by so mnou nešla vonku, by bolo trochu, ehm... drsné. Chcel som len ísť na to aspoň trochu postupne, ak mi rozumieš. A to, čo sme z jedného mesta, to neviem. Ale zajtra sa jej na to opýtam, aj tak som to mal v pláne už dlhší čas. A trochu jej zalichotiť.
Inak, vďaka všetkým, že mi tak pomáhate a držíte palce! :oops: 8)
Steve989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steve989 »

naozaj o teba javi zaujem? ja mam ine zdroje :roll:
Terepin
Addict
Addict

Nepomýli si si fórum? Toto nie je fórum pre malých faganov. Buzerovať si choď niekde inde.
Terepin
Addict
Addict

k6 napísal:Inac co uci? :D
Slovenčinu 8)
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

moj profak chodil so spluziackou 10 mesiacov a nikto to nevedel..teda vedeli niektori spoluziaci ale profaci ee..a potom to prepuklo..rozisli sa asi po 2 mesiacoch odkedy to vyslo najavo...a inak..on bol zenaty 9 mesiacov :D ..ale bol to celkom fajn profak..ale uz neuci..ale nie kvoli tomu...len znizovali stavy...fakt.. :P
Steve989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal:Nepomýli si si fórum? Toto nie je fórum pre malých faganov. Buzerovať si choď niekde inde.
ehm.... takto sa rozprava k byvalim spoluziakom? minule si sa ma pytal na nazor.. tak ti ho pisem... to si vyriesime mimo fora ak sa stretneme.. myslim slovami aby na mna ostatni krivo nepozerali :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mr.Henky: Podla mna ta chce. Z toho, co si pisal naposledy z tej neplanovanej navstevy. Lenze ona si to uziva. Aky si nesmely z nej. :) Moj nazor.
Steve989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Steve989 napísal:naozaj o teba javi zaujem? ja mam ine zdroje :roll:
Prisel som na to, ze ty a ostatny maju pravdu :roll: dnes som si vsimol ako na teba kukala :wink:
Terepin
Addict
Addict

OK! Dnes pretiekol pohár mojej trpezlivosti!
Som jej navrhol, že ju niekam pozvem. Povedala, že nemôže prijímať pozvania od študentov. To som pochopil. To bolo ešte v poriadku. Lenže keď som sa jej spýtal, či NEMOŽE alebo NECHCE, odpovedala: "Nemôžem a nesmiem.", potom to ešte raz zopakovala, upadla do rozpakov a nakoniec dodala: "Vyberte si." :?
Na otázku, prečo mi nedala jasnú odpoveď na môj list, povedala, že niektoré veci si chce nechať pre seba. Ale keď som ju vyzval, aby mi teraz povedala ÁNO alebo NIE, ani za svet to nepovedala. Len sa na mňa dívala ako kôpka nešťastia.
Jediná pozitívna vec na tom rozhovore bola, že "Si to nemám brať osobne."
Pýtam sa vás, lebo ja už mám nervy v kýblu: čo je toto za reakcia a odpoveď?!
P.S.: Zajtra sa jej rovno spýtam, či mám u nej nejakú šancu (vôbec nejakú, t.j. keď už nebudem na tej škole).
Steve989 napísal:Prisel som na to, ze ty a ostatny maju pravdu :roll: dnes som si vsimol ako na teba kukala :wink:
To akože fakt? :shock: A to som mal obavy, či si to len nenamýšľam.
Steve989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal:To akože fakt? :shock: A to som mal obavy, či si to len nenamýšľam.
tha sa normalne zastavila, kukla na teba a zamyslela sa
r4wMUnt34q
Star
Star

Mr.Henky napísal:OK! Dnes pretiekol pohár mojej trpezlivosti!
Som jej navrhol, že ju niekam pozvem. Povedala, že nemôže prijímať pozvania od študentov. To som pochopil. To bolo ešte v poriadku. Lenže keď som sa jej spýtal, či NEMOŽE alebo NECHCE, odpovedala: "Nemôžem a nesmiem.", potom to ešte raz zopakovala, upadla do rozpakov a nakoniec dodala: "Vyberte si." :?
Na otázku, prečo mi nedala jasnú odpoveď na môj list, povedala, že niektoré veci si chce nechať pre seba. Ale keď som ju vyzval, aby mi teraz povedala ÁNO alebo NIE, ani za svet to nepovedala. Len sa na mňa dívala ako kôpka nešťastia.
Jediná pozitívna vec na tom rozhovore bola, že "Si to nemám brať osobne."
Pýtam sa vás, lebo ja už mám nervy v kýblu: čo je toto za reakcia a odpoveď?!
P.S.: Zajtra sa jej rovno spýtam, či mám u nej nejakú šancu (vôbec nejakú, t.j. keď už nebudem na tej škole).
:hmm: Ja to vidim tak, ze zaujem o teba ma, ale nedovoli jej to jej zamestnanie a to, ze sa boji, co by na to povedali ostatni, imho. Vidno z prispevku tvoj citovy zapal, ale cool down=schlaď sa, aby si to ešte nepokazil a neskor to nelutoval. Porozpravaj sa s ňou o tom, aké by to bolo po mature, ale rozhodne kamarati mozte byt podla mna. Skus sa nad to povzniest co najviac, iked viem, ze to bude tazke az nemozne...
Steve989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal::hmm: Ja to vidim tak, ze zaujem o teba ma, ale nedovoli jej to jej zamestnanie a to, ze sa boji, co by na to povedali ostatny, imho. Vidno z prispevku tvoj citovy zapal, ale cool down=schlaď sa, aby si to ešte nepokazil a neskor to nelutoval. Porozpravaj sa s ňou o tom, aké by to bolo po mature, ale rozhodne kamarati mozte byt podla mna. Skus sa nad to povzniest co najviac, iked viem, ze to bude tazke az nemozne...
suhlasim... ja som mu to uz davnesie navrhoval nech trochu spomali, ale nepocuva :) viete, laska je silnesia ako zdravy rozum
Terepin
Addict
Addict

r4wMUnt34q napísal:Porozpravaj sa s ňou o tom, aké by to bolo po mature, ale rozhodne kamarati mozte byt podla mna.
No veď to zajtra plánujem. Poviem to tak zľahka, kľudne, v pohode. Ale s dôrazom, nech na mne vidí, že to hovorím so sebadôverou. To hádam nie je zlý nápad.
A ešte taká otázočka: ako jej mám vysvetliť/presvedčiť, že by o tú prácu neprišla, lebo by som sa postaral o to, že by na to NIKTO neprišiel? Chcem, aby sme boli až do maturi ASPOŇ kamaráti, čo by mi zatiaľ kráľovsky vyhovovalo.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja to vidím pomerne jednoducho; srdce jej hovorí jedno ale rozum druhé. preto ti nedáva jasnú odpoveď, resp. s toho čo si napísal ti nepovedala, že by nechcela, nemala záujem, len že nemôže a nesmie. pokiaľ by ťa fakt nechcela už by ti to dávno povedala. masl by si sa snažiť pochopiť aj ty ju, priviedol si ju do zložitej situácie a ona sa nevie rozhodnúť, tým, že na ňu budeš tlačiť to len pokazíš. zaženieš ju do kúta a pak ti povie aj to že nechce. uvidíš!
To, že máš záujem o ňu si jej dal najavo už celkom dobre, teraz ju chvílu nechaj tak a uvidíš, ako to bude pokračovať.
Terepin
Addict
Addict

Bravó Te-wei! Nádherná reč. 8) Aj ja si myslím to isté (so všetkou skromnosťou). Lenže ja na ňu nechcem tlačiť. Len chcem na 100% vedieť, či sa mi vôbec oplatí čakať rok a pol do maturi. Len nech povie jedno krátke nádherne slovíčko ÁNO a ja sa stiahnem.
Inými slovami, chcem si byť úplne istý, na čom som. Lebo ak by som mal tak dlho čakať a potom zistiť, že zbytočne, tak by som sa asi zbláznil.
Napísať odpoveď