Neviem, čo si mám myslieť
No neviem, podla toho co pises a podla jej reakcii... to mi pomaly pripada ako keby cakala ze za nou prides. Teraz si celkom pekne pritlacil na pilu, ale trosku by som dal slow down. Nemas sa kam nahlit, v podstate mas takmer istotu ze aj ona by chcela. Mal by si si ako spravny muz tento moment vychutnat. Proste... je utorok, kludne by som tento tyzden byt tebou uz nepodnikal nic. Nechaj tomu volny priebeh, mozno aj ona sama sa o nieco pokusi. Nasadil si jej cervika do hlavy, tak ho nechaj nech si pohloda. Spravaj sa ako by sa nic nestalo, ale proste chapes... take tie zamilovane pohlady a podobne, v tom kludne pokracuj. Uvidis ako sa to vyvinie. ZAKLAD JE NETLACIT NA PILU nemas co stratit za tych par dni, nechaj nech si to rozlozi v hlave...
S tým piatkom je menší problém. Hodinu s ňou mám len v utorok, stredu a vo štvrtok. Takže ako?p4ra napísal:Podla mna pockaj. Aspon do piatku. Ja viem, ze je to tazke, ale skus to. Uvidis jej reakcie. Mozno to uz ani ona nezvladne a pride za tebou sama. Ale samozrejme jej aspon pohladom daj vediet, ze mas zaujem. Chapes tak, aby vedela, ze sa na nu pozeras.
A hej, neustále na ňu pozerám, ale tak, aby to ostatným nebolo podozrivé. Naposledy sme sa zasmiali a takým tým spôsobom známym z romantických filmov na seba pozreli... Bol to fantastický pocit.
P.S.: Všetkým obrovská vďaka za rady a psychickú podporu.
-
r4wMUnt34q
Star
nechaj ju teraz chvilu tak..ako bolo povedane netahaj z nej kazdy den nejaku odpoved ci ta chce alebo nie..ked bude chciet sama povie...ved je to ucitelka..co ty vies v akej situacii sa nachadza??mozno potrebuje prachy a nemoze si dovoit stratit zamestnanie..a mozno by ta aj chcela ale si student..ak mate byt spolu a ma vam to vyst tak kludne pockaj..a uvidis ak ta to neprejde a aj ona bude mat po nejakom case stale nerozhodne odpovede tak potom zabojuj..a pocas toho casu
sa snaz spoznat ju..mozno na nej najdes vlastnosti ktore ti vadia a odradia ta a tak aspon vyriesis problem..abo naopak zistis ze je dokonala...?a mas zistene ci nema priatela??mozno sa jej len zdas roztomily..ale mozno fakt ta chce..treba cakat a sledovat jej reakcie..podla mna...
noo nechaj si to tak na piatok...? aby pripadne ak zasa nic nepovie abo povie ze proste nie nechce nemoze tak si to mohol cez vikend "oslavit"...ale ak by ta nechcela tak by ti uz povedala nie..no ale pochop ju je ucitelka..nemoze sa len tak bezhlavlo hodit do vztahu so studentom..ktoreho v podstate ani nepozna...ci by to s tebou malo vobec vyznam..ci sa to oplati riskovat..nad tym vsetkym premysla..tada ak ta chce...vies..spravaj sa k nej milo a davaj jej najavo svoje sympatie..nech si nemysli ze ta to preslo abo co..kludne sa s nou bav aj kazdy den ale nech to nie je iba o vypytovani sa ako sa rozhodla..bav sa s nou normalne nech vidi ze si mate co povedat...ze aj v buducnosti ak by ste to skusili by ste si mali co povedat..snaz sa byt vtipny ale nie neprirodzene..to je trapne potom..a tak..ved zasa nejaku babu si uz balil..
a neber to tak tragicky a vazne lebo vacsinou vtedy veci nevychadzaju...a treba mat pozitivny a optimisticky pristup:)))
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Má problém to povedať mne, keď sme sami, tobôž nie, keď okolo nás je asi 70 žiakov. Pri profesoroch by to bolo ešte horšie.krupica_dnb napísal:no jasné, imho je lepšie keď ju niekde počkáš pri kabinete alebo niekedy ak bude mať dozor, ako hneď po hodine za ňou bežať....
Ale stále ste mi nepovedali, kedy presne mám za ňou ísť (len nie v piatok a v pondelok).
A taktiež sa chcem opýtať, či by nebolo odveci darovať jej nejakú kartičku s blahoželaním k sviatkom. Čo vy na to?
-
r4wMUnt34q
Star
Je to zlate a nevinne, podla mna. Z toho si nikto nemusi nic namyslat keby to das aj verejne. Ked sukromne z rucky do rucky, tak to bude tiez zlate, podla mna sa tak ci onak potesi, ale fakt je dolezite, aby ste si vymedzili hranice...Mr.Henky napísal:A taktiež sa chcem opýtať, či by nebolo odveci darovať jej nejakú kartičku s blahoželaním k sviatkom. Čo vy na to?
no mozno by to s tou kartickou aj bolo mile ale podla mna skor nie ako ano..nedavaj..take sa posiela postou ak ju mas niekomu dat osobne tak mu mozes aj osobne povedat ALE TO NEROB
to by bolo riadne odveci...kasli na sviatky.vobec to tam neplet..tak chod za nou vo stvrtok ..pochybujem ze by si vydrzal do utorka:)
-
krupica_dnb
Medium Professional
podľa mňa je tiež piatok najlepší- napr. zisti kedy jej končí vyučovanie a počkaj ju za rohom školy že "Ohó, to je náhoda..." a tá kartička nie je zlý nápad, ale rozmysli si čo tam napíšešMr.Henky napísal:Má problém to povedať mne, keď sme sami, tobôž nie, keď okolo nás je asi 70 žiakov. Pri profesoroch by to bolo ešte horšie.
Ale stále ste mi nepovedali, kedy presne mám za ňou ísť (len nie v piatok a v pondelok).
A taktiež sa chcem opýtať, či by nebolo odveci darovať jej nejakú kartičku s blahoželaním k sviatkom. Čo vy na to?
Ani to nie je najlepší nápad. Niekoľko desiatok žiakov tam fajčí, takže to by si veľmi ľahko niekto všimol. Jediná reálna možnosť je vo štvrtok, keď mám slovenčinu na poslednej hodine. Alebo potom na budúci týždeň. Lenže na budúci týždeň jej chcem dať tú kartičku.krupica_dnb napísal:podľa mňa je tiež piatok najlepší- napr. zisti kedy jej končí vyučovanie a počkaj ju za rohom školy že "Ohó, to je náhoda..."
-
p4ra
Redeemer
Stvrtok, slovencina, posledna hodina. To je IDEALNA chvila. Skus jej nejako naznacit, ze chces, aby ostala po hodine chvilku v triede alebo co. Ostan tam aj ty a normalne skus hodit s nou pokec. To uz je koniec jej pracovneho dna, nikam sa v podstate neponahla, mate cas si nejake veci ujasnit. Takisto mnoho studentov uz v skole nebude (predpokladam, ze nie kazdy ma 7 hodin), takze by to mohlo vyjst.Mr.Henky napísal:Ani to nie je najlepší nápad. Niekoľko desiatok žiakov tam fajčí, takže to by si veľmi ľahko niekto všimol. Jediná reálna možnosť je vo štvrtok, keď mám slovenčinu na poslednej hodine. Alebo potom na budúci týždeň. Lenže na budúci týždeň jej chcem dať tú kartičku.