|
|
|
| Autor |
Správa |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 826 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2007, 20:14 Predmet: |
|
|
| A ona ti ešte na ten list neodpovedala? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 774 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2007, 6:52 Predmet: |
|
|
| Ale hej, už áno. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Jan 2007, 18:59 Predmet: |
|
|
A nenapisal si co... ci radsej nechces?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
artfinance Novice

Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 10 Jan 2007, 20:49 Predmet: pohoda |
|
|
| Daj si s nou pokoj. Co si budes zbytocne komplikovat zivot... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 11 Jan 2007, 7:11 Predmet: |
|
|
| ETieNne napísal: |
Ako čo? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 11 Jan 2007, 10:12 Predmet: |
|
|
| A ona ti ešte na ten list neodpovedala? |
| Mr.Henky napísal: |
| Ale hej, už áno. |
| Ako čo? |
No si nenapisal, ze co ti teda odpisala, predtym si pisal, ked ti este neodpovedala, ze ti to naznacila ta starsia kolegyna, ta tvoja akoze kamaratka, ze uz niekoho ma a tak...
no ale co ti odpovedala ta dotycna??
velmi ma to zaujima... aj ako, kde a kedy.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 11 Jan 2007, 15:13 Predmet: |
|
|
Kde: cez mail (a za to som jej vďačný).
Ako: veľmi príjemným spôsobom.
Kedy: v utorok.
Čo: pozri SS. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 20 Feb 2007, 8:07 Predmet: |
|
|
Túto tému oživujem z jediného prostého dôvodu: Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von. ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže. Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. A pre košičanov mám otázočku, že kde by som ju mohol zobrať.
Vďaka!
P.S.: Je odo mňa staršia LEN o 4 roky. Bože! Ako ja nenávidím svoj život...!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2007, 14:58 Predmet: |
|
|
Sú tomu asi 4 dni čo som svoju učiteľku pozval na kávu Proste sa postav a choď na to. Tam nemáš nad čím uvažovať. Čím viac rozmýšľaš, tým viac toho pokazíš. |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2370 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2007, 20:57 Predmet: all |
|
|
| Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von. |
Problem? ..neviem aky,,normalne sa oyptaj ci by nesla,,,v pohodicke
| ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže. |
Nerozmyslaj nad tym ze ci nieco s toho bude alebo nebude a ci moze alebo nemoze,,pust to z hlavy
| Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila. |
polovica uspechu
| Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. |
bud sam sebou nespackas nic, |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1080 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 19:31 Predmet: |
|
|
Túto tému oživujem z jediného prostého dôvodu: Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von. ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže. Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. A pre košičanov mám otázočku, že kde by som ju mohol zobrať.
Vďaka!
P.S.: Je odo mňa staršia LEN o 4 roky. Bože! Ako ja nenávidím svoj život...!  |
Hlavne jej nedávaj najavo žiadnu náklonnosť. Nie že budeš na mäkko a začneš jej hovoriť dristy o tom ako sa ti páči a neviem čo ešte... To nerob! Bo si s ňou bol naposledy! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 22 Feb 2007, 19:37 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| Hlavne jej nedávaj najavo žiadnu náklonnosť. Nie že budeš na mäkko a začneš jej hovoriť dristy o tom ako sa ti páči a neviem čo ešte... To nerob! Bo si s ňou bol naposledy! |
Možno, že som podvedome aj chcel niečo také dať trochu najavo, ale vďaka tebe už nie. Tak presne po takýto typ rád som sem prišiel.
Nejaké ďalšie návrhy?
P.S.: Ale to neznamená, že sa musím k nej správať odmerane, však nie? Lebo ja sa ku všetkým ženám/dievčatám správam... ehm, dosť milo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2998 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 21:56 Predmet: |
|
|
| ...dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.... |
no neviem zavana mi to tu niecim viac ako len kamaratstvom, nevyznam sa v nej |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2007, 23:38 Predmet: |
|
|
Možno, že som podvedome aj chcel niečo také dať trochu najavo, ale vďaka tebe už nie. Tak presne po takýto typ rád som sem prišiel.
Nejaké ďalšie návrhy?
P.S.: Ale to neznamená, že sa musím k nej správať odmerane, však nie? Lebo ja sa ku všetkým ženám/dievčatám správam... ehm, dosť milo. |
Správaj sa normálne. Ako človek. Nie Hurá, ideme na to !!!
Inak, vysvetli mi jednu vec. Pozveš ju niekam von a potom čo? Čo chceš robiť ďalej? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 23 Feb 2007, 8:53 Predmet: |
|
|
Že čo chcem robiť ďalej? Tak rozhodne ju nechcem zbaliť. Chcem si ju získať ako kamarátku, možno až ako priateľku, ale tojď vsjo.
A pre ostatných, aby sme si to konečne vysvetlili:
Nemôžem ju zbaliť!!! Už niekoho má. Som toho presvedčenia, že keď sa z Bardejova nasačkovala ako profesorka do Košíc (ale nebýva tu) na školu, kde sú sami nadržaní chalani, kvôli svojmu priateľovi, s ktorým má vážny vzťah, hovorí za všetko. Už sa chápeme??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|