Neviem, čo si mám myslieť
-
artfinance
Novice
pohoda
Daj si s nou pokoj. Co si budes zbytocne komplikovat zivot...
ETieNne napísal:A ona ti ešte na ten list neodpovedala?
Mr.Henky napísal:Ale hej, už áno.
ETieNne napísal:A nenapisal si co... ci radsej nechces?
No si nenapisal, ze co ti teda odpisala, predtym si pisal, ked ti este neodpovedala, ze ti to naznacila ta starsia kolegyna, ta tvoja akoze kamaratka, ze uz niekoho ma a tak...Mr.Henky napísal:Ako čo?
no ale co ti odpovedala ta dotycna??
velmi ma to zaujima... aj ako, kde a kedy..
Túto tému oživujem z jediného prostého dôvodu: Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von. ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže. Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. A pre košičanov mám otázočku, že kde by som ju mohol zobrať.
Vďaka!
P.S.: Je odo mňa staršia LEN o 4 roky. Bože! Ako ja nenávidím svoj život...!
Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. A pre košičanov mám otázočku, že kde by som ju mohol zobrať.
Vďaka!
-
midnight_man
Guru
all
Problem? ..neviem aky,,normalne sa oyptaj ci by nesla,,,v pohodickeMr.Henky napísal:Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von.
Nerozmyslaj nad tym ze ci nieco s toho bude alebo nebude a ci moze alebo nemoze,,pust to z hlavyMr.Henky napísal:ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže.
polovica uspechuMr.Henky napísal:Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
bud sam sebou nespackas nic,Mr.Henky napísal:Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal.
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne jej nedávaj najavo žiadnu náklonnosť. Nie že budeš na mäkko a začneš jej hovoriť dristy o tom ako sa ti páči a neviem čo ešte... To nerob! Bo si s ňou bol naposledy!Mr.Henky napísal:Túto tému oživujem z jediného prostého dôvodu: Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von. ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže. Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
Vďaka!
Možno, že som podvedome aj chcel niečo také dať trochu najavo, ale vďaka tebe už nie. Tak presne po takýto typ rád som sem prišiel.Te-wei napísal:Hlavne jej nedávaj najavo žiadnu náklonnosť. Nie že budeš na mäkko a začneš jej hovoriť dristy o tom ako sa ti páči a neviem čo ešte... To nerob! Bo si s ňou bol naposledy!
Nejaké ďalšie návrhy?
P.S.: Ale to neznamená, že sa musím k nej správať odmerane, však nie? Lebo ja sa ku všetkým ženám/dievčatám správam... ehm, dosť milo.
-
erytrocyt
VIP
Správaj sa normálne. Ako človek. Nie Hurá, ideme na to !!!Mr.Henky napísal:Možno, že som podvedome aj chcel niečo také dať trochu najavo, ale vďaka tebe už nie. Tak presne po takýto typ rád som sem prišiel.![]()
Nejaké ďalšie návrhy?
P.S.: Ale to neznamená, že sa musím k nej správať odmerane, však nie? Lebo ja sa ku všetkým ženám/dievčatám správam... ehm, dosť milo.
Inak, vysvetli mi jednu vec. Pozveš ju niekam von a potom čo? Čo chceš robiť ďalej?
Že čo chcem robiť ďalej? Tak rozhodne ju nechcem zbaliť. Chcem si ju získať ako kamarátku, možno až ako priateľku, ale tojď vsjo.
A pre ostatných, aby sme si to konečne vysvetlili:
Nemôžem ju zbaliť!!! Už niekoho má. Som toho presvedčenia, že keď sa z Bardejova nasačkovala ako profesorka do Košíc (ale nebýva tu) na školu, kde sú sami nadržaní chalani, kvôli svojmu priateľovi, s ktorým má vážny vzťah, hovorí za všetko. Už sa chápeme???
A pre ostatných, aby sme si to konečne vysvetlili:
Nemôžem ju zbaliť!!! Už niekoho má. Som toho presvedčenia, že keď sa z Bardejova nasačkovala ako profesorka do Košíc (ale nebýva tu) na školu, kde sú sami nadržaní chalani, kvôli svojmu priateľovi, s ktorým má vážny vzťah, hovorí za všetko. Už sa chápeme???
Je chyba naozaj vo mne?! To som fakt až taký sprostý, keď jej odpoveď, citujem:
co sa tyka nasho "kamaratstva" po skole...preco nie?
vysvetlím tak, že ju pozvem niekam po škole? Lebo sa na mňa ohradila s tým, že "po škole" myslela ako DEFINITÍVNE po škole, keď z tamať vypadnem.
A potom že dievčatá/ženy sú úplne normálne...
co sa tyka nasho "kamaratstva" po skole...preco nie?
vysvetlím tak, že ju pozvem niekam po škole? Lebo sa na mňa ohradila s tým, že "po škole" myslela ako DEFINITÍVNE po škole, keď z tamať vypadnem.
A potom že dievčatá/ženy sú úplne normálne...
Ja ju úplne chápem "chlapec mój", moja priateľka tiež učí na strednej, a tiež sa páčila jednému študentovi, akurát jej to nepovedal. A tiež prišla kvôli mne do KE, ale až od Levíc.
No ale už bola v meste, alebo na dozvukoch pozrieť študentov, keď ju pozvali . Ale vieš si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby chodila na kávu s nejakým študentom, sama? (a ešte som tu aj JA
)
Po škole to bude už vyzerať inak. Už nebudeš jej študent, ale jej "známy".
Proste sa vži do jej situácie, nerobilo to dobrý vzduch, ona je dospelá, pracujúca žena s vážnym vzťahom a nemôže si kávičkovať so študentmi len tak
Strácala by aj svoju autoritu u kolegov, vedenia.. 
No ale už bola v meste, alebo na dozvukoch pozrieť študentov, keď ju pozvali . Ale vieš si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby chodila na kávu s nejakým študentom, sama? (a ešte som tu aj JA
)
Po škole to bude už vyzerať inak. Už nebudeš jej študent, ale jej "známy".
Proste sa vži do jej situácie, nerobilo to dobrý vzduch, ona je dospelá, pracujúca žena s vážnym vzťahom a nemôže si kávičkovať so študentmi len tak
-
krupica_dnb
Medium Professional
Eti má pravdu, aj ja mám jedného super profesora- keď sa stretneme na dákej párty tak akože sranda, proste zábava ako má byť
, učí u nás na gympli a pre veľa spolužiačiek je niečo ako poloboh. A myslím že sa snazí si od nich držať odstup aspoň kým sú na škole, a hneď po maturitách keď sa sem tam preriekne čo sa už stváralo
Určite je to také aj s ňou, je dôležité zachovať si istú hranicu práce od súkromia..
Určite je to také aj s ňou, je dôležité zachovať si istú hranicu práce od súkromia..
-
krupica_dnb
Medium Professional