Neviem, čo si mám myslieť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mr.Henky napísal:Túto tému oživujem z jediného prostého dôvodu: Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von. ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže. Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. A pre košičanov mám otázočku, že kde by som ju mohol zobrať.
Vďaka!

P.S.: Je odo mňa staršia LEN o 4 roky. Bože! Ako ja nenávidím svoj život...! :roll:
Hlavne jej nedávaj najavo žiadnu náklonnosť. Nie že budeš na mäkko a začneš jej hovoriť dristy o tom ako sa ti páči a neviem čo ešte... To nerob! Bo si s ňou bol naposledy!
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Te-wei napísal:Hlavne jej nedávaj najavo žiadnu náklonnosť. Nie že budeš na mäkko a začneš jej hovoriť dristy o tom ako sa ti páči a neviem čo ešte... To nerob! Bo si s ňou bol naposledy!
Možno, že som podvedome aj chcel niečo také dať trochu najavo, ale vďaka tebe už nie. Tak presne po takýto typ rád som sem prišiel. 8)
Nejaké ďalšie návrhy?
P.S.: Ale to neznamená, že sa musím k nej správať odmerane, však nie? Lebo ja sa ku všetkým ženám/dievčatám správam... ehm, dosť milo.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mr.Henky napísal:...dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila....
no neviem zavana mi to tu niecim viac ako len kamaratstvom, nevyznam sa v nej
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mr.Henky napísal:Možno, že som podvedome aj chcel niečo také dať trochu najavo, ale vďaka tebe už nie. Tak presne po takýto typ rád som sem prišiel. 8)
Nejaké ďalšie návrhy?
P.S.: Ale to neznamená, že sa musím k nej správať odmerane, však nie? Lebo ja sa ku všetkým ženám/dievčatám správam... ehm, dosť milo.
Správaj sa normálne. Ako človek. Nie Hurá, ideme na to !!!
Inak, vysvetli mi jednu vec. Pozveš ju niekam von a potom čo? Čo chceš robiť ďalej?
Terepin
Addict
Addict

Že čo chcem robiť ďalej? Tak rozhodne ju nechcem zbaliť. Chcem si ju získať ako kamarátku, možno až ako priateľku, ale tojď vsjo.
A pre ostatných, aby sme si to konečne vysvetlili:
Nemôžem ju zbaliť!!! Už niekoho má. Som toho presvedčenia, že keď sa z Bardejova nasačkovala ako profesorka do Košíc (ale nebýva tu) na školu, kde sú sami nadržaní chalani, kvôli svojmu priateľovi, s ktorým má vážny vzťah, hovorí za všetko. Už sa chápeme???
Terepin
Addict
Addict

Je chyba naozaj vo mne?! To som fakt až taký sprostý, keď jej odpoveď, citujem:
co sa tyka nasho "kamaratstva" po skole...preco nie?
vysvetlím tak, že ju pozvem niekam po škole? Lebo sa na mňa ohradila s tým, že "po škole" myslela ako DEFINITÍVNE po škole, keď z tamať vypadnem.
A potom že dievčatá/ženy sú úplne normálne... :evil:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja ju úplne chápem "chlapec mój", moja priateľka tiež učí na strednej, a tiež sa páčila jednému študentovi, akurát jej to nepovedal. A tiež prišla kvôli mne do KE, ale až od Levíc.

No ale už bola v meste, alebo na dozvukoch pozrieť študentov, keď ju pozvali . Ale vieš si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby chodila na kávu s nejakým študentom, sama? (a ešte som tu aj JA :P
)
Po škole to bude už vyzerať inak. Už nebudeš jej študent, ale jej "známy". :)

Proste sa vži do jej situácie, nerobilo to dobrý vzduch, ona je dospelá, pracujúca žena s vážnym vzťahom a nemôže si kávičkovať so študentmi len tak :wink: Strácala by aj svoju autoritu u kolegov, vedenia.. :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Eti má pravdu, aj ja mám jedného super profesora- keď sa stretneme na dákej párty tak akože sranda, proste zábava ako má byť 8) , učí u nás na gympli a pre veľa spolužiačiek je niečo ako poloboh. A myslím že sa snazí si od nich držať odstup aspoň kým sú na škole, a hneď po maturitách keď sa sem tam preriekne čo sa už stváralo :oops:
Určite je to také aj s ňou, je dôležité zachovať si istú hranicu práce od súkromia..
Terepin
Addict
Addict

No veď ja chápem, ale prečo nenapísala "po dokončení školy" namiesto "po škole"?!
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal:No veď ja chápem, ale prečo nenapísala "po dokončení školy" namiesto "po škole"?!
no boože, taxi to zle pochopil, toe všetko. MOžno preto že máš stále priveľké nádeje
Terepin
Addict
Addict

krupica_dnb napísal:no boože, taxi to zle pochopil, toe všetko. MOžno preto že máš stále priveľké nádeje
Moje nádeje sa momentálne nachádzajú v inej dimenzii.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal:Moje nádeje sa momentálne nachádzajú v inej dimenzii.
hmm...... tak potom ak to dobre chápem tak neviem prečo sa s tým zaoberáš, hrou so slovíčkami..
Terepin
Addict
Addict

Mňa len štve, že sa na mňa ohradila, že to myslela úplne inak, keď sa ani nevie poriadne vyjadrovať. :evil:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Urcite Ta stve len to? Lebo ak by si uz bol vazne v pohode, nerozhodila by Ta takato blbost.
Terepin
Addict
Addict

Naozaj ide len o to. Ja mám na ženy dosť vyhranený názor, ktorý tento fakt len umocňuje.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Aky fakt? To, ze si zle pocul, alebo sa zle vyjadrila, alebo ste sa kvoli neviem este akym vplyvom proste zle pochopili?

A ak Ta stve to "az podokonceni skoly" tak ETieNne Ti to vysvetlil myslim dost jasne.
Terepin
Addict
Addict

Ja nemám veľmi pozitívny pohľad na ženy.
A navyše, mne vôbec, ale vôbec nevadí, že to bude až po dokončení školy. Mne vadí to, že to nenapísala polopate. Už sa chápeme?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Henky ale ty nemôžeš od človeka chcieť aby ti "niečo" písal presne tak ako si to ty predstavuješ. Z jej pohľadu to bolo dostatočne vysvetlené, skús to tak brať.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mr.Henky napísal:No veď ja chápem, ale prečo nenapísala "po dokončení školy" namiesto "po škole"?!
Lebo medveď

Fakt neviem ako ti na to lepšie reagovať... Robíš samé blbosti... jednu za druhou!
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:Lebo medveď

Fakt neviem ako ti na to lepšie reagovať... Robíš samé blbosti... jednu za druhou!
asi tak, už si ako môj foter- buzeroval by za každú kravinu a keď už nie je za čo tak hľadá presne takéto chybičky...
Napísať odpoveď