|
|
|
| Autor |
Správa |
Spyx Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2006 Príspevky: 779 Bydlisko: Atlantis Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2007, 19:32 Predmet: |
|
|
Je chyba naozaj vo mne?! To som fakt až taký sprostý, keď jej odpoveď, citujem:
co sa tyka nasho "kamaratstva" po skole...preco nie?
vysvetlím tak, že ju pozvem niekam po škole? Lebo sa na mňa ohradila s tým, že "po škole" myslela ako DEFINITÍVNE po škole, keď z tamať vypadnem.
A potom že dievčatá/ženy sú úplne normálne...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 825 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2007, 22:24 Predmet: |
|
|
Ja ju úplne chápem "chlapec mój", moja priateľka tiež učí na strednej, a tiež sa páčila jednému študentovi, akurát jej to nepovedal. A tiež prišla kvôli mne do KE, ale až od Levíc.
No ale už bola v meste, alebo na dozvukoch pozrieť študentov, keď ju pozvali . Ale vieš si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby chodila na kávu s nejakým študentom, sama? (a ešte som tu aj JA
)
Po škole to bude už vyzerať inak. Už nebudeš jej študent, ale jej "známy".
Proste sa vži do jej situácie, nerobilo to dobrý vzduch, ona je dospelá, pracujúca žena s vážnym vzťahom a nemôže si kávičkovať so študentmi len tak Strácala by aj svoju autoritu u kolegov, vedenia..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2007, 23:39 Predmet: |
|
|
Eti má pravdu, aj ja mám jedného super profesora- keď sa stretneme na dákej párty tak akože sranda, proste zábava ako má byť , učí u nás na gympli a pre veľa spolužiačiek je niečo ako poloboh. A myslím že sa snazí si od nich držať odstup aspoň kým sú na škole, a hneď po maturitách keď sa sem tam preriekne čo sa už stváralo
Určite je to také aj s ňou, je dôležité zachovať si istú hranicu práce od súkromia.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 5:05 Predmet: |
|
|
| No veď ja chápem, ale prečo nenapísala "po dokončení školy" namiesto "po škole"?! |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 12:49 Predmet: |
|
|
| Mr.Henky napísal: |
| No veď ja chápem, ale prečo nenapísala "po dokončení školy" namiesto "po škole"?! |
no boože, taxi to zle pochopil, toe všetko. MOžno preto že máš stále priveľké nádeje |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 12:54 Predmet: |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
| no boože, taxi to zle pochopil, toe všetko. MOžno preto že máš stále priveľké nádeje |
Moje nádeje sa momentálne nachádzajú v inej dimenzii. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 16:51 Predmet: |
|
|
| Moje nádeje sa momentálne nachádzajú v inej dimenzii. |
hmm...... tak potom ak to dobre chápem tak neviem prečo sa s tým zaoberáš, hrou so slovíčkami.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 18:40 Predmet: |
|
|
Mňa len štve, že sa na mňa ohradila, že to myslela úplne inak, keď sa ani nevie poriadne vyjadrovať.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 952 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2007, 18:43 Predmet: |
|
|
| Urcite Ta stve len to? Lebo ak by si uz bol vazne v pohode, nerozhodila by Ta takato blbost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 19:13 Predmet: |
|
|
| Naozaj ide len o to. Ja mám na ženy dosť vyhranený názor, ktorý tento fakt len umocňuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 952 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2007, 19:17 Predmet: |
|
|
Aky fakt? To, ze si zle pocul, alebo sa zle vyjadrila, alebo ste sa kvoli neviem este akym vplyvom proste zle pochopili?
A ak Ta stve to "az podokonceni skoly" tak ETieNne Ti to vysvetlil myslim dost jasne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spyx Light Professional

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 19:28 Predmet: |
|
|
Ja nemám veľmi pozitívny pohľad na ženy.
A navyše, mne vôbec, ale vôbec nevadí, že to bude až po dokončení školy. Mne vadí to, že to nenapísala polopate. Už sa chápeme? |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2992 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2007, 20:13 Predmet: |
|
|
| Henky ale ty nemôžeš od človeka chcieť aby ti "niečo" písal presne tak ako si to ty predstavuješ. Z jej pohľadu to bolo dostatočne vysvetlené, skús to tak brať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1085 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2007, 21:04 Predmet: |
|
|
Lebo medveď
Fakt neviem ako ti na to lepšie reagovať... Robíš samé blbosti... jednu za druhou! |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 21:24 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
Lebo medveď
Fakt neviem ako ti na to lepšie reagovať... Robíš samé blbosti... jednu za druhou! |
asi tak, už si ako môj foter- buzeroval by za každú kravinu a keď už nie je za čo tak hľadá presne takéto chybičky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|