Neviem, čo si mám myslieť
No.. hmm... ja som uz zadany ale cisto teoreticky keby som nebol(nepoznal by som svoju priatelku) tak viem, ze by som vyjel po svojej ucitelke na vyske.. akoze fyzicky vyzera ako bohyna a je velmi zlata..
ma myslim ze 24-25 ..ja budem mat coskoro 22... kedze moja priatelka ma 24 tak myslim ze by to nebol problem...
samozrejme som si vsimol ze sa jej pacim...
avsak nic som nerobil, kedze nemam zaujem...
cisto teoreticky ked si to predstavim, hmm...no urcite by som chcel nieco riesit, ale neviem si predstavit ako by to bolo keby ona ucila tam kde ja chodim na skolu
to by bolo dost blbe...
a skryvat sa.. co ja viem... ano sme dospeli ludia atd. ale asi by som nezniesol "tlak verejnosti"
//inac je dobre ze si jej napisal list, ja by som to riesil skor pozvanim niekde ale aj tak sa to da riesit... hop alebo trop..
ked ta odmietne nic sa nedeje, uz ta ucit aj tak nebude nie?
a ked to prijme.. to bude len zaujimave.. napis potom
ma myslim ze 24-25 ..ja budem mat coskoro 22... kedze moja priatelka ma 24 tak myslim ze by to nebol problem...
avsak nic som nerobil, kedze nemam zaujem...
cisto teoreticky ked si to predstavim, hmm...no urcite by som chcel nieco riesit, ale neviem si predstavit ako by to bolo keby ona ucila tam kde ja chodim na skolu
a skryvat sa.. co ja viem... ano sme dospeli ludia atd. ale asi by som nezniesol "tlak verejnosti"
//inac je dobre ze si jej napisal list, ja by som to riesil skor pozvanim niekde ale aj tak sa to da riesit... hop alebo trop..
Hej, je to fest blbé, že sme obaja na rovnakej škole. Ale inak by sme sa ani nemohli stretnúť.ETieNne napísal:No.. hmm... ja som uz zadany ale cisto teoreticky keby som nebol(nepoznal by som svoju priatelku) tak viem, ze by som vyjel po svojej ucitelke na vyske.. akoze fyzicky vyzera ako bohyna a je velmi zlata..
ma myslim ze 24-25 ..ja budem mat coskoro 22... kedze moja priatelka ma 24 tak myslim ze by to nebol problem...![]()
avsak nic som nerobil, kedze nemam zaujem...![]()
cisto teoreticky ked si to predstavim, hmm...no urcite by som chcel nieco riesit, ale neviem si predstavit ako by to bolo keby ona ucila tam kde ja chodim na skoluto by bolo dost blbe...
Skrývať hej, ale len na škole. Vonka nie.
Ja by som sa s ňou porozprával aj osobne, ale v škole to nešlo. Takže preto list.
A hej, učiť ma bude minimálne do konca tohto polroku, možno aj dlhšie.
Tak fajn, celú túto apokalypsu uzatváram s tým, že som urobil najväčšiu chybu svojho života, ktorá len potvrdila to, čo viem už dávno:
Nikdy sa nesnaž dať dievčaťu najavo, čo k nej cítiš, pretože aj tak na 99,9% vyjde celá tvoja snaha navnivoč.
Ja sa teraz uzavriem na pekných pár rokov do seba a potom možno, ale naozaj len MOŽNO, vykuknem von, či je svet pripravený na takú pohromu, ako som ja.
Lúčim sa s vami a veľmi pekne ďakujem za všetku tú snahu a vaše názory.
P.S.: Toto neostane bez následkov! Fyzicky si síce ublížiť nedokážem, ale psychicky áno, a tam sám sebe ukážem, aký viem byť hnusný a zákerný. Budem sa trýzniť veeeľmi pomaly a veeeľmi dlho.
Nikdy sa nesnaž dať dievčaťu najavo, čo k nej cítiš, pretože aj tak na 99,9% vyjde celá tvoja snaha navnivoč.
Ja sa teraz uzavriem na pekných pár rokov do seba a potom možno, ale naozaj len MOŽNO, vykuknem von, či je svet pripravený na takú pohromu, ako som ja.
Lúčim sa s vami a veľmi pekne ďakujem za všetku tú snahu a vaše názory.
P.S.: Toto neostane bez následkov! Fyzicky si síce ublížiť nedokážem, ale psychicky áno, a tam sám sebe ukážem, aký viem byť hnusný a zákerný. Budem sa trýzniť veeeľmi pomaly a veeeľmi dlho.
No mozno mas pravdu, ale na druhej strane nemozes vylucit ze inde by ste sa nestretli cez niekoho inehoMr.Henky napísal:Hej, je to fest blbé, že sme obaja na rovnakej škole. Ale inak by sme sa ani nemohli stretnúť.![]()
tak tu ti mozem povedat, ze prave o to ide, ze vonku by vas videlo 100 ludi a tak ci tak by sa to dostalo aj na skoluMr.Henky napísal:Skrývať hej, ale len na škole. Vonka nie.
Hmm... no list je horsi sposob, a najma na sest stran, proste si dal do toho vsetko a kedze to beries vazne, riskoval si ze ta to moze ranit(co sa aj stalo)Mr.Henky napísal:Ja by som sa s ňou porozprával aj osobne, ale v škole to nešlo. Takže preto list.
ak som spravne pochopil tak ta odmietla... ale asi nejak drsne ta odpisala inac by si nebol az taky sklamany... preto som pisal ze keby si ju len niekde pozval... bolo by to jednoduchsie... ja viem ze teraz je uz neskoro.. co je mi luto...Mr.Henky napísal:Tak fajn, celú túto apokalypsu uzatváram s tým, že som urobil najväčšiu chybu svojho života, ktorá len potvrdila to, čo viem už dávno:
hmm ved je skuskove, takze sa uz asi nestretnete nie?Mr.Henky napísal:A hej, učiť ma bude minimálne do konca tohto polroku, možno aj dlhšie.
Mr.Henky napísal: Ja sa teraz uzavriem na pekných pár rokov do seba a potom možno, ale naozaj len MOŽNO, vykuknem von, či je svet pripravený na takú pohromu, ako som ja.
toto nesmies robit..
snaz sa dat cim skor dokopy... alebo si bol do nej velmi zalubeny, alebo sa citis odmietnuty ponizeny? proste to bola mozno vysoka meta, a ona si nechcela zacat so studentom, ved take 18-19 rocne baby ulovis raz dva
hlavu hore... aspon mas skusenosti
ja som mal kamarata, ktory sa takto uzavrel, a potom to bolo uz len dalej cim horsie a horsie... cim bol starsi... a niekedy som mal pocit, ze on sa v tom vyziva, robit zo seba hovno a uzatvarat sa... ale on nikdy nenasiel odvahu spravit nieco... pre to aby ziskal dievca, aj ked mu to hovorilo 100 ludi 100 rokov, preto si to podla mna aj zasluzi.. ale ty nie
Aby som to uviedol na správnu mieru:
Ešte som sa to nedozvedel priamo od nej, ale od jej kolegyne, s ktorou sa, ak sa to dá takto povedať, kamarátime. Dnes som s ňou len tak kecal a len tak mimochodom povedala, že už má vážny známosť a že to je ten dôvod, prečo učí v Košiciach. Neviem, čím som si to zaslúžil, ale je to riadne zákerný trest - ukázať mi niečo, po čom už roky túžim a nakoniec mi to rovno spred očí aj vziať.
No a čo sa týka získavania dievčat - na to by som asi mal založiť novú tému, lebo keď som tak čítal o tvojom kamarátovi, s hrôzou som zistil, že až príliš sa podobá na mňa. Azda jediný rozdiel je v tom, že zatiaľ čo on sa na to vykašľal, ja som stratil motiváciu. A takisto neviem, ako baliť dievčatá, vlastne vôbec nič neviem s dievčatami. Takže tak.
P.S.: Neviem, či sa zajtra dokážem psychicky udržať pohromade, keď sa bude chcieť baviť na tu tému. Možno sa na to jednoducho na to vykašlem a na mieste sa zosypem. Veď načo sa obťažovať s vysvetlovaním, nie?
Ešte som sa to nedozvedel priamo od nej, ale od jej kolegyne, s ktorou sa, ak sa to dá takto povedať, kamarátime. Dnes som s ňou len tak kecal a len tak mimochodom povedala, že už má vážny známosť a že to je ten dôvod, prečo učí v Košiciach. Neviem, čím som si to zaslúžil, ale je to riadne zákerný trest - ukázať mi niečo, po čom už roky túžim a nakoniec mi to rovno spred očí aj vziať.
No a čo sa týka získavania dievčat - na to by som asi mal založiť novú tému, lebo keď som tak čítal o tvojom kamarátovi, s hrôzou som zistil, že až príliš sa podobá na mňa. Azda jediný rozdiel je v tom, že zatiaľ čo on sa na to vykašľal, ja som stratil motiváciu. A takisto neviem, ako baliť dievčatá, vlastne vôbec nič neviem s dievčatami. Takže tak.
P.S.: Neviem, či sa zajtra dokážem psychicky udržať pohromade, keď sa bude chcieť baviť na tu tému. Možno sa na to jednoducho na to vykašlem a na mieste sa zosypem. Veď načo sa obťažovať s vysvetlovaním, nie?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To tryznenie ti nic neda ... Tiez som na zasratej elektrotechnickej skole kde mame 2 baby ... na celu skolu ... a drbnuty kolektiv samych nadrzanych zdrogovanych ko**tou ...
Je to tam mrte tazke ale rozhodne sa nesmies uzavriet do seba a drzat problemy v sebe .... mas nejakeho najlepsieho kamosa ... resp. kamosku??
Skus sa im vyrozpravat uvidis pomoze ...
A nehovor ze nevies zbalit babu ... jak hovorim v spravnom case na spravnom mieste a zmenis cely svoj zivot ... (cas je uplne nahodny)
a ma to vacsi efekt jak nejaky "diskotekovy Balic" ktory dojde zbali vyuzije a zahodi .... vidno ze lubis celym srdcom aj dusou ...cize ked sa niekto najde tak to bude stat za to ...a klidek ...si mlady sak 19 to je nic ... mas este veeeelmi vela casu
Je to tam mrte tazke ale rozhodne sa nesmies uzavriet do seba a drzat problemy v sebe .... mas nejakeho najlepsieho kamosa ... resp. kamosku??
Skus sa im vyrozpravat uvidis pomoze ...
A nehovor ze nevies zbalit babu ... jak hovorim v spravnom case na spravnom mieste a zmenis cely svoj zivot ... (cas je uplne nahodny)
a ma to vacsi efekt jak nejaky "diskotekovy Balic" ktory dojde zbali vyuzije a zahodi .... vidno ze lubis celym srdcom aj dusou ...cize ked sa niekto najde tak to bude stat za to ...a klidek ...si mlady sak 19 to je nic ... mas este veeeelmi vela casu
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Teraz bude nasledovať niekoľko týždňova odvykacia kúra, počas ktorej ju budem musieť podľa možnosti úplne ignorovať. Dnes napríklad som sa celú hodinu ANI RAZ na ňu nepozrel. Áno je to drastické a cítil som sa strašne, ale je to najrýchlejší a najúčinnejší spôsob, ako si od nej odvyknúť. Príliš som sa ňu nadviazal. To nie je dobré.
-
artfinance
Novice
pohoda
Daj si s nou pokoj. Co si budes zbytocne komplikovat zivot...
ETieNne napísal:A ona ti ešte na ten list neodpovedala?
Mr.Henky napísal:Ale hej, už áno.
ETieNne napísal:A nenapisal si co... ci radsej nechces?
No si nenapisal, ze co ti teda odpisala, predtym si pisal, ked ti este neodpovedala, ze ti to naznacila ta starsia kolegyna, ta tvoja akoze kamaratka, ze uz niekoho ma a tak...Mr.Henky napísal:Ako čo?
no ale co ti odpovedala ta dotycna??
velmi ma to zaujima... aj ako, kde a kedy..
Túto tému oživujem z jediného prostého dôvodu: Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von. ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže. Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. A pre košičanov mám otázočku, že kde by som ju mohol zobrať.
Vďaka!
P.S.: Je odo mňa staršia LEN o 4 roky. Bože! Ako ja nenávidím svoj život...!
Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. A pre košičanov mám otázočku, že kde by som ju mohol zobrať.
Vďaka!
P.S.: Je odo mňa staršia LEN o 4 roky. Bože! Ako ja nenávidím svoj život...!
-
midnight_man
Guru
all
Problem? ..neviem aky,,normalne sa oyptaj ci by nesla,,,v pohodickeMr.Henky napísal:Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von.
Nerozmyslaj nad tym ze ci nieco s toho bude alebo nebude a ci moze alebo nemoze,,pust to z hlavyMr.Henky napísal:ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže.
polovica uspechuMr.Henky napísal:Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
bud sam sebou nespackas nic,Mr.Henky napísal:Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal.