Neviete kde uz maju noki N80?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

SSPPYY Neviem,neviem ci to s tou N93 je az take ruzove ako pises.Drzal si to v ruke?Ak ano,kam bi si si ho dal? Dorupsaku v meste a do kufra mimo mesta? kamos to doniesol z vonka,ale hned to aj vymenil za n80 a este doplacal.Je to ozaj FON
Smrtka
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smrtka »

Ludia optika je mozno fajn ale ta N93 JE SKAREDA !!! ved ja by som to nechcel ani zadara....a zda sa mi to dost labilne a N80 ma rovnaky fotka len nema opticky zoom to je jedina nevyhoda...a N80 je omnoho smart...ja neviem kazdeho vlasny nazor no moj nazor N80 Rulezzzz :lol:
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

N80 ja genialny telefon novy FW vyriesi problem s fotakom ale N93 sa neda zahanbit .Ja by som radsej kupoval daky wind. mobile o rok ak dobehne OS a predbehne ho ...
SSPPYY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa SSPPYY »

hocico si si isty ze to bola N93 lebo N90 je mu velmi podobna a ja nehovorim ze je pekny ale ked chces pekny telefon a kvalitny smartphone tak drzim palce pri hladani. A rozmery ci hmotnost? Teras mam Qtek 9100 a nemam vobec problem.
A ked si porovnam N80 a moje Vario tak pekne dakujem ale podla mna moja hracka je ovela lepsia a je zhruba rovnako velka ako N80.
Bohdan12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

sss

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

T-Mobile
Napísať odpoveď