SSPPYY Neviem,neviem ci to s tou N93 je az take ruzove ako pises.Drzal si to v ruke?Ak ano,kam bi si si ho dal? Dorupsaku v meste a do kufra mimo mesta? kamos to doniesol z vonka,ale hned to aj vymenil za n80 a este doplacal.Je to ozaj FON
Ludia optika je mozno fajn ale ta N93 JE SKAREDA !!! ved ja by som to nechcel ani zadara....a zda sa mi to dost labilne a N80 ma rovnaky fotka len nema opticky zoom to je jedina nevyhoda...a N80 je omnoho smart...ja neviem kazdeho vlasny nazor no moj nazor N80 Rulezzzz
N80 ja genialny telefon novy FW vyriesi problem s fotakom ale N93 sa neda zahanbit .Ja by som radsej kupoval daky wind. mobile o rok ak dobehne OS a predbehne ho ...
hocico si si isty ze to bola N93 lebo N90 je mu velmi podobna a ja nehovorim ze je pekny ale ked chces pekny telefon a kvalitny smartphone tak drzim palce pri hladani. A rozmery ci hmotnost? Teras mam Qtek 9100 a nemam vobec problem.
A ked si porovnam N80 a moje Vario tak pekne dakujem ale podla mna moja hracka je ovela lepsia a je zhruba rovnako velka ako N80.