Neviete kde uz maju noki N80?
Neviete kde uz maju noki N80?
Neviete niekto kde sa uz da kupit nokia N80, lebo na nete je prichod na SR marec a ten je uz tu....
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: Neviete kde uz maju noki N80?
ty si to chces kupit ? preco uz radsej nepockas na N92 - vsak par tisic hore dole - ale urcite bude N92 lepsia ako N80laforez napísal:Neviete niekto kde sa uz da kupit nokia N80, lebo na nete je prichod na SR marec a ten je uz tu....
Tak to urcite nie, N92 na N80 nema ....no zalezi aj na tom na co ti ten phone je. A vyklapacie telefony nemam v laske - neverim tym klbom, to by som si mohol uz kupit N90. A este ku tomu N92 nema Wi-Fi, takze....mikkimikki396 napísal:ty si to chces kupit ? preco uz radsej nepockas na N92 - vsak par tisic hore dole - ale urcite bude N92 lepsia ako N80
Presna tak.. N80 ja naj mobil momentalne.. Aj na mobilmanii ho tak hodnotia.laforez napísal:Tak to urcite nie, N92 na N80 nema ....no zalezi aj na tom na co ti ten phone je. A vyklapacie telefony nemam v laske - neverim tym klbom, to by som si mohol uz kupit N90. A este ku tomu N92 nema Wi-Fi, takze....
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
OmylXSpeedyX napísal:N80 ja naj mobil momentalne.. Aj na mobilmanii ho tak hodnotia.
Point vydrz baterie pri plnom vytezi je 2 hodiny a to by si na telefone musel pozapinat tolko veci ze to jeho procak uz nezvladne.
TV-OUT velmi neovplivnuje vydrz baterie. Dokonca keby sa dal vypnut display na mobile pri zapnutom TV-OUT tak ti baterka vydrzi niekolko nasobne dlhsie.
A vcera dokonca na tu N93 vysla recenzia ohladom fotaku. Je v nej jasne uvede ze ma zatial najlepsie optiku na trhu. A ked som vydel co stvara ten opticky zoom co ma tak mi padla sanka. No mam dojem ze cas digitalnych fotakov sa krati
Ale aby sme neodbacaly od temy tak ak ma niekto zaujem o tu baculku oznacovanu ako N80 tak nech sa paci:
TV-OUT velmi neovplivnuje vydrz baterie. Dokonca keby sa dal vypnut display na mobile pri zapnutom TV-OUT tak ti baterka vydrzi niekolko nasobne dlhsie.
A vcera dokonca na tu N93 vysla recenzia ohladom fotaku. Je v nej jasne uvede ze ma zatial najlepsie optiku na trhu. A ked som vydel co stvara ten opticky zoom co ma tak mi padla sanka. No mam dojem ze cas digitalnych fotakov sa krati
Ale aby sme neodbacaly od temy tak ak ma niekto zaujem o tu baculku oznacovanu ako N80 tak nech sa paci:
Kód: Vybrať všetko
http://www.mobilemarket.sk/page.php?odd=001hocico si si isty ze to bola N93 lebo N90 je mu velmi podobna a ja nehovorim ze je pekny ale ked chces pekny telefon a kvalitny smartphone tak drzim palce pri hladani. A rozmery ci hmotnost? Teras mam Qtek 9100 a nemam vobec problem.
A ked si porovnam N80 a moje Vario tak pekne dakujem ale podla mna moja hracka je ovela lepsia a je zhruba rovnako velka ako N80.
A ked si porovnam N80 a moje Vario tak pekne dakujem ale podla mna moja hracka je ovela lepsia a je zhruba rovnako velka ako N80.