nevyznám sa v ňom čo chce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ela
Expert
Expert

Re: nevyznám sa v ňom čo chce

Príspevok od používateľa ela »

eldzi napísal: Nie je v tom nevinne, skôr sa obávam tej prvej možnosti, že možno nemá záujem sa stretnúť. Ak o neho ty stojíš, nebuď až prílišne hrdá, ako to majú niektoré ženy v láske a opýtaj sa ho nato. Predsa ak niekoho chcem, budem o neho bojovať, ak ma odmietne, tak som to aspoň skúsil/a a nebudem si tak nič vyčítať.
ja som to už chcela nechať tak, keby sa neozval, že chce ísť so mnou von, tak to aj tak nechám, naozaj nevyznám sa v tom o čo mu ide, ale chcem v tom mať jasno, takže ak sa neozve on, ozvem sa ja a poviem mu, že to bude lepšie ukončiť

//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 8:11)
no tak včera mi napísal na icq, že sa ospravedlňuje, ale, že toho má strašne veľa v práci a v škole a, že to tak bude asi do konca mesiacia, ale, že na mňa nezabudol a určite sa chce stretnúť..potom sme sa o niečom bavili, už presne neviem ako sme sa k tomu dostali, ale napísal z ničohonič.."noo tak, ale frajerka by sa hodila, ale to budeme riešiť najbližšie"..pozdravil sa a odhlásil sa, takže som k tomu nestihla nič povedať, tak teraz som z toho už úplný jeleň :)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

je* na neho :).
ela
Expert
Expert

cuteSTYLE69 napísal:je* na neho :).
uvidím čo myslel pod tým "to budeme riešiť najbližšie" a potom sa rozhodnem
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eldzi »

ela napísal: uvidím čo myslel pod tým "to budeme riešiť najbližšie" a potom sa rozhodnem
Čo myslíš, čo tým asi myslel? :wink: Jednoducho vie si ťa predstaviť ako svoje dievča, pravdepodobne aj niečo skúsi, je otázne, či si ho k sebe pripustíš, to už budeš v tej chvíli cítiť ty sama najlepšie.
ela
Expert
Expert

eldzi napísal: Čo myslíš, čo tým asi myslel? :wink: Jednoducho vie si ťa predstaviť ako svoje dievča, pravdepodobne aj niečo skúsi, je otázne, či si ho k sebe pripustíš, to už budeš v tej chvíli cítiť ty sama najlepšie.
tak neviem presne či to bolo mierené na moju osobu, možno to šplechol iba tak..alebo mi chcel nasadiť chrobáka do hlavy, uvidím keď sa stretneme, potom k tomu zaujmem postoj, sama ešte neviem aký
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja neviem co riesis.Skus to a nemas co stratit.Ja som s jednou dievcinou sporadicky v kontakte uz 4 roky.Spoznal som ju v aprili 2006 a doteraz vo mne zije nadej ze nieco z toho bude.Snazim sa neskutocne ale som s nou fakt raz za uhorsky rok takze to je tazko.Jednoducho ked ju/ho milujes nie je co riesit :D
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

ela napísal:
tak neviem presne či to bolo mierené na moju osobu, možno to šplechol iba tak..alebo mi chcel nasadiť chrobáka do hlavy, uvidím keď sa stretneme, potom k tomu zaujmem postoj, sama ešte neviem aký
V tomto prípade by som dal aj ruku do ohňa, že tým myslel tvoju osobu. To sú také "nenápadné" narážky, ktoré ti v okamihu dopnú, že čo tým asi myslel. Držím palce, dúfam, že sa rozhodneš správne, srdcom (aj keď to si niekedy odporuje :psssst: )
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Keď som si to tak celé prečítal tak mi z toho vychádzajú akurát dve veci. A to že chalanisko ťa určite chce keď ti dáva takéto signály, len bojí urobiť prvý krok a to spýtať sa ťa či by si oň ho stála...viac menej to isté napísali aj ľudia nado mnou. A tá druhá vec je, že mi príde ako keby si sa nevedela rozhodnúť ty. Páči sa ti?! :arrow: Nečakaj a konaj :) .
ela
Expert
Expert

bindo011 napísal:Keď som si to tak celé prečítal tak mi z toho vychádzajú akurát dve veci. A to že chalanisko ťa určite chce keď ti dáva takéto signály, len bojí urobiť prvý krok a to spýtať sa ťa či by si oň ho stála...viac menej to isté napísali aj ľudia nado mnou. A tá druhá vec je, že mi príde ako keby si sa nevedela rozhodnúť ty. Páči sa ti?! :arrow: Nečakaj a konaj :) .
áno uvedomujem si, že sama mám v tých citoch bordel..neviem či to čo k nemu pociťujem je láska, kebyže nie, nerada by som mu ublížila, ale asi to budem riešiť až keď sa ma na to spýta, ak nie, nechám to zrejme tak
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Predsa v každom ženskom časopise píšu, že všetky životné potreby muža sú zúžené na sex, čiže odpoveď na tvoju otázku podľa tejto ženskej paradigmy je jasná :)
ela
Expert
Expert

begbeee napísal:Predsa v každom ženskom časopise píšu, že všetky životné potreby muža sú zúžené na sex, čiže odpoveď na tvoju otázku podľa tejto ženskej paradigmy je jasná :)
no tak to je síce pekné, ale ja neskočím do postele len tak hockomu,na to aby som sa s ním vyspala potrebujem čas, nejaké to spoločné spoznávanie, nie príležitostný sex a on to dobre vie aký mám ja na toto názor..a vôbec keby mu šlo len o to, už dávno by ma zbalil si myslím, na čo to odkladať
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

begbeee to samozrejme myslel ironicky :)
ela
Expert
Expert

Dunlop napísal:begbeee to samozrejme myslel ironicky :)
ale v podstate je to pravda, že chlap začína vzťah hlavne kvôli sexu..nie??
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

ano, prízemný chlap :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Aj ty asi veľa čítaš diva.sk a Bravo Girl, že? :)
ela
Expert
Expert

begbeee napísal:Aj ty asi veľa čítaš diva.sk a Bravo Girl, že? :)
nečítam si bravo girl :D nemám 15
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ako chlapi sú presvedčení, že ženám ide o prachy, tak sú ženy presvedčené, že chlapom ide iba o sex (obaja za tento názor druhé pohlavie zatracujú).
Na druhú stranu aspoň vieme prečo je toľko fungujúcich párov na báze pekná cicka-prachatý chlap :D
ela
Expert
Expert

begbeee napísal:Tak ako chlapi sú presvedčení, že ženám ide o prachy, tak sú ženy presvedčené, že chlapom ide iba o sex (obaja za tento názor druhé pohlavie zatracujú).
Na druhú stranu aspoň vieme prečo je toľko fungujúcich párov na báze pekná cicka-prachatý chlap :D
ja si nemyslím, že im ide len o sex..ale je podľa mňa pre nich hodne podstatný vo vzťahu..a keď sme už pritom, o čo ide podľa teba tomu chalanovi, o ktorom som tu písala??
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

otazka sice nebola na mna, ale odpoviem ti :)
o sex mu urcite nejde...aspon nie teraz a ak by ste sa aj dali dokopy tak hned nejake postelne seansy necakaj... kde sa nevie odhodlat k prvej faze, kym dojde k dalsej, to potrva
ela
Expert
Expert

kabul napísal:otazka sice nebola na mna, ale odpoviem ti :)
o sex mu urcite nejde...aspon nie teraz a ak by ste sa aj dali dokopy tak hned nejake postelne seansy necakaj... kde sa nevie odhodlat k prvej faze, kym dojde k dalsej, to potrva
tým lepšie, ja sa nikam neponáhlam :)
Napísať odpoveď