ja som to už chcela nechať tak, keby sa neozval, že chce ísť so mnou von, tak to aj tak nechám, naozaj nevyznám sa v tom o čo mu ide, ale chcem v tom mať jasno, takže ak sa neozve on, ozvem sa ja a poviem mu, že to bude lepšie ukončiťeldzi napísal: Nie je v tom nevinne, skôr sa obávam tej prvej možnosti, že možno nemá záujem sa stretnúť. Ak o neho ty stojíš, nebuď až prílišne hrdá, ako to majú niektoré ženy v láske a opýtaj sa ho nato. Predsa ak niekoho chcem, budem o neho bojovať, ak ma odmietne, tak som to aspoň skúsil/a a nebudem si tak nič vyčítať.
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2010, 8:11)
no tak včera mi napísal na icq, že sa ospravedlňuje, ale, že toho má strašne veľa v práci a v škole a, že to tak bude asi do konca mesiacia, ale, že na mňa nezabudol a určite sa chce stretnúť..potom sme sa o niečom bavili, už presne neviem ako sme sa k tomu dostali, ale napísal z ničohonič.."noo tak, ale frajerka by sa hodila, ale to budeme riešiť najbližšie"..pozdravil sa a odhlásil sa, takže som k tomu nestihla nič povedať, tak teraz som z toho už úplný jeleň