|
| Autor |
Správa |
vans77 Amateur

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 30
Zaslal: 19 Apr 2006, 14:52 Predmet: |
|
|
az si to este vobec niekto cita tak vrelo odporucam FARENHEIT 911...a uvidite preco sa to stalo...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kandler Medium Star

Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 402
Zaslal: 19 Apr 2006, 16:43 Predmet: |
|
|
takze az sa zo mna stane tlstoch a nakrutim naky dokument, hned bude musiet byt vsetko co nakrutim bezpodmienecnou pravdou, vobec nezaujatou, holou, totalnou pravdou? fahrenheit je sranda, ale ze by som to bral ako vazny politicky dokument, to ne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vans77 Amateur

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 30
Zaslal: 20 Apr 2006, 8:52 Predmet: |
|
|
no to je skoda ---> ale ja tu nie som na presviedcanie... pretoze je to kazdeho osobna vec, co si z toho zoberie... ale sa to predavalo aj na DVD a bol k tomu taky asi 40sek bonus...kde ukazovali "GEORGA" ako mu priniesli do kanclu ten film a ako ho kuka z s niektorymi predstavitelmi vlady... rozculoval sa tam ze toto nemoze svet vidiet, ze obraz Ameriky musi ostat nadalej positivny... a okamzite zavolal myslim ze CIA aby pozhanali rezisera... keby to bolo fiktivne, tak by ho to asi tak nekakalo...vsak na to je to, aby si to ludia pozreli a zvazili pros & cons...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 879 Bydlisko: dm_overwatch :P Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2006, 10:48 Predmet: |
|
|
ja som bol doma a cucim na ct2... a hen tam nejaka budova pada.... ja som bol este len na zakladke tak som tomu moc nechapal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 5840
Zaslal: 20 Apr 2006, 11:14 Predmet: |
|
|
..heh.. no ja si pamatam na ten den.. som bol u kamarata kuknut jeho CD-RW mechaniku.. normalne znackove HP.. napalovala az 2x.. tak som si napalil svoje prve CD-R.. sluzi do dnesneho dna..
..a ked zapol TV, tak sme kukali, co za hovadiny hlasia.. som cel, nech prepne na nieco seriozne, ale davali to takmer vsade..
..a este pamatam, ze ten vecer bolo strasne pochmurne pocasie.. cierne mraky na spadnutie.. dost depkovske..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2946 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2006, 11:41 Predmet: |
|
|
| ja som bol v ten den v saint tropez, bola to hroza sa na to pozerat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Adozv Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 148 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2006, 16:04 Predmet: |
|
|
Ja som bol doma a cumel na TV
// a neviem najst ten zaber
// Nauc sa vyuzivat editaciu svojich prispevkov (nepis viacero prispevkov po sebe) + pokus sa obmedzovat pocet smajlov (vid. pravidlo 12). Upravil Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
Even Medium Expert

Stav:  Založený: 14.06.2005 Príspevky: 106
Zaslal: 24 Apr 2006, 20:42 Predmet: |
|
|
| Ja som sa učil matka bola na rodičku a ked došla domov hned zapínala TV že napadly USA. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1342 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2006, 21:52 Predmet: |
|
|
To sa mi zda ze to bolo k veceru nie? to som sa ucil.....ale z coho som bol najviac Tak to bolo to ze moj brat ktory studuje/pracuje v USA tak tam mal ist akurat dakych 30min pred tym kao to padlo mal tam mat stretnutie....ale ta osoba mu volala ze jej to vetdy nevyhovuje a tak tam brat nesiel....predstavte si tie chvile doma...nikto nci nevedel najme nei moji fotrovci...proste  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4825 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2006, 0:39 Predmet: |
|
|
Dead Warrior, nebolo to k veceru... v USA bolo vtedy rano, v BA bolo v tom case horuco jak svina... sedel som s kamosmi na kofole, ked nas zavolal kamos - vycapnik, aby sme sa isli pozriet dnu na TV... BTW. nechcel by som byt vtedy v tvojej kozi...
// Tak som to checkol... prvy naraz 8:45 (14:45 SEC). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dawn Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.12.2005 Príspevky: 331 Bydlisko: home sweet home Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2006, 8:27 Predmet: |
|
|
| Prave som kracal domov zo skoly a kazdy bol taky zamysleny duchom inde a vobec som nechapal o co ide...Pridem domov a zistil som co bolo pricinou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6439 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2006, 8:34 Predmet: |
|
|
Dead_Warrior: Moji 2 spoluziaci tiez mali stastie. Boli v tom case v USA na rocnom pobyte. Byvali od seba daleko, tak sa dohodli, ze sa stretnu v NYC, lebo obidvaja si chcu pozriet mesto, WTC atd.. Ked sa stretli, tak povedali, ze nejdu do WTC hned zrana, ale ze sa trosicku zhulia v Central Parku, a ze potom pojdu. A o chvilku uz asi vies co prislo.. Totalne stastie.
Inak, co sa tyka Fahrenheita. Podla mna film je OK, ale nie je tak "detailne" (neviem najst spravne slovo) spracovany, ako napr. niektore dokumenty, kt. vysli ponom. Ale Fahrenheit otvoril cestu prave ostatnym, aby mohli vyrobit svoj vlastny pohlad a samozrejme zarobit z toho aj nejake prachy.
Jo a v BA bolo v ten den strasne teplo v aute prazilo neskutocne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1342 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2006, 14:51 Predmet: |
|
|
Tomasito poviem ti atk ez aj som zo zaciatku nevedel co ako kde...az ekd dojdem do kuchyne a tam rodicia kukali na tv a vtedy davali akurat zabre jak to naraza...tak som uz vedel ze kolka bije....ale najhorsie natom bolo to ze 1-3 dni ziadne info o bratovy lebo on zavloa tak raz za cas...A oni ani nevedeli ze tam mal ist...
p4ra To si viem predstavit rachot, krik chaoz... |
|
| Návrat hore |
|
 |
cheopko Medium Expert

Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 94 Bydlisko: Namestovo-Trnava Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2006, 18:24 Predmet: |
|
|
| ja som bol na stavbe, a ked si isiel kupil klobas do bily tak som to videl v telke , fakt kruta pravda |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|