NEW YORK po utoku na WTC

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

ja som bol v ten den v saint tropez, bola to hroza sa na to pozerat
Adozv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Adozv »

Ja som bol doma a cumel na TV :shock:

// a neviem najst ten zaber :(

// Nauc sa vyuzivat editaciu svojich prispevkov (nepis viacero prispevkov po sebe) + pokus sa obmedzovat pocet smajlov (vid. pravidlo 12). Upravil Tomasito
Even
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Even »

Ja som sa učil matka bola na rodičku a ked došla domov hned zapínala TV že napadly USA.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

To sa mi zda ze to bolo k veceru nie? to som sa ucil.....ale z coho som bol najviac :shock: :shock: :shock: Tak to bolo to ze moj brat ktory studuje/pracuje v USA tak tam mal ist akurat dakych 30min pred tym kao to padlo :shock: mal tam mat stretnutie....ale ta osoba mu volala ze jej to vetdy nevyhovuje a tak tam brat nesiel....predstavte si tie chvile doma...nikto nci nevedel najme nei moji fotrovci...proste :shock:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Dead Warrior, nebolo to k veceru... v USA bolo vtedy rano, v BA bolo v tom case horuco jak svina... sedel som s kamosmi na kofole, ked nas zavolal kamos - vycapnik, aby sme sa isli pozriet dnu na TV... BTW. nechcel by som byt vtedy v tvojej kozi...

// Tak som to checkol... prvy naraz 8:45 (14:45 SEC).
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

Prave som kracal domov zo skoly a kazdy bol taky zamysleny duchom inde a vobec som nechapal o co ide...Pridem domov a zistil som co bolo pricinou...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dead_Warrior: Moji 2 spoluziaci tiez mali stastie. Boli v tom case v USA na rocnom pobyte. Byvali od seba daleko, tak sa dohodli, ze sa stretnu v NYC, lebo obidvaja si chcu pozriet mesto, WTC atd.. Ked sa stretli, tak povedali, ze nejdu do WTC hned zrana, ale ze sa trosicku zhulia v Central Parku, a ze potom pojdu. A o chvilku uz asi vies co prislo.. Totalne stastie.

Inak, co sa tyka Fahrenheita. Podla mna film je OK, ale nie je tak "detailne" (neviem najst spravne slovo) spracovany, ako napr. niektore dokumenty, kt. vysli ponom. Ale Fahrenheit otvoril cestu prave ostatnym, aby mohli vyrobit svoj vlastny pohlad a samozrejme zarobit z toho aj nejake prachy.

Jo a v BA bolo v ten den strasne teplo v aute prazilo neskutocne.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Tomasito poviem ti atk ez aj som zo zaciatku nevedel co ako kde...az ekd dojdem do kuchyne a tam rodicia kukali na tv a vtedy davali akurat zabre jak to naraza...tak som uz vedel ze kolka bije....ale najhorsie natom bolo to ze 1-3 dni ziadne info o bratovy lebo on zavloa tak raz za cas...A oni ani nevedeli ze tam mal ist...

p4ra To si viem predstavit rachot, krik chaoz...
cheopko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cheopko »

ja som bol na stavbe, a ked si isiel kupil klobas do bily tak som to videl v telke , fakt kruta pravda
Napísať odpoveď