NHL (aktualne)

O športe...
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

hossa pekne cakal som ze nebude v pittsburgu tak dobre hrat ale mylil som sa.skoda ze dajaka stanica nedavala ten hokej lebo som ho chcel kukat
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

6:0 ..to je kus hanba Philadelphia..ale čo už stáva sa všetko :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Soviet napísal:6:0 ..to je kus hanba Philadelphia..ale čo už stáva sa všetko :)
Ja vtom nevidím žiadnu hambu...oni sa aspoň dostali do semifinále na rozdiel od ostatných.a 30 mužstiev skončiť v prvej 4-ke...podla mňa neni vôbec hamba.
Hossa sa delí o tretiu prečku v bodovaní s Malkinom...Crosby 3 bodový náskok to sa ešte dá dohnať...takže Marián GO!!!
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

spike97 napísal: Hossa sa delí o tretiu prečku v bodovaní s Malkinom...Crosby 3 bodový náskok to sa ešte dá dohnať...takže Marián GO!!!
pochybujem ze Hossa chce vyhrat bodovanie skor chce vyhrat Stanly cup s celym muzstvom,v play-off idu statistiky bokom a musi zabrat cely tym len tak vyhraju stanly cup
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Peky05 napísal:pochybujem ze Hossa chce vyhrat bodovanie skor chce vyhrat Stanly cup s celym muzstvom,v play-off idu statistiky bokom a musi zabrat cely tym len tak vyhraju stanly cup
Písal som ja niekde,že nechce vyhrať SC?Ja by som len chcel aby prvý v bodovaní bol Slovák...taká šanca sa nie hocikedy vyskytne.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

spike97:ok,len tak si to napisal ako keby mal superit z Malkinom a Crosbym
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Peky05 napísal:spike97:ok,len tak si to napisal ako keby mal superit z Malkinom a Crosbym
Z nejakého hladiksa by podla mňa aj mal,lebo neverím že budúcu sezonu ostanú všetci traja v Penguins...to by ich nevládali platiť(no možno sa mýlim).
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

t0m4s3 napísal:Z 0:3 vyhrat seriu v NHL to by bol veru husarsky kusok. Nejak zacina byt Detroit nemohcny, opat supera prestrielal brutalny sposobom a dokazal dat iba jeden gol :-/
Pokial sa nemylim, tak jediny team co otocil z 0 3 na 4 3 bol Toronto a prave proti Detroitu. Ale dneska si taky scenar neviem, resp. nechcem predstavit :cry:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

spike97:mne sa zda ze sa nemylis lebo dakde som cital ze prave Hossa po tejto sezone pojde prec z pittsburgu kvoli tomu ze pittsburg si ho nebude moct uz dovolit
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

hossa pojde prec takmer urcite. Zaujimaju sa o neho Rangers s Montreal, ktory sa o neho zaujimal uz pred trade-deadline, ale Pens mu ho vyfukli :) . Ale mozno, ak by Hossa nejako zahviezdil vo finale, a stal by sa najuzitocnejsim hracom PO, tak ktovie, mozno motyka vystreli a zostane.

Detroit to bude mat v Dallase tazke. Su bez Franzena, Turco vyzera ze chytil formu, co je pre Wings zle. Lebo oni vzdy vela strielaju ale maju malu uspesnost strelby.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ufff, vsetko sme zvladli a caka nas Finale - poprave neviem komu mam drzat palce - Detroit je moj jediny tim, ktoremu v NHL fandim, ale teraz Pittsburgh s Hossom, no nech vyhra lepsi!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No dúfal som v zázrak že Dallasu sa to podarí otočiť..No nevydalo..Teraz držím palce Pittsburgu..Keď už Hossovi tak ide dúfam že to dotiahne do úspešného konca a s detroidom by nemali mať problém :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Nestalo sa to iba raz, co sa v nhl podarilo niekomu otocit seriu z 0:3 na 4:3. Bolo to dva krat. Po prvy krat to bolo pred 66-timi rokmi a po druhy krat pred 33 rokmi. Prave v ocakavani povestnej 33 dufali fanusikovia dotknutych teamov (anaheim, rangers, flyers, dallas...), ze to bude prave ten ich team, ktoremu sa podari nadviazat na tuto seriu. Zatial nik, a do konca p-o zostava odohrat poslenych 7 zapasov ; ). Co sa hossu tyka, tak nevidim jeho karieru v pens nejak cierne. Platovy strop rastie kazdy rok a ak ma pamat neklame tak malkin ma este platny kontrakt. Jeho by si chceli pens iba poistit. A tip na vysledok? Co som mal moznost vidiet, tak o chlp lepsiu formu maju tucniaci.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Inak dalsi slovak na sc bude zapisany tak c itak, pretoz e Tomas Kopecky odohral 77 zapasov, a pokial viem tak staic ked odohras 40 zapasov aby si bol zpaisany.ty m padom tam bude aj ked to nie je prave pilier detroitu, viac to prajem Majovi..PENS GO GO GO a dufam ze Hossa tam zostane nadalej aj ekd ako som pocul, PENS nemaju taky zaujem, zobrali ho viacmenje pre tento rocnik pre SC a zatial sa im vyplaca, myslim ze to yb sa platovy strop musel ovela zvysit.aj ekd chcem aby tam zostal elbo mu to tam sype
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak tomu vravim zaciatok ako sa patri. Pittsburgh si ani neskrtol, Chris dve ciste konta - no co viac si clovek moze priat? Snad iba jednu vyhru na lade Pittburghu a v piatom zapase ukoncit ich trapenie! Go Wings!
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

pens prestali davat goly v najnevhodnejsom case...pens GO!
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dufam ze teraz Pittsburg vyuzije domace prostredie a vyhra nasledujuce zapasy
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

ja dufam, ze Tucniaci budu pokracovat v nastolenom trende :P

Inak toto ma celkom dost vytocilo :

Michel Therrien (tréner Pittsburghu): "Proti Detroitu sa útočí naozaj ťažko, pretože jeho hráči výborne prerušujú hru. Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. Po prvý raz v play off hráme proti tímu, ktorý je zameraný na obštrukciu. Dve vylúčenia sme inkasovali za fauly na brankára, čo sa nám doteraz nestalo ani raz v play off. Tie zákroky som si prehral ešte raz a môžem povedať, že Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad. V ďalších dueloch si musíme dávať pozor a nenechať sa vyviesť z koncentrácie."

ch*j jeden spinavy...jasne..skore 7 : 0 po dvoch zapasoch je celkom pravo na frustraciu..ale taketo vyjadrenia by si mohol odpustit.
Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. = Doterajsi meter, ktory ochranoval Crosbyho a vymyslal si zakroky na Malkina mu nevadil...
Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad...frustracia ci nie, Therrien je idiot, ktory si vymysla.
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

Mna hlavne tesi, ze SC bude po case opat na Slovensku, nech uz to vyhra ktokolvek :) Viac by som to priala Majovi Hossovi, predsalen je to fantasticky hokejista a v time je naozaj plne vytazovany. Kopecky hral tiez dobre a nebyt zranenia, mozno by sme o nom boli poculi aj castejsie. Nie mozno, ale isto :)
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

tanka napísal:Mna hlavne tesi, ze SC bude po case opat na Slovensku, nech uz to vyhra ktokolvek :) Viac by som to priala Majovi Hossovi, predsalen je to fantasticky hokejista a v time je naozaj plne vytazovany. Kopecky hral tiez dobre a nebyt zranenia, mozno by sme o nom boli poculi aj castejsie. Nie mozno, ale isto :)
Má to žiaľ jeden háčik :? hrač, aby mohol priniesť Stanley Cup musí nastúpiť aspon na jedno striedanie v play-off a kedže Kopecký je zranený dlhodobo a v play-off si ani neškrtol teda neodohral ani sekundu tak Stanley Cup nedostane :( ak sa nemýlim

// možno poradí ujo Hojko :)
Napísať odpoveď