|
|
|
| Autor |
Správa |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 13:05 Predmet: |
|
|
| hossa pekne cakal som ze nebude v pittsburgu tak dobre hrat ale mylil som sa.skoda ze dajaka stanica nedavala ten hokej lebo som ho chcel kukat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1880 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 14:27 Predmet: |
|
|
6:0 ..to je kus hanba Philadelphia..ale čo už stáva sa všetko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 19 Máj 2008, 16:59 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
6:0 ..to je kus hanba Philadelphia..ale čo už stáva sa všetko  |
Ja vtom nevidím žiadnu hambu...oni sa aspoň dostali do semifinále na rozdiel od ostatných.a 30 mužstiev skončiť v prvej 4-ke...podla mňa neni vôbec hamba.
Hossa sa delí o tretiu prečku v bodovaní s Malkinom...Crosby 3 bodový náskok to sa ešte dá dohnať...takže Marián GO!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

|
Zaslal: 19 Máj 2008, 17:10 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
Hossa sa delí o tretiu prečku v bodovaní s Malkinom...Crosby 3 bodový náskok to sa ešte dá dohnať...takže Marián GO!!! |
pochybujem ze Hossa chce vyhrat bodovanie skor chce vyhrat Stanly cup s celym muzstvom,v play-off idu statistiky bokom a musi zabrat cely tym len tak vyhraju stanly cup |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Zaslal: 19 Máj 2008, 17:39 Predmet: |
|
|
| Peky05 napísal: |
| pochybujem ze Hossa chce vyhrat bodovanie skor chce vyhrat Stanly cup s celym muzstvom,v play-off idu statistiky bokom a musi zabrat cely tym len tak vyhraju stanly cup |
Písal som ja niekde,že nechce vyhrať SC?Ja by som len chcel aby prvý v bodovaní bol Slovák...taká šanca sa nie hocikedy vyskytne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

|
Zaslal: 19 Máj 2008, 17:49 Predmet: |
|
|
| spike97:ok,len tak si to napisal ako keby mal superit z Malkinom a Crosbym |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Zaslal: 19 Máj 2008, 18:00 Predmet: |
|
|
| Peky05 napísal: |
| spike97:ok,len tak si to napisal ako keby mal superit z Malkinom a Crosbym |
Z nejakého hladiksa by podla mňa aj mal,lebo neverím že budúcu sezonu ostanú všetci traja v Penguins...to by ich nevládali platiť(no možno sa mýlim). |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 239 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Z 0:3 vyhrat seriu v NHL to by bol veru husarsky kusok. Nejak zacina byt Detroit nemohcny, opat supera prestrielal brutalny sposobom a dokazal dat iba jeden gol :-/ |
Pokial sa nemylim, tak jediny team co otocil z 0 3 na 4 3 bol Toronto a prave proti Detroitu. Ale dneska si taky scenar neviem, resp. nechcem predstavit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

|
Zaslal: 19 Máj 2008, 21:16 Predmet: |
|
|
| spike97:mne sa zda ze sa nemylis lebo dakde som cital ze prave Hossa po tejto sezone pojde prec z pittsburgu kvoli tomu ze pittsburg si ho nebude moct uz dovolit |
|
| Návrat hore |
|
 |
SlimEm Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.03.2008 Príspevky: 75
Zaslal: 19 Máj 2008, 21:53 Predmet: |
|
|
hossa pojde prec takmer urcite. Zaujimaju sa o neho Rangers s Montreal, ktory sa o neho zaujimal uz pred trade-deadline, ale Pens mu ho vyfukli . Ale mozno, ak by Hossa nejako zahviezdil vo finale, a stal by sa najuzitocnejsim hracom PO, tak ktovie, mozno motyka vystreli a zostane.
Detroit to bude mat v Dallase tazke. Su bez Franzena, Turco vyzera ze chytil formu, co je pre Wings zle. Lebo oni vzdy vela strielaju ale maju malu uspesnost strelby. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14127 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2008, 8:29 Predmet: |
|
|
| Ufff, vsetko sme zvladli a caka nas Finale - poprave neviem komu mam drzat palce - Detroit je moj jediny tim, ktoremu v NHL fandim, ale teraz Pittsburgh s Hossom, no nech vyhra lepsi! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1880 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2008, 9:43 Predmet: |
|
|
No dúfal som v zázrak že Dallasu sa to podarí otočiť..No nevydalo..Teraz držím palce Pittsburgu..Keď už Hossovi tak ide dúfam že to dotiahne do úspešného konca a s detroidom by nemali mať problém  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3966 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2008, 15:02 Predmet: |
|
|
| Nestalo sa to iba raz, co sa v nhl podarilo niekomu otocit seriu z 0:3 na 4:3. Bolo to dva krat. Po prvy krat to bolo pred 66-timi rokmi a po druhy krat pred 33 rokmi. Prave v ocakavani povestnej 33 dufali fanusikovia dotknutych teamov (anaheim, rangers, flyers, dallas...), ze to bude prave ten ich team, ktoremu sa podari nadviazat na tuto seriu. Zatial nik, a do konca p-o zostava odohrat poslenych 7 zapasov ; ). Co sa hossu tyka, tak nevidim jeho karieru v pens nejak cierne. Platovy strop rastie kazdy rok a ak ma pamat neklame tak malkin ma este platny kontrakt. Jeho by si chceli pens iba poistit. A tip na vysledok? Co som mal moznost vidiet, tak o chlp lepsiu formu maju tucniaci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 266 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2008, 18:39 Predmet: |
|
|
| Inak dalsi slovak na sc bude zapisany tak c itak, pretoz e Tomas Kopecky odohral 77 zapasov, a pokial viem tak staic ked odohras 40 zapasov aby si bol zpaisany.ty m padom tam bude aj ked to nie je prave pilier detroitu, viac to prajem Majovi..PENS GO GO GO a dufam ze Hossa tam zostane nadalej aj ekd ako som pocul, PENS nemaju taky zaujem, zobrali ho viacmenje pre tento rocnik pre SC a zatial sa im vyplaca, myslim ze to yb sa platovy strop musel ovela zvysit.aj ekd chcem aby tam zostal elbo mu to tam sype |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14127 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 6:52 Predmet: |
|
|
| Tak tomu vravim zaciatok ako sa patri. Pittsburgh si ani neskrtol, Chris dve ciste konta - no co viac si clovek moze priat? Snad iba jednu vyhru na lade Pittburghu a v piatom zapase ukoncit ich trapenie! Go Wings! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|