NHL (aktualne)
Ja vtom nevidím žiadnu hambu...oni sa aspoň dostali do semifinále na rozdiel od ostatných.a 30 mužstiev skončiť v prvej 4-ke...podla mňa neni vôbec hamba.Soviet napísal:6:0 ..to je kus hanba Philadelphia..ale čo už stáva sa všetko
Hossa sa delí o tretiu prečku v bodovaní s Malkinom...Crosby 3 bodový náskok to sa ešte dá dohnať...takže Marián GO!!!
pochybujem ze Hossa chce vyhrat bodovanie skor chce vyhrat Stanly cup s celym muzstvom,v play-off idu statistiky bokom a musi zabrat cely tym len tak vyhraju stanly cupspike97 napísal: Hossa sa delí o tretiu prečku v bodovaní s Malkinom...Crosby 3 bodový náskok to sa ešte dá dohnať...takže Marián GO!!!
Písal som ja niekde,že nechce vyhrať SC?Ja by som len chcel aby prvý v bodovaní bol Slovák...taká šanca sa nie hocikedy vyskytne.Peky05 napísal:pochybujem ze Hossa chce vyhrat bodovanie skor chce vyhrat Stanly cup s celym muzstvom,v play-off idu statistiky bokom a musi zabrat cely tym len tak vyhraju stanly cup
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pokial sa nemylim, tak jediny team co otocil z 0 3 na 4 3 bol Toronto a prave proti Detroitu. Ale dneska si taky scenar neviem, resp. nechcem predstavitt0m4s3 napísal:Z 0:3 vyhrat seriu v NHL to by bol veru husarsky kusok. Nejak zacina byt Detroit nemohcny, opat supera prestrielal brutalny sposobom a dokazal dat iba jeden gol :-/
hossa pojde prec takmer urcite. Zaujimaju sa o neho Rangers s Montreal, ktory sa o neho zaujimal uz pred trade-deadline, ale Pens mu ho vyfukli
. Ale mozno, ak by Hossa nejako zahviezdil vo finale, a stal by sa najuzitocnejsim hracom PO, tak ktovie, mozno motyka vystreli a zostane.
Detroit to bude mat v Dallase tazke. Su bez Franzena, Turco vyzera ze chytil formu, co je pre Wings zle. Lebo oni vzdy vela strielaju ale maju malu uspesnost strelby.
Detroit to bude mat v Dallase tazke. Su bez Franzena, Turco vyzera ze chytil formu, co je pre Wings zle. Lebo oni vzdy vela strielaju ale maju malu uspesnost strelby.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nestalo sa to iba raz, co sa v nhl podarilo niekomu otocit seriu z 0:3 na 4:3. Bolo to dva krat. Po prvy krat to bolo pred 66-timi rokmi a po druhy krat pred 33 rokmi. Prave v ocakavani povestnej 33 dufali fanusikovia dotknutych teamov (anaheim, rangers, flyers, dallas...), ze to bude prave ten ich team, ktoremu sa podari nadviazat na tuto seriu. Zatial nik, a do konca p-o zostava odohrat poslenych 7 zapasov ; ). Co sa hossu tyka, tak nevidim jeho karieru v pens nejak cierne. Platovy strop rastie kazdy rok a ak ma pamat neklame tak malkin ma este platny kontrakt. Jeho by si chceli pens iba poistit. A tip na vysledok? Co som mal moznost vidiet, tak o chlp lepsiu formu maju tucniaci.
Inak dalsi slovak na sc bude zapisany tak c itak, pretoz e Tomas Kopecky odohral 77 zapasov, a pokial viem tak staic ked odohras 40 zapasov aby si bol zpaisany.ty m padom tam bude aj ked to nie je prave pilier detroitu, viac to prajem Majovi..PENS GO GO GO a dufam ze Hossa tam zostane nadalej aj ekd ako som pocul, PENS nemaju taky zaujem, zobrali ho viacmenje pre tento rocnik pre SC a zatial sa im vyplaca, myslim ze to yb sa platovy strop musel ovela zvysit.aj ekd chcem aby tam zostal elbo mu to tam sype
ja dufam, ze Tucniaci budu pokracovat v nastolenom trende
Inak toto ma celkom dost vytocilo :
Michel Therrien (tréner Pittsburghu): "Proti Detroitu sa útočí naozaj ťažko, pretože jeho hráči výborne prerušujú hru. Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. Po prvý raz v play off hráme proti tímu, ktorý je zameraný na obštrukciu. Dve vylúčenia sme inkasovali za fauly na brankára, čo sa nám doteraz nestalo ani raz v play off. Tie zákroky som si prehral ešte raz a môžem povedať, že Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad. V ďalších dueloch si musíme dávať pozor a nenechať sa vyviesť z koncentrácie."
ch*j jeden spinavy...jasne..skore 7 : 0 po dvoch zapasoch je celkom pravo na frustraciu..ale taketo vyjadrenia by si mohol odpustit.
Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. = Doterajsi meter, ktory ochranoval Crosbyho a vymyslal si zakroky na Malkina mu nevadil...
Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad...frustracia ci nie, Therrien je idiot, ktory si vymysla.
Inak toto ma celkom dost vytocilo :
Michel Therrien (tréner Pittsburghu): "Proti Detroitu sa útočí naozaj ťažko, pretože jeho hráči výborne prerušujú hru. Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. Po prvý raz v play off hráme proti tímu, ktorý je zameraný na obštrukciu. Dve vylúčenia sme inkasovali za fauly na brankára, čo sa nám doteraz nestalo ani raz v play off. Tie zákroky som si prehral ešte raz a môžem povedať, že Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad. V ďalších dueloch si musíme dávať pozor a nenechať sa vyviesť z koncentrácie."
ch*j jeden spinavy...jasne..skore 7 : 0 po dvoch zapasoch je celkom pravo na frustraciu..ale taketo vyjadrenia by si mohol odpustit.
Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. = Doterajsi meter, ktory ochranoval Crosbyho a vymyslal si zakroky na Malkina mu nevadil...
Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad...frustracia ci nie, Therrien je idiot, ktory si vymysla.
Mna hlavne tesi, ze SC bude po case opat na Slovensku, nech uz to vyhra ktokolvek
Viac by som to priala Majovi Hossovi, predsalen je to fantasticky hokejista a v time je naozaj plne vytazovany. Kopecky hral tiez dobre a nebyt zranenia, mozno by sme o nom boli poculi aj castejsie. Nie mozno, ale isto 
Má to žiaľ jeden háčiktanka napísal:Mna hlavne tesi, ze SC bude po case opat na Slovensku, nech uz to vyhra ktokolvekViac by som to priala Majovi Hossovi, predsalen je to fantasticky hokejista a v time je naozaj plne vytazovany. Kopecky hral tiez dobre a nebyt zranenia, mozno by sme o nom boli poculi aj castejsie. Nie mozno, ale isto
// možno poradí ujo Hojko