NHL (aktualne)
ja dufam, ze Tucniaci budu pokracovat v nastolenom trende
Inak toto ma celkom dost vytocilo :
Michel Therrien (tréner Pittsburghu): "Proti Detroitu sa útočí naozaj ťažko, pretože jeho hráči výborne prerušujú hru. Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. Po prvý raz v play off hráme proti tímu, ktorý je zameraný na obštrukciu. Dve vylúčenia sme inkasovali za fauly na brankára, čo sa nám doteraz nestalo ani raz v play off. Tie zákroky som si prehral ešte raz a môžem povedať, že Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad. V ďalších dueloch si musíme dávať pozor a nenechať sa vyviesť z koncentrácie."
ch*j jeden spinavy...jasne..skore 7 : 0 po dvoch zapasoch je celkom pravo na frustraciu..ale taketo vyjadrenia by si mohol odpustit.
Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. = Doterajsi meter, ktory ochranoval Crosbyho a vymyslal si zakroky na Malkina mu nevadil...
Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad...frustracia ci nie, Therrien je idiot, ktory si vymysla.
Inak toto ma celkom dost vytocilo :
Michel Therrien (tréner Pittsburghu): "Proti Detroitu sa útočí naozaj ťažko, pretože jeho hráči výborne prerušujú hru. Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. Po prvý raz v play off hráme proti tímu, ktorý je zameraný na obštrukciu. Dve vylúčenia sme inkasovali za fauly na brankára, čo sa nám doteraz nestalo ani raz v play off. Tie zákroky som si prehral ešte raz a môžem povedať, že Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad. V ďalších dueloch si musíme dávať pozor a nenechať sa vyviesť z koncentrácie."
ch*j jeden spinavy...jasne..skore 7 : 0 po dvoch zapasoch je celkom pravo na frustraciu..ale taketo vyjadrenia by si mohol odpustit.
Budeme to mať ťažké, ak sa bude pískať podľa doterajšieho metra. = Doterajsi meter, ktory ochranoval Crosbyho a vymyslal si zakroky na Malkina mu nevadil...
Osgood je dobrý herec. Vyjde si k hráčovi a potom sa hodí na ľad...frustracia ci nie, Therrien je idiot, ktory si vymysla.
Mna hlavne tesi, ze SC bude po case opat na Slovensku, nech uz to vyhra ktokolvek
Viac by som to priala Majovi Hossovi, predsalen je to fantasticky hokejista a v time je naozaj plne vytazovany. Kopecky hral tiez dobre a nebyt zranenia, mozno by sme o nom boli poculi aj castejsie. Nie mozno, ale isto 
Má to žiaľ jeden háčiktanka napísal:Mna hlavne tesi, ze SC bude po case opat na Slovensku, nech uz to vyhra ktokolvekViac by som to priala Majovi Hossovi, predsalen je to fantasticky hokejista a v time je naozaj plne vytazovany. Kopecky hral tiez dobre a nebyt zranenia, mozno by sme o nom boli poculi aj castejsie. Nie mozno, ale isto
// možno poradí ujo Hojko
ale podla mna hej , ved hral v zakladnej casti to by bolo blbeJ.O.S.E napísal:Má to žiaľ jeden háčikhrač, aby mohol priniesť Stanley Cup musí nastúpiť aspon na jedno striedanie v play-off a kedže Kopecký je zranený dlhodobo a v play-off si ani neškrtol teda neodohral ani sekundu tak Stanley Cup nedostane
ak sa nemýlim
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
J.O.S.E: Musi odohrat polovicu zakladnej casti, tj. 41 zapasov a to Kopecky odohral, cize jeho meno tam bude. Pripadne staci odohrat play-off, to zase splnil Hossa, takze pohar bude tak ci tak na Slovensku.
Co sa tyka zapasu, tak som zaspal ani neviem kedy, pamatam si este matne komentatora z Galaxie, ze hrac striela gol na 2:0 a viac si nepamatam.
Co sa tyka zapasu, tak som zaspal ani neviem kedy, pamatam si este matne komentatora z Galaxie, ze hrac striela gol na 2:0 a viac si nepamatam.
http://redwings.nhl.tv/team/console
za minutu zacina tlacovka Detroitu live..tak kto chce nech si pozre
za minutu zacina tlacovka Detroitu live..tak kto chce nech si pozre
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
DanielDevil
Addict