ale podla mna hej , ved hral v zakladnej casti to by bolo blbeJ.O.S.E napísal:Má to žiaľ jeden háčikhrač, aby mohol priniesť Stanley Cup musí nastúpiť aspon na jedno striedanie v play-off a kedže Kopecký je zranený dlhodobo a v play-off si ani neškrtol teda neodohral ani sekundu tak Stanley Cup nedostane
ak sa nemýlim
NHL (aktualne)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
J.O.S.E: Musi odohrat polovicu zakladnej casti, tj. 41 zapasov a to Kopecky odohral, cize jeho meno tam bude. Pripadne staci odohrat play-off, to zase splnil Hossa, takze pohar bude tak ci tak na Slovensku.
Co sa tyka zapasu, tak som zaspal ani neviem kedy, pamatam si este matne komentatora z Galaxie, ze hrac striela gol na 2:0 a viac si nepamatam.
Co sa tyka zapasu, tak som zaspal ani neviem kedy, pamatam si este matne komentatora z Galaxie, ze hrac striela gol na 2:0 a viac si nepamatam.
http://redwings.nhl.tv/team/console
za minutu zacina tlacovka Detroitu live..tak kto chce nech si pozre
za minutu zacina tlacovka Detroitu live..tak kto chce nech si pozre
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
DanielDevil
Addict
-
Martin44
Professional
Prosim ta radsej drz hubu, kto sa ma na tie tvoje keci pozerat co pises. Ked sa do toho nerozumies tak prekladaj nohami a nepis taketo somariny.beli napísal:No ale vidiš dnes vyhral PIT. v Det. 4:3pp a pozajtra už bude vyrovnane,,,,,,,,,ale zasa kolko prestrielal det.-pit. okolo 58-27 ale lepší vyhral
Ked to nevies pochopit slusne tak to pochopis snad takto.