NHL (aktualne)
24 a 25 sa NHL nehrava, lebo vianoce, aby mali čas prisť do svojich domovov a straviť v rodinnom kruhu.. takže NHL porkačuje až 26, čiže u nas 27mehos a dozvieme vysledky...
inak mne sa zdá že to bolo niekedy v oktobri ale nie som si celkom istý... možno že to len bude.. inak tešim sa na ten zapas Chicago Detroit pod holym nebom to bude zaujimavé... zatial najvoac sa mi páčil MOntreal Edmonton ten bol najzaujimavejší... Buffalo Pitsburgh bol taky primerný tak snad tímy z original six nesklamú
inak mne sa zdá že to bolo niekedy v oktobri ale nie som si celkom istý... možno že to len bude.. inak tešim sa na ten zapas Chicago Detroit pod holym nebom to bude zaujimavé... zatial najvoac sa mi páčil MOntreal Edmonton ten bol najzaujimavejší... Buffalo Pitsburgh bol taky primerný tak snad tímy z original six nesklamú
-
Takymalypako
Light Expert
Podľa mňa problémom Tampy je neskúsená obrana, najstarší je Marek Malík (33), druhý najstarší Andrew Hutchinson (28 ).Takymalypako napísal:Myslim ze nesklamu a bude to paradny zapas, inak co vravite dnes na Svatosa? konecne zabodoval trocha viac, inak neviem co sa deje s Meszarosom furt ma len 0+0Tampa je moj oblubeny tim, ale tieto vysledky sa skor podobaju 90-tym rokom.
V útoku problém nevedím, sú tam veľmi dobrý hráči, ktorý vedia dať gól a ak nie treba zvážiť adekvátnu výmenu. Zvážil by som či je potrebné "chovať" oboch dinosaurov Recchi-ho a Robertsa, IMO stačil by aj Recchi, ktorý aspoň boduje a je šanca, že bude hrať dlhšie ako o 2 roky starší Roberts.
Brána by mala byť OK, aj keď neviem v akej forme je teraz Kolzig, ale tak je to skúsený brankár.
tak aspoň trochu sa chytil Svatoš to hej, ale on by mal goly davať podla mňa, aj ked som rad že Wolski skoroval, aspoň niečo.. inak TAMPA ma podla mňa dobry kader, tá obrana by sa fakt mala trošku zlepšiť, utok viac zohrať, resp pošpekulovať tam s tym nejako, lebo to bola čista nezohratosť, ale tak to je v každom tíme raz za čas, a každý tím ma v sezone slabšie chvile a silnejšie.. napriklad DALLAS, on nich sú to žalostné výsledky, tím ktorí mal v poslednych rokoch jednu z najkvalitnejších obran sa takto posunul až na dno.. podla mňa TUrco neni vo forme/niečo podobné ako Theodore minulu sezonu na začiatku/ tak sand sa chytí.. podla mňa dallas urobil chybu že pustil Smitha, ved Turco jed už starší a bude za chvilku končiť mohli skôr jeho poslať a zakladať kostru tímu na Smithovi... ten švajčiar Stephan/či ako sa volá/ na novačika ma celkom dobre vysledky, ale tímu to nešlape.. utok je dobry tak na dve formacie, zvyšneé by sa zišlo posilniť, Richars je dobry to hej, Morrow klasika, Lehtinen/podl amňa naj braniaci útočník NHL/, Modano.. treba ešte niekoho kvalitneho tam do útoku:-)
čo sa týka TAMPY tak tá sa podla mňa zdvihne okolo vianoce, ale s tym DALLASom to vidim také biedne...
čo sa týka TAMPY tak tá sa podla mňa zdvihne okolo vianoce, ale s tym DALLASom to vidim také biedne...
Heh, proti Dallasu sa dobre tipuje (dnes to bolo do rana zo 400,- na 1700,-).
Ťažko povedať, čo je chyba v Dallase, možno len jednoducho nefunguje team chemistry
Keď mám, ale povedať môj názor tak Dallasu chýba koncepcia, čo chcú hrať.. Flyers hrajú tvrdo, Pens vsádzajú na útok a mladé pušky, Caps to isté, Edmonton je dlhodobo najlepšie korčuľujúcim a najrýchlejším teamom v NHL, Minnesota hrá na obranu a Gáboríkove brejky atď..
Keď sa pozrem na "Stars" tak je to znôška hokejistov zbúchaných dokopy bez hlavy a päty...
Ťažko povedať, čo je chyba v Dallase, možno len jednoducho nefunguje team chemistry
Keď mám, ale povedať môj názor tak Dallasu chýba koncepcia, čo chcú hrať.. Flyers hrajú tvrdo, Pens vsádzajú na útok a mladé pušky, Caps to isté, Edmonton je dlhodobo najlepšie korčuľujúcim a najrýchlejším teamom v NHL, Minnesota hrá na obranu a Gáboríkove brejky atď..
Keď sa pozrem na "Stars" tak je to znôška hokejistov zbúchaných dokopy bez hlavy a päty...
podla mňa STARS, hraju takticku obranu, popripade sa snažia teraz okopírovať štýl WILD /ako si napisal/, len Richars nejako v dalase nechcem povedať že upadá, ale prispôsobuje sa.. V stras maju primerne hračí na sezonu max 50 bodov, a aj to byvaju obranci
aspoň tak to bolo v poslednych rokoch ak si dobre pamatam...
Stars mi pripomínajú trošku štýl NJD, len v rychlejšom prevedení a s trošku väčšou kombináciou.. len tuto sezonu to nejako nepredvádzajú. Mne osobne sa vždy páčila hra HABS ked som videl ich zapas/sice niekedy to nevyjde ani tam ale je na čo pozerať/
Stars mi pripomínajú trošku štýl NJD, len v rychlejšom prevedení a s trošku väčšou kombináciou.. len tuto sezonu to nejako nepredvádzajú. Mne osobne sa vždy páčila hra HABS ked som videl ich zapas/sice niekedy to nevyjde ani tam ale je na čo pozerať/
-
Menojenanič
Expert
to begbeee: tak neviem MIKE má na to aby bodoval častejšie, Zubov jeden z naj obranov podla mňa by ho chcel každí v tíme... a Sydor sa vratil to bolo zaujimavé som nečakal že pustia Bouchera tak lahko, ved ten tam rhal dlho a minuly rok tušimlepší ako ZUBOV, Sydor sa mi ale pačil ked hraval v TAMPE.. tam to bol sympaťak heh
to Menojenanič: tak do konca sezony ostane, to je jasné, ale či predĺži to už by som nevidel tak pozitívne, oni ho hlavne v tejto sezone kúpili aby robil to čo minulý rok v PO, takže či bol úžitkom pre červené krídla alebo nie sa dozvieme najskôr v Apríli resp začiatkom júna/vtedy tušim ma byť niekedy 7 zapas finale/
to Menojenanič: tak do konca sezony ostane, to je jasné, ale či predĺži to už by som nevidel tak pozitívne, oni ho hlavne v tejto sezone kúpili aby robil to čo minulý rok v PO, takže či bol úžitkom pre červené krídla alebo nie sa dozvieme najskôr v Apríli resp začiatkom júna/vtedy tušim ma byť niekedy 7 zapas finale/
Keby Hossu potrebovali len na minule play off, čo bol povodny zamer, uz je prec. Zrejme ich presvedcil.
Co sa tyka Zubova, Sydora a Modana... Malo dedkov po 35ke si udrzi produktivitu a rychlost z mladsich cias. Tam uz ide skor o skusenosti do druhej tretej lajny, pre mladych, na presilovky alebo oslabovky. Ale tych 50 bodov uz neurobia. A ak urobia su za nich velke prachy za minule vykony, pricom 20-25 rocny mladik s priemernym vykonom ti ich spravi za zlomok platu.
Co sa tyka Zubova, Sydora a Modana... Malo dedkov po 35ke si udrzi produktivitu a rychlost z mladsich cias. Tam uz ide skor o skusenosti do druhej tretej lajny, pre mladych, na presilovky alebo oslabovky. Ale tych 50 bodov uz neurobia. A ak urobia su za nich velke prachy za minule vykony, pricom 20-25 rocny mladik s priemernym vykonom ti ich spravi za zlomok platu.
-
Takymalypako
Light Expert
Podla mňa je to jedna z najgenialnejších vecí čo urobil DETROIT že Lidstrom ma najvyšší palt a všetci čo chcu hrať za tím ho nesmú prekročiť, vytvorili si v podstate taky platovy strop v tíme, HOSSA ak nebude hamižný tak tam v pohode môže ostať.. len po tejto sezone sa strop zase oniečo zdvyhne, a Detroit tušim bude museiť podpisovať Zetterberga s Datsjukom/osobne by som uprednostnil ich dovch oproti Hossovi/ ale nie som si istý či nemajú ešte zmluvy teraz... tak to berte z rezervou
. A ešte k tomi že Lidstrom si ten plat zaslúži a vytvára sa konkurencia v tíme, a chalani chcú potom hrť za taký tím aj ked nepoberajú nejaké extra platy... sice ked urobia nejaké dobre zapasy a tie bonusy čo dostávajú tak možno sa ich platy vyšplhajú aj nad úroveň Lidstromovho platu, a do stropu sa berú len zakladne platy na bonusoch ich môžu nažhaviť a môžu mať potom viac heh
Čo sa týka tých "starcov", tak oni na to mpodla mňa majú.. ved Modan ten maval sezony s bodmi cez 80 bodikov tušim.. len odkedy tam trenuje sučasný tréner/neviem si teraz v tomto okamihu spomenúť na meno/ tak hrajú skôr obranny štýl a zakladajú tú hru an Turcovi a zo zabezpečenej obrany, aj ked im to nevychadzalo tak ako si predstavujú... polda mňa Dallas potrebuje nejakeho dobreho stratéga, ktorý sa nebude báť hrať do predu. Im by sa zišiel ešte jeden hráč typu Richards lebo takeho maju len jedneho, Morrow je skôr taká mlátička.
Čo sa týka tých "starcov", tak oni na to mpodla mňa majú.. ved Modan ten maval sezony s bodmi cez 80 bodikov tušim.. len odkedy tam trenuje sučasný tréner/neviem si teraz v tomto okamihu spomenúť na meno/ tak hrajú skôr obranny štýl a zakladajú tú hru an Turcovi a zo zabezpečenej obrany, aj ked im to nevychadzalo tak ako si predstavujú... polda mňa Dallas potrebuje nejakeho dobreho stratéga, ktorý sa nebude báť hrať do predu. Im by sa zišiel ešte jeden hráč typu Richards lebo takeho maju len jedneho, Morrow je skôr taká mlátička.
-
Takymalypako
Light Expert
Nevravim ze si ten plat nezasluzi, ved tam hra 18 rokov a nikdy nemal slabsiu sezonu, ale je to take divne privilegium ´ja som tu najdlhsie, som kapitan a som naj a nikto nemozte viac nez ja´, myslim ze kazdy vie ze si ho cenia a nemusia mu davat do zmluvy podobne dodatky, mal nieco podobne Yzerman alebo ine hviezdy aj v inych timoch? myslim ze nie opravte ma ak sa mylim
Zetterberga s Dacjukom isto nepustia, v Detroite maju zmysel pre klubovu vernost a takychto hracov nezvyknu pustat, drzia zaklad timu pokope aj niekolko sezon.
Co sa tyka Dallasu, dali prec nespravneho brankara, Turco je za zenitom, este k tomu obrana neposobi moc isto 86 golov v 23 zapasoch vravi za vsetko, inak ten tim nie je postaveny najhorsie len im to proste neslape, ale zase prepadak ala Philadelphia pred 2rokmi to nebude
Zetterberga s Dacjukom isto nepustia, v Detroite maju zmysel pre klubovu vernost a takychto hracov nezvyknu pustat, drzia zaklad timu pokope aj niekolko sezon.
Co sa tyka Dallasu, dali prec nespravneho brankara, Turco je za zenitom, este k tomu obrana neposobi moc isto 86 golov v 23 zapasoch vravi za vsetko, inak ten tim nie je postaveny najhorsie len im to proste neslape, ale zase prepadak ala Philadelphia pred 2rokmi to nebude
Netvrdil by som.Patjo napísal:pochybujem ze Hossa ostane v Detroite ked maju uz teraz naplneny platovy strop a Lidstrom musi byt najlepsi platenym (ma to v zmluve) ... budu sa musiet niekoho zbavit alebo Hossa ostane na plate aky ma
Dnes práve vyšiel článok: http://www.nhl.cz/CZ/17723/hossa_by_moh ... esaji.html
Takže tak. Myslím, že ak vyjadrí ochotu zostať za rozumnú cenu dohodnú sa.