NHL (aktualne)

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

BoBor89 napísal:...ja by som v pohode vymenil Svatoša s Clarkom za nejakeho kvalitneho hrača...
A kto by už len chcel Svatoša? :roll: Sa stále čudujem ľudom, čo sú z neho pokakaný za to, že mu vyšla jedna sezóna a hrá v Avalanche.
Podľa mna je to hráč, ktorý dokáže bodovo hrať to čo Zedník, čo nie je zlé, ale zas taká sláva to nie je. Navyše IMO nemá taký prínos pre team ako Zedník povedzme.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

uplne s tebou suhlasim:-) krasne si to povedal:-) ja Mareka nejako extra nemusim.. neni nad klasiku colorada z 2002 :-) vtedy tam boli hračí, ja by som ho vymenil spolu s Clarkom, lebo Clarka chcu vraj vymeniť.. dobre by bolo za niekoho dobreho ja by som bral Boyla:) a z utočnikov neviem koho.. tam je to asi jedno:) v utoku je celkom kvalita len sa nevedia rozstrielať, to skôr pred koncom prestupov ich pošlu preč za niekoho kto bude kvalitny a nahradi Sakica:) ja by som bral Druryho, alebo Tanguay naspať, popripade ešte Jussiho Jokinena
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BoBor89 napísal:ja by som bral Boyla
Myslím, že toto meno nie je na programe dňa. Neviem akú zmluvu má v SJ, ale myslím, že s ním počítajú ako s kmeňovým hráčom aspoň na 3 roky.
BoBor89 napísal:skôr pred koncom prestupov ich pošlu preč za niekoho kto bude kvalitny a nahradi Sakica
Nemá Sakic len tak náhodou NO TRADE klauzulu? A ak nemá, nevymenia. Ani Yzermana Detroit nevymenil.
BoBor89 napísal:by som bral Druryho, alebo Tanguay naspať, popripade ešte Jussiho Jokinena
Drury by sa nevrátil, v Rangers je určite spokojný s výsledkami, platom a pozíciou v teame.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

zle si ma pochopil, možno som to zle napisal.. al envadi nahrada za SAKICA som myslel že ked ukončí karieru, čo pravdepodobne nastane tento rok popripade nasledujúci určite... a SAKICA by som sa nechcel zbaviť nidky aj keby nazbieral za sezonu len 20 bodov a nehral by nič.. on k tomu tímu patri on je mozog aj duša tímu, bez neho colorado nebude coloradom toho sa obavam:-( a Stastny ho sice môže nehradiť ale nebude to JOE, toho dňa sa strašne obavam ked on opustí nhl, mojim snom bolo vždy ho vidieť v akcii...

a čo sa tyka Boyla tak to viem že je pasé, ale on je jedne z mojich čiernych koňov, a v San José nikdy nevieš, pozri s Hannanom počítali do konca kariery ked k nim prišiel, a teraz hra u nas:-) a je to jeden z kvalitnejších obrancov... k nemu sa perfektne hodí Liles a kvalitna obranna dvojka je:-) len teraz neviem s určitosťou či spolu hrávajú..

čo sa týka Druryho nebol by som si taký istý, ked išiel k NYR prejavil mierny naklon k návratu k "AVS", len AVS vtedy potrebovali plat pre Theodora ktroí s nami celkom neslušne vy*rbal, teraz sa snažia zlanáriť Forsberga, ale ten ešte stále nie je rozhodnutí či sa vráti... ja osobne by osm ho už nehal tak a zakomponoval ho niekam do exekutívy mužstva, lebo on odohra 4 zapsy a zraní sa/sice nazbiera dajme tomu v primere 6bodikov/ ale načo mať hráča ktroí odohra 1/3 sezony s takym velkym platom... tak zamerať sa na niekoho kot bude užitočný po celu sezonu... napriklad tento rok ma sklamalo e sa vzdali Brunetta tak lahko, ale stáva sa..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A čo povieš na "mojich" DEVILS? Síce ich už sledujem menej, bo pribudli povinnosti od 1994 :P

Zatiaľ som ani raz nemal pocit, že robia niečo zle. No raz. Keď pustili Scotta Niedermayera. Som spokojný aj so smerovaním ... Zach Parise a Travis Zajac by mohli byť základ ďaľšej dynastie. Ináč parádne by mi do ich štýlu pasoval Handzuš v starej forme alebo aj Hossa ak sa bavíme o Slovákoch, ten je tiež zodpovedný vzadu.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak momentalne DEVILS moc nesledujem... ale akos a pozeram na tabulku tak klasika, nič prevratne.. je to asi jediný tým na východe ktorí drží už pekných pár rokov stabilnu formu a pravidelne sa objavuje v Play Off.. momentalne len viem že Broduer je zranený, a chytá Weeks... podla mňa by sa Devils hodil nejaky dobry utočnik.. lebo Eliaš s Langenbrunnerom to sami nejako nezvaldnu, a ešte Langenbrunner je skôr braniaci útočník, čo mňa osobne štve už nepočujem o Meddenovi a Giontovi ako to bolo kedysi.. ale velmi sa mi pozdáva Clarkson taky nenaoadny hrač s citom pre goly... by som si v Devils vedel predstaviťť nejake Fina napriklad Miettinena ten by sa hodil k Eliašovi a k Langernbrunnerovi...

Handzuš by sa mi tam hodil to hej, ale momentalne jeho štýl hry teda poslednu sezonu nestal za nič, u neho bola smola že v Chicagu odohral len 8 zapasov, ked sa tak nad tým zamýšlam tak hanzuš s Parise a Zajacom vytvoril kvalitnu formaciu, ale keby sa zohrali.. v celku uderna.. ale nie moc, tak ako sa na devils patrí:-) len tam nastane potom velky problém ak niekedy Broduer odíde.. ale snad ešte par ročkov ostane lebo on je srdce tímu:-)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BoBor89 napísal:.. klasika, nič prevratne.. je to asi jediný tým na východe ktorí drží už pekných pár rokov stabilnu formu a pravidelne sa objavuje v Play Off..
No a však mne to stačí.. Chcem veľa? A v playoff mútia vodu, to je dôležité :) Za posledných 15 rokov 4 SC + 1 finále a pár SF.. to stačí..
BoBor89 napísal:..a mňa by sa Devils hodil nejaky dobry utočnik..bla bla bla..
Zas útok nemajú podľa mňa nejak extra zlý Paris, Zajac, Elias, Gionta, Madden vie tiež zahrať aj dopredu.. Mne sa skôr zdá tá obrana nejaká poslabšia .. kde sú časy Stevens - Niedermayer - Rafalski - Matvichuk.. Tak ale s Brodeurom im stačí aj polovičná obrana :lol:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak Broduer o nom niet pochyb, že to istí.. a tak, ako pozeram na obranu fakt tam nič v podstate nie je:) nejake väčšie meno by to chcelo... Židlicky by sa tam možno hodil, ten vraj mal problémy u Preds. Ale neviem či sú už vyriešené..

prave som sa dočital že COLORADO planuje cez Vianoce podpísať Forsberga so Sudninom tak som sa na tom pobavil hehe
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mozno ta zaujme tento projekt: http://eurolanche.com/index.php

Tak Avalanche moj nazor:
Brana: Budaj budiž, ale zas sláva to nie je, Raycroft je vynikajuca dvojka.
Vlastna modra: Hannan, Leopold, Liles, Salei - super!
Foota by sa mohli zbaviť pred play off pokiaľ je ešte čas a niekto ho chce.
Utocne pasmo:
Stastny, Tucker, Sakic, Wolski, Smyth, Laperriere.
Kľúčoví hráči: Stastny, Wolski, Tucker, Laperrier

Hejduka by som sa ale zbavil, za nejaky poriadny kanón, kľudne to nejak uhrať s niečým ešte za Gáboríka.

Tucker je podla mna MVP teamu.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak brana, nemal somr ad že na začiatku sezony svk media buzerovali do BUDAJA to ma strašne sralo... a teraz ked mal dobre zapasy s dobrými zakrokmy tak ho zrazu ospevujú nemame objektívne média...
obrana - tak Foote je teraz zranený, ale odohrá si svoje podla mňa on je taky Stay-at-home obranca, nesmeiš sa na neho pozerať tak ako to bolo kedysi... je prinosom on tam je na tvrdu robotu teraz, a na inú su tam Hannan, Liles, a Leopold, a myslim že aj Salei sa k nim pridáva.. mame skôr utočne ladenú obranu aniekto taky ako Foot tam musí byť podla mňa ale v poslednom zápase vraj dobre zahral Tjarnkvist/snad som dobre napisal/

k útoku kľúčoví hráči su podla mňa Hejduk, Stastny, Wolski, a ja si myslím že aj Guite/toho mam rad od minulej sezony na mňa urobil velky dojem/
Hejduka by som sa nezbavil už len zo zásady.. chaln vie perfektne čítačť hru, väčšinou ide do toho naplno.. ale ked nehra Sakic tak sa to tam snaži riadiť on s Laperrierom, možno by na to mal aj Stastny ale ten potrebuje ešte trošku počkať je to kvalitny hrač.. tak snad zamaka a bude dobry s Wolskim by mohli byť velka buducnosť...
z Tuckera som radosť nemal ked prišiel ale teraz sa to obraca.. odvádza zatial dobru práácu.. ale všetci by mali pridať...

a danu stranku poznám velmi dobre:) som tam od začiatku:)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tucker - žral som ho už v Toronte, párkrát som ho videl hrať v prenose a to je drak, ti poviem! Tvrďas, vie sa vrátiť, čierna robota a keď treba vie dať gól.

Smyth je takisto veľmi cenný pre team a že vie dať gól to vie každý.
Ale čo vie Hejduk, okrem dávania gólov a aj to už nie je to čo bývalo, mi zostáva záhadou...
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Hejduk je prínos pre tím ako osobnosť, vie na seba zobrať zodpovednosť a potiahnuť tím k lepším výkonom.. ja čo som čítal tak s nim v týme chlani vychádzaju dobre.. Svatošovi vraj pomohol dosť.. HLINKA si ho minuly rok nevedel vynachvaliť.. a na lade to podla mňa ide.. sice spolupracca APM utoku už asi nikdy nebude/Tanguay, Forsberg, Hejduk/ ale ide mu to aj so Sakicom, podla mňa podáva cv celku vyrovnane výkony.. ta sezona ked sa mu darila to bol vystrelok.. ale ide mu to stale približne rovnako tych 60 bodov za sezonu dá.. a on tam je od toho aby priučil mladších... vie dať gol vie.. len niekedy to hold nejde.. on sa potrebuje zohrať s niekym, minuly ork bol tušim utok Sakic Brunette Hejduk par zapasov a vtedy sa darilo všetkym trom...

čo sa týka Smytha tak to bolo take prekvapenie.. a zatial nenaplňa moje očakávania, čakal by som viac, on by mal byť ťahúň mužstva /na toho som uplne vyššie zabudol/

Tuckera som nevidel tento rok ešte hrať, resp tuto sezonu som videl len asi 2 zapasy a to len v skratenej podobe.. nejako nestiham to sledovať v prioamom prenose...
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Myslim ze prave Smytha a Tuckera by Colorado mohlo vymenit, zda sa mi ze moc nezapadaju do koncepcie timu, to iste trapiaci sa Arnason a Brett Clark, s tymito hracmi by sa dali spravit dost zaujimave trejdy, Smytha by mozno vzali spat do Oilers, alebo nabrat za nich mladych hracov, volby v drafte a skusit podpisat Sundina napriklad, taktiez tam chyba bek typu Rob Blake, mali by nieco robit tie vysledky su dost zalostne
BoBor89
Medium Star
Medium Star

s tým nesúhlasím že ich dvoch vymeniť.. teda Smytha a Tuckera, Smyth si svoju prácu urobí, ale žial nie je taky produktívny ako by sa čakalo... jeho možno budu riešiť, ale čo sa týka Tuckera tak toho určite nie ten sa zatail ukazuje v dobrom svetle a Granatto mu verí/aspoň čo som čítal/, horšie je to s Clarkom, lebo podobní obranci sú v AVS viacerí, napríklad Liles, Leopold, Hannan takže on asi pôjde preč. Podla mňa by bolo blbe podpísať Sundina, ako ja ho mam rad je to kvalitny hráč ale kolko odohrá? do konca sezony a to je všetko... som si vedomí toho že Colorado tento rok bude rado ak postúpi do play off, Sundin by bol prínos na viac ako jednu sezonu ked tak.. a Arnason, podla mňa jeden z naj centrov colorada, vyhrava buly čo je perfektne aj takho hrača tam je treba.. mne sa nezdá že by tam bol nejako zbytoční, aj ked jeho porduktivita taktiež stagnuje, ale to sa dá čakať, keď je v tíme viacero hráčov ktorí by mali byť produktívny..
nejaka zmena nastať musí.. ja mam sice Clarka velmi rad ale asi by mal odísť..
napriklad minulý rok ma nepresvedčil Leopold s jeho výkonmi, tie podla mňa stáli za nič..
a v čom je asi problém tak Colorado hra stále tu istú hru, len Divizni súpery si polepšili maju lepších hráčov, vychovali kvalitnych hráčov rozumne nakupujú... v colorade to trošku upadlo po prichode nvého GM managera Giguera, ale treba brať do úvahy že koleso je gulaté, a každý je raz hore a raz dole:-) / ja len dufam že AVS dole už boli :) /, inak novy GM prišiel až ked colorado kúpilo Theodora a tú jednu sezonu čo odchytal Aebischer tak podla mňa to bola jedna z najkvalitnejších sezon, sice v PO sa to skončilo v prvom kole tušim s Minnesotou / tá mala kvalitny golmansky tandem Fernadez, Rolson a na tom sme pohoreli /. Podla mňa to bola jedna z najväčších chýb ked sa zbavili Abbyho vtedy s Budajom boli dobrý, čo sa o Theodorovi povedať moc nedalo, ale ja toho som si oblúbil neskôr...
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Chcel som len povedat ze nejake trejdy by mali prist a tito 4 hraci sa mi zdaju ako najvhodnejsi adepti, pripadne este Svatos ale to by bola skor zbytocna vymena pre obe strany, prichod Sundina by podla mna mohol muzstvo povzbudit, preco balit sezonu tak skoro? prave hrac ako Sundin by mohol nieco zmenit aj ked zazraky by som samozrejme neocakaval, a jasne ze by zalezalo na vyske platu, ale to len ciste teoreticky myslim ze do Colorada by nesiel
S Aebischerom suhlasim od roku 2000 si ho vychovavali popri Royovi a potom ho zbrklo pustili prec
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak maximalne za tuto sezonu pojdu z tych vyššie spomínanich maximalne 3ja.. ale aj to pochybujem.. skôr pojdu nejaký čo sa objavuju pomenej.. ale obrancu by mali predať nejakeho s utočnikom za utočnika:) lebo Tjarnkvis /neviem nikdy ako sa to píše/ urobil dobry dojem...

čo sa týka "Abbyho" tak tomu ten trade nepomohol, vtedy sa tam chytil Huet a bol tam navyše... potom tušim bol v campe Phoenixu ale nie som si istý a tam nepresvedčil.. a cvratil sa do europy, ja si myslim že keby mu dali šancu že ešte by niečo ukazal.

Teraz sa mi páči brankarska dvojica v MONTREALE , PRICE/HALAK ja dufam že Halaka nepošlu kade lahšie, lebo on je celkom solidna dvoječka, na jednotku ešte nemá, a myslím si že Habs to môžu tento rok dotiahnuť dosť ďaleko...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No podľa mňa je momentálna obrana Colorada asi to najmenej čo by ich malo trápiť. Podľa mňa nemajú nadpriemerného gólmana a útok by sa dal kompletne prekopať.
Colorado by malo zabudnúť na túto sezónu, prípadne aj tú nasledujúcu a malo by vybudovať nový základ teamu okolo Stastneho a Wolskeho. Tuckera si viem predstaviť ako kapitána aj keď asi uprednostia Hejduka alebo Foota, možno Smytha.

A Darcy Tucker? Takého hráča by chceli v každom teame.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Tucker kapitanom nebude:) maximalne asistentom, ale "C" čaká na Stastneho, popripade Stewarta ktorí je ešte na farme:-) vraj velka hviezda buduceho colorada tak som zvedavý.. Hejduka by som si vedel rpestaviť ako večneho asistenta. ešte Liles by mohol po Sakicovipotomprebrať "C", ale uvidime...

inak ako tak čítam tak Tucker je tvoj asi jeden z najoblubenejších hráčov že mam pravdu?:)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A na Foota si zabudol? :)

No netvrdil by som, že obľúbený, ale typ hráčov ako je on veľmi uznávam. Tvrdo pracuje pre team, dokončuje súboje, vracia sa, neboji sa v rohoh a nie je zas úplne ľavý, že nevie dať gól.

Moji obľúbený hráči z dôb keď som poznal skoro každého kto korčuľoval už pomaly pošli do dôchodku alebo v súčasnosti už veľa nehrajú..

Takže: Brodeur vedie :) Scott Stevens, Scott Niedermayer obrancovia. Teraz sa mi celkom vidia Niklas Kronwall a Dion Phaneuf.
Z útočníkov som mal rád Shane Doan, Morozov (KHL), Žerďev a moja špecialitka Magnus Arvedson..
Z bitkarov som mal rad Proberta :)
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Tak to mame podobne, moji oblubeni hraci zo ´starych cias´ uz su tiez skoro vsetci na dochodku. Inak preco prave Arvedson? I ked ja som mal tiez oblubenych nie zrovna superhviezdy Zhamnova a Felixa Potvina a z bitkarov P.J.Stock
Napísať odpoveď