Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 19 Apr 2014, 19:09



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  1, 2  Ďalšia

Choď na stránku
Nokia zabudnute heslo
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.10.2004
Príspevky: 4655
Bydlisko: New Zeland
Karma: Level +5
Príspevok 
popozeraj tu :
http://nokiamania.mobilmania.cz/content/view/115/


07 Feb 2006, 19:39
Profil  ICQ  WWW
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.2005
Príspevky: 15
Karma: Level +1
Príspevok 


Diky no vyskusam to ale tie prikazy sa nedaju zadat do telefonu ked mi pise ze
Citácia:
Ochranný kód:

áno


frodimir1 píše:
No neviem ci to pojde s N3310 to sa ti neoplati ani hladat koli tomu telefonu, ale viem, ze niektore sa daju resetnut a mas ho potom ako priamo z vyroby :D ....

ale ako by som ho resetol?:) da sa to manualne?


//obrázky vkladajte do prílohy
study art of coldfusion...alebo spajaj svoje odpovede ;-)


08 Feb 2006, 17:30
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.10.2004
Príspevky: 599
Bydlisko: RosenBEDRock
Karma: Level +2
Príspevok 
neviem najskor v tom telefone sa to nedaaaaaaaaaa !!!
Moznop sa to da len v mudrych telefonoch(teda dufam, ze vies co to znamenaaa ??? )


08 Feb 2006, 17:39
Profil  ICQ  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.2005
Príspevky: 15
Karma: Level +1
Príspevok 
frodimir1 píše:
neviem najskor v tom telefone sa to nedaaaaaaaaaa !!!
Moznop sa to da len v mudrych telefonoch(teda dufam, ze vies co to znamenaaa ??? )


Ako nemysli si ze to je moj mobil ja mam o cosi lepsiu masinu, to len tu nokiu potrebujem aby som mal obidvoch operatorov. Cize mal by sluzil ako pevna linka. :o


09 Feb 2006, 16:30
Profil  
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.10.2005
Príspevky: 6525
Bydlisko: NR
Karma: Level +6
Príspevok 
pepo666 píše:
Ako nemysli si ze to je moj mobil ja mam o cosi lepsiu masinu, to len tu nokiu potrebujem aby som mal obidvoch operatorov. Cize mal by sluzil ako pevna linka. :o

Pocul si o moznosti, dat si prerobit tu N3310 na obe SIM-ky? Ja som to aj videl a jeto moc dobra vec... ;)


13 Feb 2006, 2:12
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.2005
Príspevky: 15
Karma: Level +1
Príspevok 
kinjeril píše:
Pocul si o moznosti, dat si prerobit tu N3310 na obe SIM-ky? Ja som to aj videl a jeto moc dobra vec... ;)

Vies co ze to je neprakticke aspon si myslim, urcite by mi to netrebalo pretoze mobil na t-mobile mam uz len len nokiu 3310 potrebujem na orange


13 Feb 2006, 16:45
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.5.2008
Príspevky: 13
Karma: Level +1
Príspevok zistenie ochranneho kodu NOKIA
http://nfader.z-host.ru/

Tu si vygenerujete novy ochranny kod do NOKIE
odskusane na 3310
Ked pyta ochranny kod vlozte ten vygenerovany...
:wooow:


06 Okt 2008, 18:10
Profil  ICQ  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.2006
Príspevky: 2970
Bydlisko: PRG / KE
Karma: Level +4
Príspevok 
ved novy telefon stoji menej ako odblokovanie :D


06 Okt 2008, 21:10
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.9.2005
Príspevky: 832
Bydlisko: Vrútky
Karma: Level +3
Príspevok 
No jedna sa o Nokiu 3310 s "cierno-bielym" displayom alebo Nokiu 3310 classic, co bola nedavno v akcii ??
Ak je to ta prva teoreticky by to mohlo ist cez generator master kodu v spomenutom linku dozadu.
Ak sa jedna o ten druhy telefon, jedna sa o ochranu BB5 a ochranny kod je zapisany v 308 riadku hlavnej flashky. Tam sa da dostat cez NSS, ale ak ti vyhadzuje vlozte ochranny kod hned po zapnuti, tak ti ho nenacita ani NSS. Flaska je komplet zablokovana a vtedy sa to da flashnut len cez servisny box. Bezne v nejakom shope ti to spravia za cca 200-300 Sk

Sorry, uplne som zblbnuty niekedy z tej roboty, mas pravdu pomylil som sa.
Takze skus Master Code, ked nevezme este ma napadlo, vyber baterku tak na cca pol hodinu a pokus opakuj. Ked nezabere, tak len servis.


06 Okt 2008, 21:36
Profil  ICQ  Pokec  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.1.2006
Príspevky: 694
Bydlisko: Nitra
Karma: Level +2
Príspevok 
luto píše:
No jedna sa o Nokiu 3310 s "cierno-bielym" displayom alebo Nokiu 3310 classic, co bola nedavno v akcii ??
Ak je to ta prva teoreticky by to mohlo ist cez generator master kodu v spomenutom linku dozadu.
Ak sa jedna o ten druhy telefon, jedna sa o ochranu BB5 a ochranny kod je zapisany v 308 riadku hlavnej flashky. Tam sa da dostat cez NSS, ale ak ti vyhadzuje vlozte ochranny kod hned po zapnuti, tak ti ho nenacita ani NSS. Flaska je komplet zablokovana a vtedy sa to da flashnut len cez servisny box. Bezne v nejakom shope ti to spravia za cca 200-300 Sk
Mylis si Nokiu 3110 a 3310. :idea:


07 Okt 2008, 15:14
Profil  ICQ  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 25 ]  1, 2  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.235s | 12 Queries | GZIP : On ]