Vies co ze to je neprakticke aspon si myslim, urcite by mi to netrebalo pretoze mobil na t-mobile mam uz len len nokiu 3310 potrebujem na orangekinjeril napísal:Pocul si o moznosti, dat si prerobit tu N3310 na obe SIM-ky? Ja som to aj videl a jeto moc dobra vec...
Nokia zabudnute heslo
zistenie ochranneho kodu NOKIA
http://nfader.z-host.ru/
Tu si vygenerujete novy ochranny kod do NOKIE
odskusane na 3310
Ked pyta ochranny kod vlozte ten vygenerovany...

Tu si vygenerujete novy ochranny kod do NOKIE
odskusane na 3310
Ked pyta ochranny kod vlozte ten vygenerovany...
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No jedna sa o Nokiu 3310 s "cierno-bielym" displayom alebo Nokiu 3310 classic, co bola nedavno v akcii ??
Ak je to ta prva teoreticky by to mohlo ist cez generator master kodu v spomenutom linku dozadu.
Ak sa jedna o ten druhy telefon, jedna sa o ochranu BB5 a ochranny kod je zapisany v 308 riadku hlavnej flashky. Tam sa da dostat cez NSS, ale ak ti vyhadzuje vlozte ochranny kod hned po zapnuti, tak ti ho nenacita ani NSS. Flaska je komplet zablokovana a vtedy sa to da flashnut len cez servisny box. Bezne v nejakom shope ti to spravia za cca 200-300 Sk
Sorry, uplne som zblbnuty niekedy z tej roboty, mas pravdu pomylil som sa.
Takze skus Master Code, ked nevezme este ma napadlo, vyber baterku tak na cca pol hodinu a pokus opakuj. Ked nezabere, tak len servis.
Ak je to ta prva teoreticky by to mohlo ist cez generator master kodu v spomenutom linku dozadu.
Ak sa jedna o ten druhy telefon, jedna sa o ochranu BB5 a ochranny kod je zapisany v 308 riadku hlavnej flashky. Tam sa da dostat cez NSS, ale ak ti vyhadzuje vlozte ochranny kod hned po zapnuti, tak ti ho nenacita ani NSS. Flaska je komplet zablokovana a vtedy sa to da flashnut len cez servisny box. Bezne v nejakom shope ti to spravia za cca 200-300 Sk
Sorry, uplne som zblbnuty niekedy z tej roboty, mas pravdu pomylil som sa.
Takze skus Master Code, ked nevezme este ma napadlo, vyber baterku tak na cca pol hodinu a pokus opakuj. Ked nezabere, tak len servis.
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mylis si Nokiu 3110 a 3310.luto napísal:No jedna sa o Nokiu 3310 s "cierno-bielym" displayom alebo Nokiu 3310 classic, co bola nedavno v akcii ??