Nokia zabudnute heslo

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pepo666
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pepo666 »

kinjeril napísal:Pocul si o moznosti, dat si prerobit tu N3310 na obe SIM-ky? Ja som to aj videl a jeto moc dobra vec... ;)
Vies co ze to je neprakticke aspon si myslim, urcite by mi to netrebalo pretoze mobil na t-mobile mam uz len len nokiu 3310 potrebujem na orange
goliatko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

zistenie ochranneho kodu NOKIA

Príspevok od používateľa goliatko »

http://nfader.z-host.ru/

Tu si vygenerujete novy ochranny kod do NOKIE
odskusane na 3310
Ked pyta ochranny kod vlozte ten vygenerovany...
:wooow:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ved novy telefon stoji menej ako odblokovanie :D
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

No jedna sa o Nokiu 3310 s "cierno-bielym" displayom alebo Nokiu 3310 classic, co bola nedavno v akcii ??
Ak je to ta prva teoreticky by to mohlo ist cez generator master kodu v spomenutom linku dozadu.
Ak sa jedna o ten druhy telefon, jedna sa o ochranu BB5 a ochranny kod je zapisany v 308 riadku hlavnej flashky. Tam sa da dostat cez NSS, ale ak ti vyhadzuje vlozte ochranny kod hned po zapnuti, tak ti ho nenacita ani NSS. Flaska je komplet zablokovana a vtedy sa to da flashnut len cez servisny box. Bezne v nejakom shope ti to spravia za cca 200-300 Sk

Sorry, uplne som zblbnuty niekedy z tej roboty, mas pravdu pomylil som sa.
Takze skus Master Code, ked nevezme este ma napadlo, vyber baterku tak na cca pol hodinu a pokus opakuj. Ked nezabere, tak len servis.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

luto napísal:No jedna sa o Nokiu 3310 s "cierno-bielym" displayom alebo Nokiu 3310 classic, co bola nedavno v akcii ??
Ak je to ta prva teoreticky by to mohlo ist cez generator master kodu v spomenutom linku dozadu.
Ak sa jedna o ten druhy telefon, jedna sa o ochranu BB5 a ochranny kod je zapisany v 308 riadku hlavnej flashky. Tam sa da dostat cez NSS, ale ak ti vyhadzuje vlozte ochranny kod hned po zapnuti, tak ti ho nenacita ani NSS. Flaska je komplet zablokovana a vtedy sa to da flashnut len cez servisny box. Bezne v nejakom shope ti to spravia za cca 200-300 Sk
Mylis si Nokiu 3110 a 3310. :idea:
Napísať odpoveď