to jo, len ked sa vnich niekam bezi, vsetko lieta jak zive, a vyzera to divne :DDDMS FRANKY napísal:áno kapsááče to je moje.. Som rád ked si môže veci ustavične schovávať..
Nosite sirokeee gate ??? Siroke trickaaaa ???
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
scortyak47
Medium Star
-
MisguidedAngel
Star
Tak samozrejme kto preferuje repovú hudbu, tak k tomu patrí aj fashion. Ja mám celkom rád široké gate, mikiny a tričká, šiltovky... Značky sú všakovaké MassDnm, RydelHouse, Sean John, BeFree atď. Škoda, zas nejsu tuke aby som sa mohol obliekať výlučne takto. A ešte na margo obliekania -> každého názor, pretože mne sa punkerské oblečenie nepáči vôbec.
-
Holubar
Darca
EE,nemam rad tych trapkov co si daju gate,ze maju razporok ci jak sa to pise az pri kolenach,ze jedna nohavica je sirsia jak oni v pase,mikinu,ze by bola v ramenach velka aj Colemanovi a nakrivo siltovku a potom sekaju machrov,ja sa na nich vzdy zacnem strasne uje****,proste z takych chlapcov nemozem.
Oblecenie preferujem klasicke,dost som si oblubil obchod Shocker,maju tam pekne svetre a docela fajn gate,vacsinou tam najdem,co hladam
A co este neznasam su pankaci v tych napasovanych gatiach,to je proste na mna vela
Oblecenie preferujem klasicke,dost som si oblubil obchod Shocker,maju tam pekne svetre a docela fajn gate,vacsinou tam najdem,co hladam
A co este neznasam su pankaci v tych napasovanych gatiach,to je proste na mna vela
-
MisguidedAngel
Star
-
Stenky
Professional
plne suhlasim, najlepsi su 13-16 rocni "ganstazz" co robia "zloby" kolo hip-hopu ani nesli a oblieakju sa tak preto lebo to je v telke. potom ich vidis v elektricke jak tam cmaraju p*coviny a maju z toho rehoty.....[hawkeye] napísal:Ako tiež sa mi zdá komická "tá" skupina "reperov" čo majú najdrahšie oblečenie, šatky, potítka a neviem čo ešte, zlaté klobásy okolo krku a tvária sa - aha všetci sa pozerajte mne dali fotrovci peniaze a ja na to mám. Tak aby ste náhodou hiphopovú komunitu neškatulkovali len vďaka takýmto mantákom.
aby to nebolo OT:
volne nosim tak akurat(normalne rifle, normalne tricka), inac by ma udusilo
http://www.wiggaz.com/ yo yo yo 
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
kedze sk8 is gr8, tak sa snazim aj tak obliekat... povacsine siroke nohavice nenosim...to nemusim, ja skor trosku spustene, viva la skate style: C1, Adio, Quiksilver, etnies, Hawk clothing, aby som bol presny!!
ale ked vydim u nas v Space tich "big hip-rap" zaludok mi robi premety
to len samy Sean John(znacka sa mi paci, ale netgreba to prehanat) ine ani nie, nohavice, ako keby maly vo vreckach 5kg 5korunaciek....a same neidentifikovatelne gesta
to akoze vazne nemusim skate4ever