Nosite sirokeee gate ??? Siroke trickaaaa ???
http://www.wiggaz.com/ yo yo yo 
-
MisguidedAngel
Star
-
MisguidedAngel
Star
kedze sk8 is gr8, tak sa snazim aj tak obliekat... povacsine siroke nohavice nenosim...to nemusim, ja skor trosku spustene, viva la skate style: C1, Adio, Quiksilver, etnies, Hawk clothing, aby som bol presny!!
ale ked vydim u nas v Space tich "big hip-rap" zaludok mi robi premety
to len samy Sean John(znacka sa mi paci, ale netgreba to prehanat) ine ani nie, nohavice, ako keby maly vo vreckach 5kg 5korunaciek....a same neidentifikovatelne gesta
to akoze vazne nemusim skate4ever

Hehe tusim vcera som videl takeho komedianta zdegenerovaneho modou... Viselo to z neho ako gule z vianocneho stromceka, kedze bol odmek, tak si vyhrnul tote XXL gate, resp. si ich vyhol, co vyzeralo ako keby mal navleky do hor na kotnikoch, no jednoducho som sa musel drzat aby som sa nahlas nesmial... Rozhodne to stalo za pohlad... A nebolo to ziadne male decko, jednoducho zdegenerovany chlapec modou... Pls. ked uz nosite taketo veci, aspon sa pozrite do zrkadla ako to vyzera ked sa komplet obleciete...
-
mastermind
VIP
-
MisguidedAngel
Star
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
my takych volame vlajkonosiciS@ndman napísal:Milujem takych pi*usov ktori maju zadne vrecka z nohavic pod kolenami,su vychtly,popripade maju daku tu satku na krku a siltovku dohora,ked vidim takych chaperov(traperov)alebo ako to vola kamos hop hoperov,ide ma pojat od smiechu![]()
![]()
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
Dobre ludia, ja byt moderatorom, rozdelim toto forum na asi niekolko casti, pre ludi co vedia akceptovat inyyyych, pre j3butych ludiii a pre ludiii s nazorom !!!Retsko napísal:Tak sa zda... A este pamatat si co najviac "rymov" a rozpravat ich vsade kde ides...
Inac nenapisal som uz niekomu, ze nech sa tu nevyjadruje, ak nevie ani co tie dve slovicka znamenaju ??? teda "hip hop"