Nove autoradio + zostavicka k tomu
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak mozes ber ich.. ale chcel si kompa, subwoofer a este aj zosik .. a ked kupis kompa za 4ku nvm ci ti ostane dost penazi na ostatne veci .. ja by som kupil 4kanal zosik .. pouzity z2200 abo 4200 cena okolo 3-4 a mas dobry zaklad (mozno keby si nasiel BOA MVU 9090 alebo 9000).. 2kanal premostis na subwoofer a ostatne 2 kanaly si das na kompa bud do plata alebo do predu to je uz na tebe .. ale skor by som to dal do plata a dopredu isli bez zosiku
na to ale nie je dost financii..takze predok vynechame..aj ked nemam rad montaze bez prednych kompo .. takze zosik Zetko abo ten BOA keby si zohnal..obidva pouzite lebo na nove to stacit nebude urcite..
subik
zadok
a zacnes setrit na predne kompa tam daj napriklad predok
+ kable .. ale tie uz radsej neratam
ak sa chces aj niecim pochvalit...ak chces mat hudbu len tak tak si kup hocico ..zahra ti to 
urcite najdes aj lepsie ceny..staci prezret internet a do 7cky by si sa mohol zmestit .. ja som len hladal typy repro aby si vedel co mas zhanat..to by bola celkom vyvazena zostava
na to ale nie je dost financii..takze predok vynechame..aj ked nemam rad montaze bez prednych kompo .. takze zosik Zetko abo ten BOA keby si zohnal..obidva pouzite lebo na nove to stacit nebude urcite..
subik
zadok
+ kable .. ale tie uz radsej neratam
urcite najdes aj lepsie ceny..staci prezret internet a do 7cky by si sa mohol zmestit .. ja som len hladal typy repro aby si vedel co mas zhanat..to by bola celkom vyvazena zostava
-
satelitik11
Medium Professional
co su kompa ?? ku tymto reprakom hertz co som vybral by stacil uz len zosik a subik .... inac ten subik keby som dal na zadnu dosku mam tam taku hrubu drevenu ako by to zahralo ? jasne ze aj zo zosilnovacomPoint napísal:ak mozes ber ich.. ale chcel si kompa, subwoofer a este aj zosik .. a ked kupis kompa za 4ku nvm ci ti ostane dost penazi na ostatne veci .. ja by som kupil 4kanal zosik .. pouzity z2200 abo 4200 cena okolo 3-4 a mas dobry zaklad (mozno keby si nasiel BOA MVU 9090 alebo 9000).. 2kanal premostis na subwoofer a ostatne 2 kanaly si das na kompa bud do plata alebo do predu to je uz na tebe .. ale skor by som to dal do plata a dopredu isli bez zosiku
subik
zadok
+ kable .. ale tie uz radsej neratamak sa chces aj niecim pochvalit...ak chces mat hudbu len tak tak si kup hocico ..zahra ti to
//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 12:19 )
a este jedna vec ... ako zahraju aktivne subiky ?? ci je to na prd ? napr. toto http://audio-video-foto.hyperinzercia.s ... ka-senica/
-
Kibo
Hardcore addict
kompa su komponentne reproduktory, stredobasove reproduktory s oddelenymi vyskami. vzhladom na to, ze nejdes stavat hifi aparat na dB drag alebo SQL tak ti na pocuvanie zahra aj aktivny subik dobre, ale casom sa ti bude zdat slaby a budes zadonit po niecom lepsom
ak hodis zostavu vzadu kvalitne ovaly a vpredu kompa, tak nebudes potrebovat ani sub a zosik. usetris pekne peniaze, alebo mozes v rozmedzi tvojho rozpoctu investovat do kvalitnejsich komponentov 
-
satelitik11
Medium Professional
takze vravis ze na zaciatok stacia tie Hertz ? a ked nasetrim tak za mesiac kupim sub ?Kibo napísal:kompa su komponentne reproduktory, stredobasove reproduktory s oddelenymi vyskami. vzhladom na to, ze nejdes stavat hifi aparat na dB drag alebo SQL tak ti na pocuvanie zahra aj aktivny subik dobre, ale casom sa ti bude zdat slaby a budes zadonit po niecom lepsomak hodis zostavu vzadu kvalitne ovaly a vpredu kompa, tak nebudes potrebovat ani sub a zosik. usetris pekne peniaze, alebo mozes v rozmedzi tvojho rozpoctu investovat do kvalitnejsich komponentov
-
Point
Professional
kompa resp komponetne repro.. ako by som ti to .. mas stredobas reprak a este k tomu dostanes vysky.. koaxialne su stredobas a na nom mas vysky..neviem ci si pochopil tak ti sem supnem nejaky priklad
koaxialne repro - pekne tu vidis, ze na membrane vacsieho repraku mas dalsi reprak .. kompa maju tento dalsi reprak oddelene.. komponetne repro
no mozes si kupit kludne tie hertz repro co si si nasiel ale stoja 4000 pocitaj s tym, ze zosik 4 a subwoofer 4 a to mas hned 12
s tym, ze das subwoofer do plata ani nezacinaj.. ak nemas 20 000 na air woofer ale ani ten nezahra tak pekne a kvalitne ako bedna .. co sa tyka aktivnych subwooferov..vsetko zalezi od cenovej kategorie .. z tesca za 800sk urcite nekupuj 1000w max..
edit: .. alebo sa vyhni rieseniu so subwoferom a do plata kup sinuslive 240 zahraju pekne basy a ani si nevsimnes, ze ti chyba subik .. samozrejme nutnost zosiku (ako uz spomenul Kibo)
koaxialne repro - pekne tu vidis, ze na membrane vacsieho repraku mas dalsi reprak .. kompa maju tento dalsi reprak oddelene.. komponetne repro
no mozes si kupit kludne tie hertz repro co si si nasiel ale stoja 4000 pocitaj s tym, ze zosik 4 a subwoofer 4 a to mas hned 12
s tym, ze das subwoofer do plata ani nezacinaj.. ak nemas 20 000 na air woofer ale ani ten nezahra tak pekne a kvalitne ako bedna .. co sa tyka aktivnych subwooferov..vsetko zalezi od cenovej kategorie .. z tesca za 800sk urcite nekupuj 1000w max..
edit: .. alebo sa vyhni rieseniu so subwoferom a do plata kup sinuslive 240 zahraju pekne basy a ani si nevsimnes, ze ti chyba subik .. samozrejme nutnost zosiku (ako uz spomenul Kibo)
-
satelitik11
Medium Professional
jj dikes pochopil som toPoint napísal:kompa resp komponetne repro.. ako by som ti to .. mas stredobas reprak a este k tomu dostanes vysky.. koaxialne su stredobas a na nom mas vysky..neviem ci si pochopil tak ti sem supnem nejaky priklad
no mozes si kupit kludne tie hertz repro co si si nasiel ale stoja 4000 pocitaj s tym, ze zosik 4 a subwoofer 4 a to mas hned 12![]()
-
satelitik11
Medium Professional
takze vravis ze je to shit ... ?Point napísal:ten tvoj co si si nasiel (aktivny sub) by som za 3500 nikdy nekupil skus zavolat a zjednat aspon o 1000 dole ked ne 1500
http://elektro.bazos.sk/inzerat/797645/SUBWOOFER.php a co toto myslim ze rovnaka kvalita ci sa mylim ?
//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 12:44 )
Tak dam si poradit ... poradte mi nieco do tych 7000Sk bez subika ... repro zosik ...
-
Kibo
Hardcore addict
celkovo by som sa vyhol znacke SAL, nevravim, ze ej to brak, ale radsej by som stavil na znacku. a navyse ten druhy sa novy so zarukou predava za dakych 3700 Sk a nesleduj cifry 350W a podobne, realne ti zahra 80W, vsetci udavaju max znesitelny vykon, ktory sa ti nepodari dosiahnut 
alebo potom skoro komplet, len trosku drahsie
alebo potom skoro komplet, len trosku drahsie
-
satelitik11
Medium Professional
oksi no tak co by si mi navrhol za tych 7000Sk bez subika ? len repro popripade aj zosik nejaky k tomuKibo napísal:celkovo by som sa vyhol znacke SAL, nevravim, ze ej to brak, ale radsej by som stavil na znacku. a navyse ten druhy sa novy so zarukou predava za dakych 3700 Sk a nesleduj cifry 350W a podobne, realne ti zahra 80W, vsetci udavaju max znesitelny vykon, ktory sa ti nepodari dosiahnut
Edit a k tomu kompletu este treba kable za 1000Sk nie ?
-
Kibo
Hardcore addict
tie kable by sa zisli, ale staci ta jednoducha sada za 900 Sk a mas tam aj signalove kable a poistku, pre teba prierez 10 mm bude stacit 
takze: hertz repro set za 3990,- a k tomu zosik mac audio za 3290,- a vysledna suma je 7280 Sk. osobne by som isiel skor do magnatu, ale ten je zas cenovo inde a v tejto cenovej relacii je menej vykonny. toto je zatial taky prvy tip
takze: hertz repro set za 3990,- a k tomu zosik mac audio za 3290,- a vysledna suma je 7280 Sk. osobne by som isiel skor do magnatu, ale ten je zas cenovo inde a v tejto cenovej relacii je menej vykonny. toto je zatial taky prvy tip
-
JonathanDavi
Light Expert
vyber si niečo z www.autoomega.sk je tam toho plno
-
JonathanDavi
Light Expert
-
satelitik11
Medium Professional
-
Point
Professional
ako som povedal sinusy do plata a zabudnes, ze chces subwoofer 
//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 22:10 )
//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 22:10 )
porozmyslaj nad mojou zladenou zostavou.. mas viac financnych prostriedkov tak by to mohlo vyjst aj vsetko nove kupit..kapacitor nepotrebujes, nezahra rolu v tak slabej zostaveJonathanDavi napísal:ale sak preto som sem napisal aby mi znlaci napisali presne typy co by som mal zobrat ab to vsetko k sebe pasovalo