Nove autoradio + zostavicka k tomu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

kompa resp komponetne repro.. ako by som ti to .. mas stredobas reprak a este k tomu dostanes vysky.. koaxialne su stredobas a na nom mas vysky..neviem ci si pochopil tak ti sem supnem nejaky priklad

koaxialne repro - pekne tu vidis, ze na membrane vacsieho repraku mas dalsi reprak .. kompa maju tento dalsi reprak oddelene.. komponetne repro

no mozes si kupit kludne tie hertz repro co si si nasiel ale stoja 4000 pocitaj s tym, ze zosik 4 a subwoofer 4 a to mas hned 12 :)

s tym, ze das subwoofer do plata ani nezacinaj.. ak nemas 20 000 na air woofer ale ani ten nezahra tak pekne a kvalitne ako bedna .. co sa tyka aktivnych subwooferov..vsetko zalezi od cenovej kategorie .. z tesca za 800sk urcite nekupuj 1000w max..

edit: .. alebo sa vyhni rieseniu so subwoferom a do plata kup sinuslive 240 zahraju pekne basy a ani si nevsimnes, ze ti chyba subik .. samozrejme nutnost zosiku (ako uz spomenul Kibo)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Point napísal:kompa resp komponetne repro.. ako by som ti to .. mas stredobas reprak a este k tomu dostanes vysky.. koaxialne su stredobas a na nom mas vysky..neviem ci si pochopil tak ti sem supnem nejaky priklad

koaxialne repro - pekne tu vidis, ze na membrane vacsieho repraku mas dalsi reprak .. kompa maju tento dalsi reprak oddelene.. komponetne repro

no mozes si kupit kludne tie hertz repro co si si nasiel ale stoja 4000 pocitaj s tym, ze zosik 4 a subwoofer 4 a to mas hned 12 :)

s tym, ze das subwoofer do plata ani nezacinaj.. ak nemas 20 000 na air woofer ale ani ten nezahra tak pekne a kvalitne ako bedna .. co sa tyka aktivnych subwooferov..vsetko zalezi od cenovej kategorie .. z tesca za 800sk urcite nekupuj 1000w max..
jj dikes pochopil som to :) ... pre prikalad som uvidol jeden pouzity co predava co na to vravis ?
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ten tvoj co si si nasiel (aktivny sub) by som za 3500 nikdy nekupil skus zavolat a zjednat aspon o 1000 dole ked ne 1500
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Point napísal:ten tvoj co si si nasiel (aktivny sub) by som za 3500 nikdy nekupil skus zavolat a zjednat aspon o 1000 dole ked ne 1500
takze vravis ze je to shit ... ? :)

http://elektro.bazos.sk/inzerat/797645/SUBWOOFER.php a co toto myslim ze rovnaka kvalita ci sa mylim ?

//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 12:44 )
Tak dam si poradit ... poradte mi nieco do tych 7000Sk bez subika ... repro zosik ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

celkovo by som sa vyhol znacke SAL, nevravim, ze ej to brak, ale radsej by som stavil na znacku. a navyse ten druhy sa novy so zarukou predava za dakych 3700 Sk a nesleduj cifry 350W a podobne, realne ti zahra 80W, vsetci udavaju max znesitelny vykon, ktory sa ti nepodari dosiahnut :wink:

alebo potom skoro komplet, len trosku drahsie :?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Kibo napísal:celkovo by som sa vyhol znacke SAL, nevravim, ze ej to brak, ale radsej by som stavil na znacku. a navyse ten druhy sa novy so zarukou predava za dakych 3700 Sk a nesleduj cifry 350W a podobne, realne ti zahra 80W, vsetci udavaju max znesitelny vykon, ktory sa ti nepodari dosiahnut :wink:
oksi no tak co by si mi navrhol za tych 7000Sk bez subika ? len repro popripade aj zosik nejaky k tomu

Edit a k tomu kompletu este treba kable za 1000Sk nie ?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tie kable by sa zisli, ale staci ta jednoducha sada za 900 Sk a mas tam aj signalove kable a poistku, pre teba prierez 10 mm bude stacit :)

takze: hertz repro set za 3990,- a k tomu zosik mac audio za 3290,- a vysledna suma je 7280 Sk. osobne by som isiel skor do magnatu, ale ten je zas cenovo inde a v tejto cenovej relacii je menej vykonny. toto je zatial taky prvy tip :wink:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

vysledna suma sice je 7280sk ale este nema subwoofer :)

na pekne basy bez subiku by som aspon dozadu kupil sinuslive 240 alebo 160
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JonathanDavi »

zdar hosi , vopred sa chcem ospravedlnit autorovi temy ale nevedeli by ste poradit nejaku tu zostavicku do auta (myslim tym komplet[sub,zos,kapik,kable,kompa] okrem ovalov) a cena 15000SK +- dakujem
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

vyber si niečo z www.autoomega.sk je tam toho plno
JonathanDavi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JonathanDavi »

ale sak preto som sem napisal aby mi znlaci napisali presne typy co by som mal zobrat ab to vsetko k sebe pasovalo
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Point napísal:vysledna suma sice je 7280sk ale este nema subwoofer :)
mali sme hlboku diskusiu cez icq a zatial ideme bez sub :) a setrime korunky :D
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Kibo napísal:mali sme hlboku diskusiu cez icq a zatial ideme bez sub :) a setrime korunky :D
jj presne tak :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ako som povedal sinusy do plata a zabudnes, ze chces subwoofer :)

//autoeditácia príspevku ( 16 Jun 2008, 22:10 )
JonathanDavi napísal:ale sak preto som sem napisal aby mi znlaci napisali presne typy co by som mal zobrat ab to vsetko k sebe pasovalo
porozmyslaj nad mojou zladenou zostavou.. mas viac financnych prostriedkov tak by to mohlo vyjst aj vsetko nove kupit..kapacitor nepotrebujes, nezahra rolu v tak slabej zostave
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

dobre robite, nemyslim si ze bude chybat... ja mam zostavu bez subiku uz rok a rozhodne neplanujem dokupit, hrudnik sa mi chveje dobre ked tomu vytrem :) :)

mam vzadu sinus live sl240 kompa ( neni som si isty oznacenim) a vpredu myslim idealne dat Impulse 6.5 komponenty. Bohato staci
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

ynovu otvaram tuto temu ... takze mame nieco neve ohladom repro do auta ? kompa a ovaly chcem ... cena rozhoduje (-5000??)... nic drahe ale aby to zahralo pekne .. radio uz mam PIONEER Autorádio CD/MP3 USB DEH-4000UB . pradte mi este daco dakujem aj s linkami kde to kupim

//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2008, 10:51 )
http://shop.hifol.eu/product_info.php?c ... ts_id=1178 co vravite na tento set ??

//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2008, 11:12 )
tieto odporucate sinuslive 240 http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9

a k tomu nejake kompa ?

http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9

co vravite na tieto ?
Rattata
Light Professional
Light Professional

sinus live sl240 su komponenty inak, to nejsu iba ovaly... ten set Ground zero vyzera dobre, pocul som hrat iba tie ovaly tie su fajn, aj ked sl240 su silnejsie ale zase cenovo menej vyhodne.

kukni si http://www.e-conrad.cz/komponentni-repr ... m+dp63719/

jedny z najlepsich komp povyhravali kopu testov ... ale vsimaj si ci ti vyhovuje priemer bo rezat do dveri nie je zabava
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Rattata napísal:sinus live sl240 su komponenty inak, to nejsu iba ovaly... ten set Ground zero vyzera dobre, pocul som hrat iba tie ovaly tie su fajn, aj ked sl240 su silnejsie ale zase cenovo menej vyhodne.

kukni si http://www.e-conrad.cz/komponentni-repr ... m+dp63719/

jedny z najlepsich komp povyhravali kopu testov ... ale vsimaj si ci ti vyhovuje priemer bo rezat do dveri nie je zabava
mno vo dverach nemam ziadnu dieru na rewprak takze to je jedno musim robit tak ci tak ... montazna hlbka (neviem) je to Opel kadett gsi

//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2008, 14:23 )
http://autoomega.sk/index.php?query=sea ... %2B+DCX690

takze obejdnal som si tieto este temu neuzatvarajte v najblizsej dobe budem pokracovat subikom a zosikom
Rattata
Light Professional
Light Professional

nezabudni na tlmenie, ak k tomu dostanes tenke kable tak to vyhod a kup ine... btw, ked chces davat zosik budes robit dvojitu robotu, radsej to montuj aj so zosikom bo dvakrat rozoberes auto....
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Rattata napísal:nezabudni na tlmenie, ak k tomu dostanes tenke kable tak to vyhod a kup ine... btw, ked chces davat zosik budes robit dvojitu robotu, radsej to montuj aj so zosikom bo dvakrat rozoberes auto....
fu no to tlmenie kde kupim a co to obnasa ? a ten zosik budem kupovat na subik len nie na tie repraky to staci radio .. myslim
Napísať odpoveď