odpisanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
arietiqe
Amateur
Amateur

Re: odpisanie

Príspevok od používateľa arietiqe »

tak každopadne dik za rady.
niečo ešte skúsim ale určite sa nebudem zhadzovať ak ma bude mať pič*.
ako prišla tak aj odíde :|
adameeec
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa adameeec »

veru. Zeny boli, su a budu...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Ale nie pre kazdeho :D...Ale verim ze pre dotycneho sa nejaka najde :)
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

arietiqe napísal:tak každopadne dik za rady.
niečo ešte skúsim ale určite sa nebudem zhadzovať ak ma bude mať pič*.
ako prišla tak aj odíde :|
Slovo chlapa. Nehádž predčasne flintu do žita, ale ak budeš vidieť, že dievča nemá moc záujem, resp. by si sa musel k niečomu prípadne znižovať, tak radšej hľadaj inú :wink:
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

pre pana jana ked mu odpisuje po 15tich minutach ak to trva viac ako jeden den tak si prenu priatel do poctu.. keby ze mam o dakoho aspon kus zaujem alebo ho zaradujem medzi tie lepsie alebo tie co sa mi pacia tak asi tymto odpisem ako prvym a tym do poctu po 15tich minutach 8)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

súhlasim s mizunom. Neverím že má toľko práce každý deň že nemôže skôr odpísať. Ak neodpísuje tak nemá dosť veľky záujem, ak by mala tak určite by napísali aspoň "ahoj" Ale môžeš byť rád že ťa neignoruje :D Pretože aj to môže nastať
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Nečítal som komentáre ale asi toľko, že väčšina holiek, ktoré trávia viac času na soc. sieťach má cca 100-200 priateľov tvoriacich väčšinou mužskú časť populácie, ktorá jej píše takže si uvedom, že keď jej naraz píše 20 ľudí zrejme to nestíha len tak odpisovať. Nie je šanca sa v reále porozprávať ? To si robíš srandu, vždy je šanca a vždy sa to dá dáko vyšpekulovať a najmä, čo tak jej skúsiť napísať, že sa sňou chceš porozprávať dakde zajsť atď ?

PS: 95% dievčat nenapíšu prvé, nikdy ...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Súhlasím s COTHW. Len aby som povzbudil zakladateľa témy, tak môžem povedať, že aj mne moja terajšia priateľka spočiatku odpisovala po 5-15 minútach, to trvalo aj nejaký mesiac. Nevzdal som sa a teraz sme spolu. Takže to ešte nemusí nič znamenať.
Mohol by sa ale aj autor témy vyjadriť, čo a ako. Pohlo sa niečo?
arietiqe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa arietiqe »

eldzi
na soc. siete som zavrhol, už len via mail, tým pádom to slávne písanie skončilo
a s tou dievčinou to je tak že som sa jej spýtal či niekam nechce zajsť a ona sa začala vykrúcať, tak som si povedal že dobre je**m na teba dievča.ale vždy keď ma vidí tak ma zdravý, usmieva sa na mňa ..a pritom keď ju chcem niekam zobrať (aj trebars ako kamarát tak ... ). .fakt nechápem z nej, ale tak že by som to nejak prežíval :D
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Pokiaľ si ty ten, čo hľadá vzťah, tak ona pre teba rozhodne nie je, podľa toho, čo píšeš. :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

To odpisovanie velmi dobre poznam.Takto to funguje s dievcinou o ktoru sa snazim uz roky.Popisem neskor ked budem mat cas.Ale pripomenulo mi to jednu staru kamaratku ktorej ked som napisal napriklad tri vety odpisala mi o trebars 4 hodiny ale 10 viet.Nakoneic to dopadalo tak ze sme si napisali tak jednu spravu za den a kazda mala 3-5tisic znakov
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

arietiqe napísal:eldzi
na soc. siete som zavrhol, už len via mail, tým pádom to slávne písanie skončilo
a s tou dievčinou to je tak že som sa jej spýtal či niekam nechce zajsť a ona sa začala vykrúcať, tak som si povedal že dobre je**m na teba dievča.ale vždy keď ma vidí tak ma zdravý, usmieva sa na mňa ..a pritom keď ju chcem niekam zobrať (aj trebars ako kamarát tak ... ). .fakt nechápem z nej, ale tak že by som to nejak prežíval :D
Vieš pekné, že sa usmieva ale ani iba ona (a zrejme jej najlepšie kamarátky) vedia čo si myslí. Ženy sú hold pretvárky, treba si zvykať ...
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakki »

COTHW napísal:PS: 95% dievčat nenapíšu prvé, nikdy ...
No neviem, hovoríš z vlastnej skúsenosti alebo to plynie z výskumu? :), pretože mne sa dosť často ozývajú dievčatá samé od seba
Napísať odpoveď