odpisanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: odpisanie

Príspevok od používateľa Dieg0 »

To odpisovanie velmi dobre poznam.Takto to funguje s dievcinou o ktoru sa snazim uz roky.Popisem neskor ked budem mat cas.Ale pripomenulo mi to jednu staru kamaratku ktorej ked som napisal napriklad tri vety odpisala mi o trebars 4 hodiny ale 10 viet.Nakoneic to dopadalo tak ze sme si napisali tak jednu spravu za den a kazda mala 3-5tisic znakov
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

arietiqe napísal:eldzi
na soc. siete som zavrhol, už len via mail, tým pádom to slávne písanie skončilo
a s tou dievčinou to je tak že som sa jej spýtal či niekam nechce zajsť a ona sa začala vykrúcať, tak som si povedal že dobre je**m na teba dievča.ale vždy keď ma vidí tak ma zdravý, usmieva sa na mňa ..a pritom keď ju chcem niekam zobrať (aj trebars ako kamarát tak ... ). .fakt nechápem z nej, ale tak že by som to nejak prežíval :D
Vieš pekné, že sa usmieva ale ani iba ona (a zrejme jej najlepšie kamarátky) vedia čo si myslí. Ženy sú hold pretvárky, treba si zvykať ...
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakki »

COTHW napísal:PS: 95% dievčat nenapíšu prvé, nikdy ...
No neviem, hovoríš z vlastnej skúsenosti alebo to plynie z výskumu? :), pretože mne sa dosť často ozývajú dievčatá samé od seba
Napísať odpoveď