Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Spokojenost?
Ano
60%
 60%  [ 158 ]
Ne
26%
 26%  [ 69 ]
Jeste nevim
12%
 12%  [ 33 ]
Celkom hlasov : 260

Autor Správa
Brito
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 20.01.2005

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 11:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

zdravím hojka.
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.

PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bozz
Expert
Expert

Založený: 01.12.2004

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 11:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja to vidim takto volakomu sa nechce vražat peniaze do toho z čo asi nič nema databaza sa zvetšuje a tym by bolo treba zvetsit miesto na servery ktore asi nieje lacne keby bolo toto forum platene tak by hojko urcite inak rozmyslal a nemazal by warez ved warez mu zabera najviac miesta v dazabaze tak asi tak Wink
Návrat hore
trizzo
VIP
VIP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 26.09.2004

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 11:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Up napísal:
Co je zvlastne na cisle 555 nikdy nepochopim. Aj tak vam ten vtip z maznutim nevyjde. Prvych aprilov do roka nemoze byt viac ako 2, takze bacha na to Exclamation

nie, toto nie je prvy april....warez skoncil
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
lama2d
VIP
VIP

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 12:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hosting platili uzivatelia. Ja osobne nie ale myslim ze nie kazdemu kto platil hosting to vyhovie. Keby si bol aspon trochu ferovy, tak pockas do konca roka, kym sa bude platit znova hosting a vsetkym by si povedal ze warez uz nebude. Warez mi tu chybat nebude, ale nepaci sa mi ten princip ako si ho zrusil... Len tak znicoho nic, ze si sa zle vyspal, vbehol si na irc kde bol nahodou tomaso a spytal si sa kto je za zrusenie warezu. Potom uz bez varovania si forum odstavil. Mohol si povedat ze warez sa rusi a forum bude mat odstavku, ale nie. Toto sa mi zda dost necestne. Evil or Very Mad Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lama2d
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 12:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

bozz napísal:
Ja to vidim takto volakomu sa nechce vražat peniaze do toho z čo asi nič nema databaza sa zvetšuje a tym by bolo treba zvetsit miesto na servery ktore asi nieje lacne keby bolo toto forum platene tak by hojko urcite inak rozmyslal a nemazal by warez ved warez mu zabera najviac miesta v dazabaze tak asi tak Wink
Hosting platia uzivatelia Exclamation
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 12:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

zmeny sa pripravovali uz dlhsie. toto su presne tie zmeny ktore niektori moderatori, pripadne admini v niektorych diskusiach spominali. hojko dal v sekcii pre adminov a mods taky navrh a preslo to cez hlasovanie.
vobec tu nejde o peniaze ako si niektori myslite. takto to zkratka bude a hotovo. bud sa stym zmierite alebo mate smolu Smile aj tak si myslim ze odidu uzivatelia ktori tu chodili len kvoli warezu, ale ti sa do diskusii aj tak nezapajali takze to ostatni uzivatelia fora ani nepostrehnu.
Návrat hore
trash
Light Star
Light Star

Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 12:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Brito napísal:
zdravím hojka.
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.

PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...

Hojko to urobil tak ako to urobil a nemyslim si ze nema pravo toto forum zatvorit keby chcel v podstate z toho asi nic nema iba starosti. Vela ludi nechape kolko namahy za tym vsetkym je.

...skoda toho warezu...

Respect za Vasu pracu vazeni admini a moderatori.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Les
King
King

Založený: 05.01.2005

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 12:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
zmeny sa pripravovali uz dlhsie. toto su presne tie zmeny ktore niektori moderatori, pripadne admini v niektorych diskusiach spominali. hojko dal v sekcii pre adminov a mods taky navrh a preslo to cez hlasovanie.
vobec tu nejde o peniaze ako si niektori myslite. takto to zkratka bude a hotovo. bud sa stym zmierite alebo mate smolu Smile aj tak si myslim ze odidu uzivatelia ktori tu chodili len kvoli warezu, ale ti sa do diskusii aj tak nezapajali takze to ostatni uzivatelia fora ani nepostrehnu.
presne tak.
Návrat hore
cigicigi
Amateur
Amateur

Založený: 03.05.2005

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 13:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

trash napísal:
Hojko to urobil tak ako to urobil a nemyslim si ze nema pravo toto forum zatvorit keby chcel v podstate z toho asi nic nema iba starosti. Vela ludi nechape kolko namahy za tym vsetkym je.

...skoda toho warezu...

Respect za Vasu pracu vazeni admini a moderatori.

kolko ti ponukli za reklamu? alebo to im len tak zadarmo fukas praskovy cukor do kakaca?

Jo, aj ja dakujem vsetkym za byvaleho hojka, ale naco to s tou chvalou prehanat? Som skor ten typ co sem chodil kvoli warezu ale ked ma daco zaujalo alebo som nieco mal, tak som aj pridal or diskutoval. Viem ze nikomu chybat nebudem. Majte sa a dik za to co tu bolo...
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 14:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Brito: My sme sa dohodli na tom uz davnejsie, len datum nebol presny a rozhodli sme sa pre to v noci ako take male "prekvapenie".

lama2d: Ak ide o to, ze na hosting prispelo par uzivatelov, tak nie je problem spravit im VIP cast kde si mozu robit co chcu.
Návrat hore
gwixt
Addict
Addict

Založený: 24.09.2005

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 14:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako som predpokladal .... warez tu je aj nadalej akurat je to teraz menej prehladne Laughing ... nieze by som bol zastancm warezu ale uzivatelia asi este nepostrehli "zmeny", skoda
Návrat hore
trash
Light Star
Light Star

Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 14:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

cigicigi napísal:
kolko ti ponukli za reklamu? alebo to im len tak zadarmo fukas praskovy cukor do kakaca?

Jo, aj ja dakujem vsetkym za byvaleho hojka, ale naco to s tou chvalou prehanat? Som skor ten typ co sem chodil kvoli warezu ale ked ma daco zaujalo alebo som nieco mal, tak som aj pridal or diskutoval. Viem ze nikomu chybat nebudem. Majte sa a dik za to co tu bolo...
nie len viem z vlastnej skusenosti kolko to stoji prace a usilia, adminujem jednu webovu hru a nieje to med lizat. Oni to uz robia velmi dlho a robili to dobre...

hojko napísal:
Brito: My sme sa dohodli na tom uz davnejsie, len datum nebol presny a rozhodli sme sa pre to v noci ako take male "prekvapenie".

lama2d: Ak ide o to, ze na hosting prispelo par uzivatelov, tak nie je problem spravit im VIP cast kde si mozu robit co chcu.
oki ja cvaknem hosting a dajte nam warez Wink alebo vip warez
Návrat hore
brejky
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 15:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hojko este si premysli co chces s tym forom robit Smile nechaj to tak ako je a bude pokoj Razz
Návrat hore
warezak
Light Expert
Light Expert

Založený: 17.09.2005

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 18:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Brito napísal:
zdravím hojka.

Hojko sa hned tak nerozhodol ked som sa pítal masterminda prečo neprenesie sekciu programovanie a grafika a on už neviempresne ako povedal že prenaša ale iba to kde neni warez!

Už som si domislel že asi zrušia warez na fore,plus napísal že zákony sa zhoršujú a že stránka je len tak na hrane zákona a nakoniec mi prišiel icq odkaz že na hojko už nebude warez a už som pochopil čiže som to vedel o dačo skor na forum nechodievam kvoli warezu tak ma to netrápi a je kopec iný warez for tak určite neskončí sk warez a prečo sa hojko tak rozhodol je iba jeho čiste vec..Vela ludí odíde...
Návrat hore
Gangy
Guru
Guru

Založený: 18.11.2004

PríspevokZaslal: 02 Nov 2005, 18:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

warezak napísal:
"zákony sa zhoršujú a že stránka je len tak na hrane zákona"
Tak toto je riadna kravina kamo, nehnevaj sa. To ze je tato stranka na hrane zakona moze povedat len male dieta...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Ďalšia
Strana 10 z 13

Prejdi na: