Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Spokojenost?

Ano
186
63%
Ne
71
24%
Jeste nevim
36
12%

Celkom hlasov: 293

mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

zmeny sa pripravovali uz dlhsie. toto su presne tie zmeny ktore niektori moderatori, pripadne admini v niektorych diskusiach spominali. hojko dal v sekcii pre adminov a mods taky navrh a preslo to cez hlasovanie.
vobec tu nejde o peniaze ako si niektori myslite. takto to zkratka bude a hotovo. bud sa stym zmierite alebo mate smolu :) aj tak si myslim ze odidu uzivatelia ktori tu chodili len kvoli warezu, ale ti sa do diskusii aj tak nezapajali takze to ostatni uzivatelia fora ani nepostrehnu.
trash
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa trash »

Brito napísal:zdravím hojka.
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.

PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...
Hojko to urobil tak ako to urobil a nemyslim si ze nema pravo toto forum zatvorit keby chcel v podstate z toho asi nic nema iba starosti. Vela ludi nechape kolko namahy za tym vsetkym je.

...skoda toho warezu...

Respect za Vasu pracu vazeni admini a moderatori.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

mastermind napísal:zmeny sa pripravovali uz dlhsie. toto su presne tie zmeny ktore niektori moderatori, pripadne admini v niektorych diskusiach spominali. hojko dal v sekcii pre adminov a mods taky navrh a preslo to cez hlasovanie.
vobec tu nejde o peniaze ako si niektori myslite. takto to zkratka bude a hotovo. bud sa stym zmierite alebo mate smolu :) aj tak si myslim ze odidu uzivatelia ktori tu chodili len kvoli warezu, ale ti sa do diskusii aj tak nezapajali takze to ostatni uzivatelia fora ani nepostrehnu.
presne tak.
cigicigi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cigicigi »

trash napísal:Hojko to urobil tak ako to urobil a nemyslim si ze nema pravo toto forum zatvorit keby chcel v podstate z toho asi nic nema iba starosti. Vela ludi nechape kolko namahy za tym vsetkym je.

...skoda toho warezu...

Respect za Vasu pracu vazeni admini a moderatori.
kolko ti ponukli za reklamu? alebo to im len tak zadarmo fukas praskovy cukor do kakaca?

Jo, aj ja dakujem vsetkym za byvaleho hojka, ale naco to s tou chvalou prehanat? Som skor ten typ co sem chodil kvoli warezu ale ked ma daco zaujalo alebo som nieco mal, tak som aj pridal or diskutoval. Viem ze nikomu chybat nebudem. Majte sa a dik za to co tu bolo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Brito: My sme sa dohodli na tom uz davnejsie, len datum nebol presny a rozhodli sme sa pre to v noci ako take male "prekvapenie".

lama2d: Ak ide o to, ze na hosting prispelo par uzivatelov, tak nie je problem spravit im VIP cast kde si mozu robit co chcu.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ako som predpokladal .... warez tu je aj nadalej akurat je to teraz menej prehladne :lol: ... nieze by som bol zastancm warezu ale uzivatelia asi este nepostrehli "zmeny", skoda
trash
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa trash »

cigicigi napísal:kolko ti ponukli za reklamu? alebo to im len tak zadarmo fukas praskovy cukor do kakaca?

Jo, aj ja dakujem vsetkym za byvaleho hojka, ale naco to s tou chvalou prehanat? Som skor ten typ co sem chodil kvoli warezu ale ked ma daco zaujalo alebo som nieco mal, tak som aj pridal or diskutoval. Viem ze nikomu chybat nebudem. Majte sa a dik za to co tu bolo...
nie len viem z vlastnej skusenosti kolko to stoji prace a usilia, adminujem jednu webovu hru a nieje to med lizat. Oni to uz robia velmi dlho a robili to dobre...
hojko napísal:Brito: My sme sa dohodli na tom uz davnejsie, len datum nebol presny a rozhodli sme sa pre to v noci ako take male "prekvapenie".

lama2d: Ak ide o to, ze na hosting prispelo par uzivatelov, tak nie je problem spravit im VIP cast kde si mozu robit co chcu.
oki ja cvaknem hosting a dajte nam warez ;) alebo vip warez
brejky
Expert
Expert

Príspevok od používateľa brejky »

Hojko este si premysli co chces s tym forom robit :) nechaj to tak ako je a bude pokoj :P
warezak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa warezak »

Brito napísal:zdravím hojka.
dlho som váhal, či ešte písať, lebo táto téma nemá a asi ani nebude mať konca-kraja. ale prečítal som si tvoj rozhovor o zrušení warezu (myslím ten o 3:45) a vyplýva mi z toho, že si navrhol zrušiť celé forum. len tak zo dna na den. ako prekvapenie pre užívateľov. zdalo sa ti to fér? prečo si to neurobil? prečo len warez a k tomu ten pekný list? založíš forum! dáš mu svoj nick, viac jak rok sa s ním pipleš a v priebehu 10 minút sa rozhodneš zrušiť ho? tomu neverím!
už som napísal, že warez nebudem oplakávať, ale ten rozhovor ma zarazil. ak sa stále rozhoduješ tak rýchlo a priamo, tak kde máme istotu, že o mesiac nebude off celé forum. načo si ho potom zakladal a pustil sem toľko ľudí? ved stačilo zaviesť pozvánky a ak by boli s niekým problémy, tak ho vyhodiť a toho kto ho pozval potrestať. alebo jednoducho povedať - teší nás váš záujem, ale je nás dosť. bolo by menšie forum, ale bol by poriadok a lepšie by sa udržiavalo.

PS: všetci si musíme uvedomiť, že toto je hojkove forum a my sme len užívatelia - hostia. musíme rešpektovať jeho rozhodnutia a pravidlá, aj ked niekomu nie úplne vyhovujú. je to absolútne jednoduché. ak sa nám niekde prestane páčiť, tak tam prestaneme chodiť. ak si niekto nezvykne na nového hojka, tak...
Hojko sa hned tak nerozhodol ked som sa pítal masterminda prečo neprenesie sekciu programovanie a grafika a on už neviempresne ako povedal že prenaša ale iba to kde neni warez!

Už som si domislel že asi zrušia warez na fore,plus napísal že zákony sa zhoršujú a že stránka je len tak na hrane zákona a nakoniec mi prišiel icq odkaz že na hojko už nebude warez a už som pochopil čiže som to vedel o dačo skor na forum nechodievam kvoli warezu tak ma to netrápi a je kopec iný warez for tak určite neskončí sk warez a prečo sa hojko tak rozhodol je iba jeho čiste vec..Vela ludí odíde...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

warezak napísal:"zákony sa zhoršujú a že stránka je len tak na hrane zákona"
Tak toto je riadna kravina kamo, nehnevaj sa. To ze je tato stranka na hrane zakona moze povedat len male dieta...
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

warezak ty ko*ot , este si tu ? nelenze kopirujes celeho hojko, vsetky hojko linky , ale este aj pi*ujes? ty si riadny zebrak
warezak
Light Expert
Light Expert

Gangy napísal:Tak toto je riadna kravina kamo, nehnevaj sa. To ze je tato stranka na hrane zakona moze povedat len male dieta...
To povedal mastermind a má pravdu...Proste warez je warez a podla jedneho bsa-ka je tát stránka na hrane zákona...Si mislíš že prečo nema hojko doménu na seba :wink:
Blackburn napísal:warezak ty kok**** , este si tu ? nelenze kopirujes celeho hojko, vsetky hojko linky , ale este aj pi*ujes? ty si riadny zebrak
Ja kopirujem hojko nepametám sa :D A forum som robil narychlo a už ho nemam tak sa nehnevaj :)
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

warezak napísal:Ja kopirujem hojko nepametám sa :D A forum som robil narychlo a už ho nemam tak sa nehnevaj :)
nepametas ? mam sem dat log z ICQ ?
T
Novice
Novice

Príspevok od používateľa T »

Ano HOJKO som hrdy na teba že si nezrušil fórum moji kamarati hovoria že to je na hovno fórum ale je to
jednotka fakt :)
warezak
Light Expert
Light Expert

Blackburn napísal:nepametas ? mam sem dat log z ICQ ?
Netreba, ja tak už forum nemam :D Má ho crack a nech sa mu dari :wink:

// Ale robím sajtu z warezom,kdo by chcel pomocť nech napiše ss ale to len bokom...(toto neni spam)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

kokos furt tu rozoberate ten warez ale uz pls skoncite s tym lebo vobec to nepomoze aby sa nezrusil.sak co ho tu oplakavate furt ked sajty s takym zameranim je na nete vela a staci sa trochu poobzerat.a ani sa hojovi necudujem ze ho zrusil sak neviem ci by mal este niekto nervy z modov furt opravovat linky a dbat na pravidla co sa tykali warezu aby boli dodrziavane :twisted: :wink:
warezak
Light Expert
Light Expert

Re: :(((

cigicigi napísal:skoda warezu... veru... mozete mi poslat nejake linky na ine warez fora porovnatelnej kvality ako bol hojko? dik
ja jedno robim ked bude hotove dám ti link...Ale to nebude forum iba stranka
cigicigi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cigicigi »

hitman napísal:kokos furt tu rozoberate ten warez ale uz pls skoncite s tym lebo vobec to nepomoze aby sa nezrusil.sak co ho tu oplakavate furt ked sajty s takym zameranim je na nete vela a staci sa trochu poobzerat.a ani sa hojovi necudujem ze ho zrusil sak neviem ci by mal este niekto nervy z modov furt opravovat linky a dbat na pravidla co sa tykali warezu aby boli dodrziavane :twisted: :wink:
Ale ved na to tu boli policajti... teda moderatori :evil:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

To, ze tu budete plakat vam aj tak nepomoze. A ty warezak a blackburn, chodte sa hadat inde!
cyko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyko »

Hojko and co... Máte moju plnú podporu!!! Warez mi chýbať nebude! Je pravda, že sa fórum začalo k***iť. Myslím, že za dobu, čo tu hojko beží, nebudú mať užívatelia problém hľadať nové softy, cracky, ... warez ako taký aj inde ako na hojku. Myslím, že aj ja osobne skôr podporím (materiálne) nové hojko.com!!! Ja osobne som tu získal oveľa viac ako len nejaký sprostý warez. Boli to najmä ľudia, a o tom by to fórum podľa mňa mali byť. Možno to je klišé, ale nech je pre ľudí! Za tých pár dní som trpko olutoval, že som komunikoval s niektorými z Vás iba cez fórum. To zmizlo a kontakt na Vás takisto. Desivá myšlienka... A možno som ch*j závislý na ľuďoch...

TAK SA DRŽTE! ISTO SEM BUDEM CHODIŤ NAĎALEJ!!! VEĽA ZDARU!!!

P.S.: lammer sorry za otázky na ICQ, asi si mal toho plné zuby
Napísať odpoveď