Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Spokojenost?
Ano
59%
 59%  [ 149 ]
Ne
27%
 27%  [ 69 ]
Jeste nevim
13%
 13%  [ 33 ]
Celkom hlasov : 251

Autor Správa
i-cube
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 09.01.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 12:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

uh, konecne som si dosiel po davku Cool
bude mi chybat sekcia hladam, lebo ja stale daco hladam Very Happy
tak moja +fav bude grafika... juch juch
a btw: Welcome back everybody !
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
To[m]aS
Light Star
Light Star

Založený: 20.11.2004

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 12:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Good job chlapci AA Ubera sa to na tomto fore spravnym smerom Wink Som rad ze forum znova ide Embarassed Len dufam ze sem uz nebuda prihadzat kopa malickych deti, spamovat a nahanat si prispevky Mad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kwn
Light Star
Light Star

Založený: 19.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 12:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

AA uz bolo na case podla vacsiny je hojko.com naj forum na sk a celkovo je forum ktore stoji za to je lepsie ako hociake ine HOJKO.COM je BEST Exclamation Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 12:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vyborny krok k ozdraveniu fora.Uz tu zacinal byt riadny bordel od tych deciek.Teraz ostane len zdrave jadro,snad sa upravi aj vekovy priemer fora a zacnu len kvalitne diskusie.Dobra praca Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tomexx
King
King

Založený: 06.11.2004

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 12:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Inaksie ked sa Hojko bal spamovania, ja som uz davno navrhoval zrusit zobrazovanie poctu prispevkov. => deti by prestali mat dovod spamovat a bol by klud... ale co uz... Confused
Návrat hore
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 12:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

v pohode - warezu sa vala po internete strasna hromada, nie je ho tu treba, drzim palce do buducnosti.
Návrat hore
drakeman
Guru
Guru

Založený: 29.11.2004

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 12:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

necakal som, ze sa tak skoro rozbehne ale neveril som, ze to hojko len tak vzda. je to uplne v pohode forum aj bez warezu. kto nieco potrebuje, najde si to aj sam a jed nie sam, pozna ludi a ti mu to snad najdu
AA
Návrat hore
VIP721
Light Star
Light Star

Založený: 19.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 12:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kym na mna Mastermind nezadanaval slo mi len a len o warez. Teraz chapem ze je aj Google a som rad ze bude kde o com diskutovat. Hojko, ak som nekedy spamoval hlboko sa ospravedlnujem. Vela stastia do buducna. Sad Arrow Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
lama2d
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 13:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Musim uznat ze toto forum mi dalo takmer vsetky vedomosti o PC. A dufam ze mi da este viac (urcite da). Kto chce warez urcite ho najde, takze som velmi rad ze hojko je spat!!! Ked sa pozrem na svoje prve prispevky na tomto best fore je mi na zaplakanie aka lama som bol oproti dnesnemu dnu. Som predsveceny ze toto forum bude mat obrovsku navstevnost aj bez warezu. Je mi jasne ze forum pride o dobrych uzivatelov ktory mali fakt good nazory, ale to nic pridu dalsi mozno lepsi a zase tu bude ta spravna atmosfera. DAKUJEM vsetkym ze ste mali so mnou trpezlivost a aj budete mat Embarassed . Mozno si to moderari a admini ani neuvedomuju kolkym ludom pomohli. A ja im za to DAKUJEM. AA
Návrat hore
fikotek
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 21.12.2004

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 13:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jj je to dobre ze forum funguje Smile Akorat me mrzi ze to tu nebude jako driv Sad Ale aj tak AA 4ever
Návrat hore
drakeman
Guru
Guru

Založený: 29.11.2004

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 13:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

elpopel napísal:
Jj je to dobre ze forum funguje Smile Akorat me mrzi ze to tu nebude jako driv Sad Ale aj tak AA 4ever
velke zmeny sa tu neudeju jedine ze tu nebude warez. ale na warez mas predsa dost inych stranok
Návrat hore
marceln
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 30.11.2004

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 13:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hmm .. fajn ze je hojko spat, dost som to ocakaval, pretoze by bola velka hlupost rozbit takuto komunitu. A hojko hlupak nieje.

Crying or Very sad K warezu: hojko som na warez vyuziaval dost malo, uprednostnoval som torrenty, Ares atd....
ale zrusit warez uplne podla mna nieje dobre, ide tu hlavne o to ze z hojka som sa toho vzdy vela dozvedel ohladom filmov / hier...

uvediem priklad: zaujala ma recenzia WOW-u na bonuswebe... vravim si super hra... ale co z toho.. oficial si platit nebudem.. a ako zazrakom som sa na hojku dozvedel ze existuju aj neoficialne servery... povedal by som ze nebit hojka 70% ludi nevie o WOW (pretoze ti co si to precitali na hojku to posunuli dalej atd)

dalsia vec su filmy... tie nikdy nestahujem z linkov co su uverejnene na hojku, ale nebyt hojka tak ani neviem ze ten film sa da uz stiahnut.. a nestiahnem, si ho inde kedze o tom neviem...

tak isto programy: tu nejde o cracky atd.. to si vie kazdy najst aj sam.. ale ked potrebujem spravit nejaku vec, tak ako zistim aky program mam na to pouzit? urcite su tu skuseni ludia co vedia poradit,

ako dalsi priklad mozem uviest pragramik Hamachi o ktorom tiez viem z hojka(a vela znamych) a je velmi uzitocny pre mnoho ludi

tymto vsetkym chcem povedat ze by mohol zostat aspon nejaky ten informativny charakter.... napr pokecat si o novom filme.. ze ci je okej alebo je to blbost... , popr upozornit ze uz vysli titulky.... Upoornit ze vysiel novy antivirak... povedat : hej toto je super program!

2. slovensky/cesky warez.... : hojko bolo pre mnohych ludi primarnym zdrojom sk/cz warezu... lebo s tym je fakt problem.. ked si chcete zohnat nejaky song od slovaka/cecha.. to bud hojko, alebo bludit na dc++

a k tomu by som priradil aj ebooky: tj slovenske a ceske ebooky... s tym bude bez hojka tiez problem, ak by neexistovalo hojko. tak by som doteraz cakal kym pottera prelozia oficialne

a ak to vsetko chcete ozaj zrusit... tak by bolo fajn aby sa ta komunitka ludi co sa vyznaju vo wareze nerozpadla.. ale popripade presunula na nejake ine forum...

endík

Edit: a este.... take veci ako testy na headwaye ? co s tym... ?zrusenim takychto topicov mas ,hojko, nasvedomi.. zhorsenie priemerov mnohych studentov Smile
Návrat hore
djsuja
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 05.03.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 13:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ľudia ja som veľmi rád, že to tu opäť fachá. Naučil som sa tu veľa o počítačoch, a preto warez ma až tak netrápi.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
lama2d
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 13:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

marceln napísal:
dalsia vec su filmy... tie nikdy nestahujem z linkov co su uverejnene na hojku, ale nebyt hojka tak ani neviem ze ten film sa da uz stiahnut.. a nestiahnem, si ho inde
Kód:
http://www.nforce.nl
Návrat hore
THCTHCTHC
Amateur
Amateur

Založený: 07.08.2005

PríspevokZaslal: 01 Nov 2005, 13:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

som rád že ste naspäť. už som chcel z okna vyskočiť. Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Ďalšia
Strana 3 z 13

Prejdi na: