|
| Spokojenost? |
| Ano |
|
59% |
[ 149 ] |
| Ne |
|
27% |
[ 69 ] |
| Jeste nevim |
|
13% |
[ 33 ] |
|
| Celkom hlasov : 251 |
|
| Autor |
Správa |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1512 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:39 Predmet: |
|
|
uh, konecne som si dosiel po davku
bude mi chybat sekcia hladam, lebo ja stale daco hladam
tak moja +fav bude grafika... juch juch
a btw: Welcome back everybody ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
To[m]aS Light Star

Stav:  Založený: 20.11.2004 Príspevky: 263 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:40 Predmet: |
|
|
Good job chlapci Ubera sa to na tomto fore spravnym smerom Som rad ze forum znova ide Len dufam ze sem uz nebuda prihadzat kopa malickych deti, spamovat a nahanat si prispevky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kwn Light Star

Stav:  Založený: 19.06.2005 Príspevky: 209 Bydlisko: Martin, basketbalove kose Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:44 Predmet: |
|
|
uz bolo na case podla vacsiny je hojko.com naj forum na sk a celkovo je forum ktore stoji za to je lepsie ako hociake ine HOJKO.COM je BEST  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2784 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:45 Predmet: |
|
|
Vyborny krok k ozdraveniu fora.Uz tu zacinal byt riadny bordel od tych deciek.Teraz ostane len zdrave jadro,snad sa upravi aj vekovy priemer fora a zacnu len kvalitne diskusie.Dobra praca  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1704 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:45 Predmet: |
|
|
Inaksie ked sa Hojko bal spamovania, ja som uz davno navrhoval zrusit zobrazovanie poctu prispevkov. => deti by prestali mat dovod spamovat a bol by klud... ale co uz...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1771 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:49 Predmet: |
|
|
| v pohode - warezu sa vala po internete strasna hromada, nie je ho tu treba, drzim palce do buducnosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:54 Predmet: |
|
|
necakal som, ze sa tak skoro rozbehne ale neveril som, ze to hojko len tak vzda. je to uplne v pohode forum aj bez warezu. kto nieco potrebuje, najde si to aj sam a jed nie sam, pozna ludi a ti mu to snad najdu
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
VIP721 Light Star

Stav:  Založený: 19.06.2005 Príspevky: 241
Zaslal: 01 Nov 2005, 12:56 Predmet: |
|
|
Kym na mna Mastermind nezadanaval slo mi len a len o warez. Teraz chapem ze je aj Google a som rad ze bude kde o com diskutovat. Hojko, ak som nekedy spamoval hlboko sa ospravedlnujem. Vela stastia do buducna.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lama2d VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 762 Bydlisko: MYsql Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:01 Predmet: |
|
|
Musim uznat ze toto forum mi dalo takmer vsetky vedomosti o PC. A dufam ze mi da este viac (urcite da). Kto chce warez urcite ho najde, takze som velmi rad ze hojko je spat!!! Ked sa pozrem na svoje prve prispevky na tomto best fore je mi na zaplakanie aka lama som bol oproti dnesnemu dnu. Som predsveceny ze toto forum bude mat obrovsku navstevnost aj bez warezu. Je mi jasne ze forum pride o dobrych uzivatelov ktory mali fakt good nazory, ale to nic pridu dalsi mozno lepsi a zase tu bude ta spravna atmosfera. DAKUJEM vsetkym ze ste mali so mnou trpezlivost a aj budete mat . Mozno si to moderari a admini ani neuvedomuju kolkym ludom pomohli. A ja im za to DAKUJEM.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikotek Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 593 Bydlisko: Singapoor Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:06 Predmet: |
|
|
Jj je to dobre ze forum funguje Akorat me mrzi ze to tu nebude jako driv Ale aj tak 4ever |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:08 Predmet: |
|
|
| elpopel napísal: |
Jj je to dobre ze forum funguje Akorat me mrzi ze to tu nebude jako driv Ale aj tak 4ever |
velke zmeny sa tu neudeju jedine ze tu nebude warez. ale na warez mas predsa dost inych stranok |
|
| Návrat hore |
|
 |
marceln Medium Expert

Stav:  Založený: 30.11.2004 Príspevky: 124 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:15 Predmet: |
|
|
Hmm .. fajn ze je hojko spat, dost som to ocakaval, pretoze by bola velka hlupost rozbit takuto komunitu. A hojko hlupak nieje.
K warezu: hojko som na warez vyuziaval dost malo, uprednostnoval som torrenty, Ares atd....
ale zrusit warez uplne podla mna nieje dobre, ide tu hlavne o to ze z hojka som sa toho vzdy vela dozvedel ohladom filmov / hier...
uvediem priklad: zaujala ma recenzia WOW-u na bonuswebe... vravim si super hra... ale co z toho.. oficial si platit nebudem.. a ako zazrakom som sa na hojku dozvedel ze existuju aj neoficialne servery... povedal by som ze nebit hojka 70% ludi nevie o WOW (pretoze ti co si to precitali na hojku to posunuli dalej atd)
dalsia vec su filmy... tie nikdy nestahujem z linkov co su uverejnene na hojku, ale nebyt hojka tak ani neviem ze ten film sa da uz stiahnut.. a nestiahnem, si ho inde kedze o tom neviem...
tak isto programy: tu nejde o cracky atd.. to si vie kazdy najst aj sam.. ale ked potrebujem spravit nejaku vec, tak ako zistim aky program mam na to pouzit? urcite su tu skuseni ludia co vedia poradit,
ako dalsi priklad mozem uviest pragramik Hamachi o ktorom tiez viem z hojka(a vela znamych) a je velmi uzitocny pre mnoho ludi
tymto vsetkym chcem povedat ze by mohol zostat aspon nejaky ten informativny charakter.... napr pokecat si o novom filme.. ze ci je okej alebo je to blbost... , popr upozornit ze uz vysli titulky.... Upoornit ze vysiel novy antivirak... povedat : hej toto je super program!
2. slovensky/cesky warez.... : hojko bolo pre mnohych ludi primarnym zdrojom sk/cz warezu... lebo s tym je fakt problem.. ked si chcete zohnat nejaky song od slovaka/cecha.. to bud hojko, alebo bludit na dc++
a k tomu by som priradil aj ebooky: tj slovenske a ceske ebooky... s tym bude bez hojka tiez problem, ak by neexistovalo hojko. tak by som doteraz cakal kym pottera prelozia oficialne
a ak to vsetko chcete ozaj zrusit... tak by bolo fajn aby sa ta komunitka ludi co sa vyznaju vo wareze nerozpadla.. ale popripade presunula na nejake ine forum...
endík
Edit: a este.... take veci ako testy na headwaye ? co s tym... ?zrusenim takychto topicov mas ,hojko, nasvedomi.. zhorsenie priemerov mnohych studentov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
djsuja Medium Expert

Stav:  Založený: 05.03.2005 Príspevky: 138 Bydlisko: NDR Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:15 Predmet: |
|
|
| No ľudia ja som veľmi rád, že to tu opäť fachá. Naučil som sa tu veľa o počítačoch, a preto warez ma až tak netrápi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lama2d VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 762 Bydlisko: MYsql Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:20 Predmet: |
|
|
| marceln napísal: |
| dalsia vec su filmy... tie nikdy nestahujem z linkov co su uverejnene na hojku, ale nebyt hojka tak ani neviem ze ten film sa da uz stiahnut.. a nestiahnem, si ho inde |
| Kód: |
| http://www.nforce.nl |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
THCTHCTHC Amateur

Stav:  Založený: 07.08.2005 Príspevky: 26 Bydlisko: Vranov Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:22 Predmet: |
|