Hmm .. fajn ze je hojko spat, dost som to ocakaval, pretoze by bola velka hlupost rozbit takuto komunitu. A hojko hlupak nieje.

K warezu: hojko som na warez vyuziaval dost malo, uprednostnoval som torrenty, Ares atd....
ale zrusit warez
uplne podla mna nieje dobre, ide tu hlavne o to ze z hojka som sa toho vzdy vela dozvedel ohladom filmov / hier...
uvediem priklad: zaujala ma recenzia WOW-u na bonuswebe... vravim si super hra... ale co z toho.. oficial si platit nebudem.. a ako zazrakom som sa na hojku dozvedel ze existuju aj neoficialne servery... povedal by som ze nebit hojka 70% ludi nevie o WOW (pretoze ti co si to precitali na hojku to posunuli dalej atd)
dalsia vec su filmy... tie nikdy nestahujem z linkov co su uverejnene na hojku, ale nebyt hojka tak ani neviem ze ten film sa da uz stiahnut.. a nestiahnem, si ho inde kedze o tom neviem...
tak isto programy: tu nejde o cracky atd.. to si vie kazdy najst aj sam.. ale ked potrebujem spravit nejaku vec, tak ako zistim aky program mam na to pouzit? urcite su tu skuseni ludia co vedia poradit,
ako dalsi priklad mozem uviest pragramik Hamachi o ktorom tiez viem z hojka(a vela znamych) a je velmi uzitocny pre mnoho ludi
tymto vsetkym chcem povedat ze by mohol zostat aspon nejaky ten informativny charakter.... napr pokecat si o novom filme.. ze ci je okej alebo je to blbost... , popr upozornit ze uz vysli titulky.... Upoornit ze vysiel novy antivirak... povedat : hej toto je super program!
2. slovensky/cesky warez.... : hojko bolo pre mnohych ludi primarnym zdrojom sk/cz warezu... lebo s tym je fakt problem.. ked si chcete zohnat nejaky song od slovaka/cecha.. to bud hojko, alebo bludit na dc++
a k tomu by som priradil aj ebooky: tj slovenske a ceske ebooky... s tym bude bez hojka tiez problem, ak by neexistovalo hojko. tak by som doteraz cakal kym pottera prelozia oficialne
a ak to vsetko chcete ozaj zrusit... tak by bolo fajn aby sa ta komunitka ludi co sa vyznaju vo wareze nerozpadla.. ale popripade presunula na nejake ine forum...
endík
Edit: a este.... take veci ako testy na headwaye ? co s tym... ?zrusenim takychto topicov mas ,hojko, nasvedomi.. zhorsenie priemerov mnohych studentov