Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Spokojenost?

Ano
186
63%
Ne
71
24%
Jeste nevim
36
12%

Celkom hlasov: 293

i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

uh, konecne som si dosiel po davku 8)
bude mi chybat sekcia hladam, lebo ja stale daco hladam :D
tak moja +fav bude grafika... juch juch
a btw: Welcome back everybody !
To[m]aS
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa To[m]aS »

Good job chlapci :aasmile24: Ubera sa to na tomto fore spravnym smerom :wink: Som rad ze forum znova ide :oops: Len dufam ze sem uz nebuda prihadzat kopa malickych deti, spamovat a nahanat si prispevky :x
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

:aasmile24: uz bolo na case podla vacsiny je hojko.com naj forum na sk a celkovo je forum ktore stoji za to je lepsie ako hociake ine HOJKO.COM je BEST :!: :!:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Vyborny krok k ozdraveniu fora.Uz tu zacinal byt riadny bordel od tych deciek.Teraz ostane len zdrave jadro,snad sa upravi aj vekovy priemer fora a zacnu len kvalitne diskusie.Dobra praca :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Inaksie ked sa Hojko bal spamovania, ja som uz davno navrhoval zrusit zobrazovanie poctu prispevkov. => deti by prestali mat dovod spamovat a bol by klud... ale co uz... :?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

v pohode - warezu sa vala po internete strasna hromada, nie je ho tu treba, drzim palce do buducnosti.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

necakal som, ze sa tak skoro rozbehne ale neveril som, ze to hojko len tak vzda. je to uplne v pohode forum aj bez warezu. kto nieco potrebuje, najde si to aj sam a jed nie sam, pozna ludi a ti mu to snad najdu
:aasmile24:
VIP721
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VIP721 »

Kym na mna Mastermind nezadanaval slo mi len a len o warez. Teraz chapem ze je aj Google a som rad ze bude kde o com diskutovat. Hojko, ak som nekedy spamoval hlboko sa ospravedlnujem. Vela stastia do buducna. :( :arrow: :wink:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Musim uznat ze toto forum mi dalo takmer vsetky vedomosti o PC. A dufam ze mi da este viac (urcite da). Kto chce warez urcite ho najde, takze som velmi rad ze hojko je spat!!! Ked sa pozrem na svoje prve prispevky na tomto best fore je mi na zaplakanie aka lama som bol oproti dnesnemu dnu. Som predsveceny ze toto forum bude mat obrovsku navstevnost aj bez warezu. Je mi jasne ze forum pride o dobrych uzivatelov ktory mali fakt good nazory, ale to nic pridu dalsi mozno lepsi a zase tu bude ta spravna atmosfera. DAKUJEM vsetkym ze ste mali so mnou trpezlivost a aj budete mat :oops: . Mozno si to moderari a admini ani neuvedomuju kolkym ludom pomohli. A ja im za to DAKUJEM. :aasmile24:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Jj je to dobre ze forum funguje :) Akorat me mrzi ze to tu nebude jako driv :( Ale aj tak :aasmile24: 4ever
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

elpopel napísal:Jj je to dobre ze forum funguje :) Akorat me mrzi ze to tu nebude jako driv :( Ale aj tak :aasmile24: 4ever
velke zmeny sa tu neudeju jedine ze tu nebude warez. ale na warez mas predsa dost inych stranok
marceln
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marceln »

Hmm .. fajn ze je hojko spat, dost som to ocakaval, pretoze by bola velka hlupost rozbit takuto komunitu. A hojko hlupak nieje.

:cry: K warezu: hojko som na warez vyuziaval dost malo, uprednostnoval som torrenty, Ares atd....
ale zrusit warez uplne podla mna nieje dobre, ide tu hlavne o to ze z hojka som sa toho vzdy vela dozvedel ohladom filmov / hier...

uvediem priklad: zaujala ma recenzia WOW-u na bonuswebe... vravim si super hra... ale co z toho.. oficial si platit nebudem.. a ako zazrakom som sa na hojku dozvedel ze existuju aj neoficialne servery... povedal by som ze nebit hojka 70% ludi nevie o WOW (pretoze ti co si to precitali na hojku to posunuli dalej atd)

dalsia vec su filmy... tie nikdy nestahujem z linkov co su uverejnene na hojku, ale nebyt hojka tak ani neviem ze ten film sa da uz stiahnut.. a nestiahnem, si ho inde kedze o tom neviem...

tak isto programy: tu nejde o cracky atd.. to si vie kazdy najst aj sam.. ale ked potrebujem spravit nejaku vec, tak ako zistim aky program mam na to pouzit? urcite su tu skuseni ludia co vedia poradit, :new02:

ako dalsi priklad mozem uviest pragramik Hamachi o ktorom tiez viem z hojka(a vela znamych) a je velmi uzitocny pre mnoho ludi

tymto vsetkym chcem povedat ze by mohol zostat aspon nejaky ten informativny charakter.... napr pokecat si o novom filme.. ze ci je okej alebo je to blbost... , popr upozornit ze uz vysli titulky.... Upoornit ze vysiel novy antivirak... povedat : hej toto je super program!

2. slovensky/cesky warez.... : hojko bolo pre mnohych ludi primarnym zdrojom sk/cz warezu... lebo s tym je fakt problem.. ked si chcete zohnat nejaky song od slovaka/cecha.. to bud hojko, alebo bludit na dc++

a k tomu by som priradil aj ebooky: tj slovenske a ceske ebooky... s tym bude bez hojka tiez problem, ak by neexistovalo hojko. tak by som doteraz cakal kym pottera prelozia oficialne

a ak to vsetko chcete ozaj zrusit... tak by bolo fajn aby sa ta komunitka ludi co sa vyznaju vo wareze nerozpadla.. ale popripade presunula na nejake ine forum...

endík

Edit: a este.... take veci ako testy na headwaye ? co s tym... ?zrusenim takychto topicov mas ,hojko, nasvedomi.. zhorsenie priemerov mnohych studentov :)
djsuja
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djsuja »

No ľudia ja som veľmi rád, že to tu opäť fachá. Naučil som sa tu veľa o počítačoch, a preto warez ma až tak netrápi.
lama2d
VIP
VIP

marceln napísal:dalsia vec su filmy... tie nikdy nestahujem z linkov co su uverejnene na hojku, ale nebyt hojka tak ani neviem ze ten film sa da uz stiahnut.. a nestiahnem, si ho inde

Kód: Vybrať všetko

http://www.nforce.nl
THCTHCTHC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THCTHCTHC »

som rád že ste naspäť. už som chcel z okna vyskočiť. :)
snake.j
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snake.j »

Hojko - penke si to napisal, vela ludom myslim, ze bolo aj na zaplakanie, ked to citali :cry:

spravil si velmi super forum, neni pochyb, ze je aj kvalitnejsie ako zahranicne a o SK ani nehovorim, ked som bol zaciatocnik (co som aj teraz :lol: ) som sem xodil velmi rad, nie stale len pre warez, ale vela som sa dozvedel o internete a PC, za co dakujem....

budem si tu xodievat s vami kecat, je tu paradna spolocnost :wink:
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa babyface4 »

LOL huraaaa ze funguje hojko.com, btw ten odkaz s tymi jezkami bol fakt nice :D , ak ide konkretne o ten warez stahoval som hlavne slovensku a cesku hudbu DCčko stale funguje takze problemy s novym hojkom nevidim,
naopak 100 krat lepsia diskusia tu ako na pokeci
lama2d
VIP
VIP

lama2d napísal:

Kód: Vybrať všetko

http://www.nforce.nl
Vsak hojko pisal ze uz nemusime davat linky do code. Tak nechapem preco ste to prepisali. A dokonca tam nieje ani warez
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

ja by som sa potesil, a myslim ze by nas bolo viac, keby si uploadol tu databazu. Snad by ta to nezabilo, aspon music+programy. Potom by to bolo fajn. Inac treba uznat ze diskusia sa dost zvrhla v poslednych casoch, ale na druhej strane boli aj dobre temy.Dakujem celemu teamu hojko.com stravil som tu vela peknych chvil, vela veci som tu zohnal, spoznal fajn ludi. budem tu chodit aj nadalej, ale musim uznat ze tal 70% som sem chodil koli warezu.
inac myslim ze teraz by sa sem mohli dat aj odkazy na ine warez fora, ked uz sa nemusite obavat konkurencie. Bojim sa saq ze takych for je malo na dobrej urovni, lebo napr war forum je podla mna onicom...
CYA
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

NO som rad ze je to s5...ked som si v dany den otvoril hojko.com a zdabal GAME OWER , tak som na monitor pozeral asi 10 min. s otvotenymi ustami!!! Mna osobne trochu mrzi ze konci warez , boli tu dost husty prispevotalia ohladom warezu.
Pytam sa nemyslite si ze hojko.com strati na pocte navstev??? Ved a tema ktoru zalozil hojko nasvedsovala tomu ze na hojko.com sa chodi zvacsa per warez..... 8)
Napísať odpoveď