sakra skoda tych ludi co stratite a ja nechapem preco sem nesupnete nejake reklamy nech to toci aspon nejake love
lebo vydel som warez stranky kde maju dost reklama to forum si to ci pekne love aj ludia su spokojny z warezu .proste najlepsie
ked vymazete to co tuje no myslim ten warez tak tu bude mrtvo
->slavo<- napísal:sakra skoda tych ludi co stratite a ja nechapem preco sem nesupnete nejake reklamy nech to toci aspon nejake love
lebo vydel som warez stranky kde maju dost reklama to forum si to ci pekne love aj ludia su spokojny z warezu .proste najlepsie
ked vymazete to co tuje no myslim ten warez tak tu bude mrtvo
nebude mrtvo bude tu kulturna diskusia ktora nebude lakat deti ani nejake brzdy a reklamu tu radsej nedavajte - reklamana strankach je strasna volovina by stranky sa nacitavali ovela rychlejsie keby ze niet reklamy na kazdej jednej stranke
Slavo, zbytocne zobres, pises a navadzas nas, my sme sa rozhodli ako sme sa rozhodli, 555 dni nam stacilo, je cast skoncit. Treba skoncit v tom najlepsom a nechat priestor aj inym ludom, my ste v tom nevideli buducnost a radsej spravit forum, ktore bude pristupne vacsiemu mnozstvu ludi a bude sa dat diskutovat na urovni a nie na 11-rocnej mentalnej urovni ako napr steve20.
slavo: zmeny sa planovali uz dlhsie. nejde tu o peniaze.
ano skoda tych ludi co tu chodili len kvoli warezu, ale ti sa do diskusie aj tak nezapajali, takze to az taka velka strata nie je. odidu jedni pridu druhi
1.Uvediete normalny dovod preco koniec warezu?
2.Kto formuloval ten text?
3.Naco sa zameria toto forum ked to uz nebude o wareze? Na PC? Na volnu diskusiu???
OK, pani, dakujem vsetkym. Stravil som na tomto fore vela prijemnych chvil, mnohokrat som tu nasiel co som dlhu dobu nevedel zohnat, dalo sa tu dobre podiskutovat, pomohli ste mi vyriesit viacero problemov a nasiel som si tu vela kamaratov...
Diky este raz, no ja sa musim s vami rozlucit. BYE
ale je to tu... osobne schvalujem vsetky zmeny ktore sa tu udiali, podla mna kto chce, warez si najde, je fakt ze obcas potesilo nieco, ale v principe stary ujo guuugl dokaze vyriesit 99% vsetkych problemov, a to 1% je vacsinou aj tak nejaka blbost a konina
kokoz uz som zacinal mat abstaky... no nic no rozhodli ste sa skoncit s warezom tak to musime respektovat... jedine co by som chcel k tomu povedat: "Som tu nieco vyse roka a som maximalne spokojny co mi toto forum dalo"
uh, konecne som si dosiel po davku
bude mi chybat sekcia hladam, lebo ja stale daco hladam
tak moja +fav bude grafika... juch juch
a btw: Welcome back everybody !
Good job chlapci Ubera sa to na tomto fore spravnym smerom Som rad ze forum znova ide Len dufam ze sem uz nebuda prihadzat kopa malickych deti, spamovat a nahanat si prispevky
Vyborny krok k ozdraveniu fora.Uz tu zacinal byt riadny bordel od tych deciek.Teraz ostane len zdrave jadro,snad sa upravi aj vekovy priemer fora a zacnu len kvalitne diskusie.Dobra praca
Inaksie ked sa Hojko bal spamovania, ja som uz davno navrhoval zrusit zobrazovanie poctu prispevkov. => deti by prestali mat dovod spamovat a bol by klud... ale co uz...
necakal som, ze sa tak skoro rozbehne ale neveril som, ze to hojko len tak vzda. je to uplne v pohode forum aj bez warezu. kto nieco potrebuje, najde si to aj sam a jed nie sam, pozna ludi a ti mu to snad najdu
Kym na mna Mastermind nezadanaval slo mi len a len o warez. Teraz chapem ze je aj Google a som rad ze bude kde o com diskutovat. Hojko, ak som nekedy spamoval hlboko sa ospravedlnujem. Vela stastia do buducna.
Musim uznat ze toto forum mi dalo takmer vsetky vedomosti o PC. A dufam ze mi da este viac (urcite da). Kto chce warez urcite ho najde, takze som velmi rad ze hojko je spat!!! Ked sa pozrem na svoje prve prispevky na tomto best fore je mi na zaplakanie aka lama som bol oproti dnesnemu dnu. Som predsveceny ze toto forum bude mat obrovsku navstevnost aj bez warezu. Je mi jasne ze forum pride o dobrych uzivatelov ktory mali fakt good nazory, ale to nic pridu dalsi mozno lepsi a zase tu bude ta spravna atmosfera. DAKUJEM vsetkym ze ste mali so mnou trpezlivost a aj budete mat . Mozno si to moderari a admini ani neuvedomuju kolkym ludom pomohli. A ja im za to DAKUJEM.