|
|
|
| Spokojenost? |
| Ano |
|
60% |
[ 156 ] |
| Ne |
|
26% |
[ 69 ] |
| Jeste nevim |
|
12% |
[ 33 ] |
|
| Celkom hlasov : 258 |
|
| Autor |
Správa |
snake.j Medium Expert

Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 139 Bydlisko: Piešťany Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:23 Predmet: |
|
|
Hojko - penke si to napisal, vela ludom myslim, ze bolo aj na zaplakanie, ked to citali
spravil si velmi super forum, neni pochyb, ze je aj kvalitnejsie ako zahranicne a o SK ani nehovorim, ked som bol zaciatocnik (co som aj teraz ) som sem xodil velmi rad, nie stale len pre warez, ale vela som sa dozvedel o internete a PC, za co dakujem....
budem si tu xodievat s vami kecat, je tu paradna spolocnost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
babyface4 Light Star

Stav:  Založený: 24.04.2005 Príspevky: 290 Bydlisko: wArEz PLANET Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:35 Predmet: |
|
|
LOL huraaaa ze funguje hojko.com, btw ten odkaz s tymi jezkami bol fakt nice , ak ide konkretne o ten warez stahoval som hlavne slovensku a cesku hudbu DCčko stale funguje takze problemy s novym hojkom nevidim,
naopak 100 krat lepsia diskusia tu ako na pokeci |
|
| Návrat hore |
|
 |
lama2d VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 762 Bydlisko: MYsql Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:35 Predmet: |
|
|
| lama2d napísal: |
| Kód: |
| http://www.nforce.nl |
|
Vsak hojko pisal ze uz nemusime davat linky do code. Tak nechapem preco ste to prepisali. A dokonca tam nieje ani warez |
|
| Návrat hore |
|
 |
braino.swk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2005 Príspevky: 740 Bydlisko: 75th regiment Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 13:40 Predmet: |
|
|
ja by som sa potesil, a myslim ze by nas bolo viac, keby si uploadol tu databazu. Snad by ta to nezabilo, aspon music+programy. Potom by to bolo fajn. Inac treba uznat ze diskusia sa dost zvrhla v poslednych casoch, ale na druhej strane boli aj dobre temy.Dakujem celemu teamu hojko.com stravil som tu vela peknych chvil, vela veci som tu zohnal, spoznal fajn ludi. budem tu chodit aj nadalej, ale musim uznat ze tal 70% som sem chodil koli warezu.
inac myslim ze teraz by sa sem mohli dat aj odkazy na ine warez fora, ked uz sa nemusite obavat konkurencie. Bojim sa saq ze takych for je malo na dobrej urovni, lebo napr war forum je podla mna onicom...
CYA |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1835 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 14:01 Predmet: |
|
|
NO som rad ze je to s5...ked som si v dany den otvoril hojko.com a zdabal GAME OWER , tak som na monitor pozeral asi 10 min. s otvotenymi ustami!!! Mna osobne trochu mrzi ze konci warez , boli tu dost husty prispevotalia ohladom warezu.
Pytam sa nemyslite si ze hojko.com strati na pocte navstev??? Ved a tema ktoru zalozil hojko nasvedsovala tomu ze na hojko.com sa chodi zvacsa per warez.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 14:24 Predmet: |
|
|
Ja som šťastný, že to vôbec ide....... tie dni bez hojko.com boli smutné a WAREZ mi chýbať nebude. na nete je toho dosť. a ak niekto niečo bude potrebovať, moje ICQ, PM, MAiL sú k dispozícii. LOL  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1675
Zaslal: 01 Nov 2005, 14:29 Predmet: |
|
|
Vidim, ze vela ludi sa tu rozhorcuje a tvrdi, ze zmena by nemusela prist takto razantne ako prisla. Myslim, ze najdolezitejsi dovod, preco skoncit s warezom (asi si to niektori neuvedomujete, alebo neviete) je, ze warez je ilegalny.
Som rad, ze sa urobili, robia tieto zmeny. Bude viac priestoru na diskusie, viac ludi (dufam, ze aj starsi sem zavitaju) sem bude prispievat. Kazda minca ma aj druhu stranu t.j. "vyznavaci" warezu, ktori sem chodili len koli tomu sa stiahnu (bola o tom aj anketa). Nevyzera to s tou anketou az tak zle ako som si myslel, je dobre, ze tam hlasovalo az tak vela ludi.
Prajem vela stastia a trpezlivosti moderatorom a adminom.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sepl Novice

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 3 Bydlisko: Brno Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 14:47 Predmet: |
|
|
2 sheep
"nebude mrtvo bude tu kulturna diskusia"
Muzu se pousmat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saboter88 Light Expert

Stav:  Založený: 16.04.2005 Príspevky: 52 Bydlisko: SLOVAKIA Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 14:57 Predmet: |
|
|
po hacku znovu obnovené ale na ako dlho?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 15:03 Predmet: |
|
|
| Saboter88 napísal: |
Neviem, kto ti natáral, že hojko.com bolo hacknuté ? ? ? veď fórum odstavil sám admin, veď to aj písalo na hlavnej stránke. takže neroznášaj tu poplašné a nepotvrdené správy. lol |
|
| Návrat hore |
|
 |
Saboter88 Light Expert

Stav:  Založený: 16.04.2005 Príspevky: 52 Bydlisko: SLOVAKIA Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 15:05 Predmet: |
|
|
| Capone_SVK napísal: |
| Neviem, kto ti natáral, že hojko.com bolo hacknuté ? ? ? veď fórum odstavil sám admin, veď to aj písalo na hlavnej stránke. takže neroznášaj tu poplašné a nepotvrdené správy. lol |
Ty Lolda sa neurážaj hned asi nevieš čo je sranda LOL choj si zabehat to ta prejde  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Up Medium Expert

Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 86 Bydlisko: rusky_robotnik.avi Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 15:11 Predmet: |
|
|
| Saboter88 napísal: |
Myslim, ze to ma na svedomi komunita okolo
| Kód: |
| http://www.hackujeme.sk |
Hojko, nech ti je zem lahka! Zda sa mi, ze vela ludi, ktory si naivne myslia, ze tu bude "kulturna diskusia", si dostatocne neuvedomuje, ze Warez uz bude zakazanym ovocim. Kazdy nan bude stale mysliet a stale sa byude musiet zahryznut do jazyka. Diskusia uz nebude taka ako byvala. Islo tu o to, ze aj ked tu ten nelegalny obsah bol, vedla diskutovanai na ine temy to bola iba taka dekoracia ktora iba podpodporovala samotne vykecavanie.
Tak ako tu uz niekto podotkol, War forum je fakt hruza a s hojkom sa to nedalo porovnavat. Kvantitativne tam je samozrejme rozdiel neuveritelny, ale po stranke kvality som na pochybach. Casto to tam vypadava. Ich server ten napor navstevnikov nezvlada a aj to, ze nikto uz nema prehlad o nicom, je pre navstevnika zvyknuteho na tunajsie pomery odpudivy.
V jednoduchosti je krasa - v tom to tu bolo vynimocne. O buducnosti pochybujem, ale aj tak som zvedavy co sa tu s tym stane a kedy to uz konecne vypnete
P.S: No a ked uz zmeny, tak doporucujem tu kazdemu maznut konto s poctom prispevkov. Vtedy to bude ta spravna sranda! |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Stav:  Založený: 28.02.2005 Príspevky: 313
Zaslal: 01 Nov 2005, 15:31 Predmet: |
|
|
| Takže.... Ja som na internete "zavesený" už 9 rokov. Za ten čas som prešiel tisíce stránok s rôznym zameraním. Moje skúsenosti v tejto oblasti sú (myslím si) dosť bohaté. Domnievam sa, že pokiaľ niekto chce warez, tak nie je problém nájsť čokoľvek. K tomu sa však človek musí dopracovať skúsenosťami a rokmi na inete. V tejto oblasti sú skutočné "stránky - perly" kde sa dá nájsť skutočne "všetko". Tie vám však nikto nedá - musíte si vedieť nájsť sami. Je veľmi jednoduché a pohodlné si o niečo napísať do fóra a čakať na link. V začiatkoch pôsobí warez skoro ako droga, (..násťročný to určite poznajú) mať niečo prvý, skôr ako kamarát, spolužiak, sused - pochváliť sa s tým, byť aspoň chvíľku na vrchole (prípadne predať - ale to už asi skončilo) a je jedno, či sa jedná o hudbu, film alebo soft. Existujú i notorický "sťahovači", ktorí sťahujú všetko na čo narazia v oblasti warezu, nie že by to potrebovali - ale čo keď náhodou... Takýmto warez na týchto stránkach bude určite chýbať a možno pôjdu ďalej. Som rád, že to skončilo. Na druhej strane je možné že si cestu na tieto stránky nájdu ľudia, ktorí si chcú inteligentne, slušne a bez invektív vymieňať svoje názory bez toho aby nimi niekoho urážali. Už sa na nich teším... |
|
| Návrat hore |
|
 |
maxpower Expert

Stav:  Založený: 13.09.2004 Príspevky: 165 Bydlisko: Brno,Zlin Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 15:54 Predmet: |
|
|
konec warezu na foru = konec fora
Hojko dekujem, za ten vic jak rok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1528 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2005, 15:57 Predmet: |
|
|
Neberte ten koniec warezu tak vazne.hojko ostava,to je podstatne!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|