Takze... V prvom rade sa chcem velmi podakovat celemu hojko stabu

Urobili ste, robite a hadam aj budete robit kusisko dobrej roboty - ste Nr 1

a ja vam tlieskam

a klaniam sa vam
Teraz vam vysvetlim moje nazeranie na zrusenie warez a myslim ze tento nazor sa da zovseobecnit na mnoho dalsich uzivatelov: Ano, chodil som sem najprv kvoly warez a neskor az doteraz hlavne kvoly warez. To ale neznamenalo, ze som sa nezapajal do diskusii. Prave naopak - podla mna kvalitna diskusia (aka tu aj bola) bola vynikajuca vec a udrziavala hojko v pohybe. Proste pre mna to bola dokonala kombinacia - warez + diskusia. To ale bohuzial skoncilo

Nie som chorobny warezak ani nijaky spammer, warez vyuzivam len kvoly tomu, aby som nemusel platit za to co sa da zohnat aj zadarmo (niektori mozno s peniazmi problemy nemaju, ale ja si nemozem dovolit platit 2000Sk za hru, 700Sk za album a podobne

). Moja bezna navsteva na hojku prebiehala asi takto: prihlasim sa, pozriem prispevky od poslednej navstevy, stiahnem ak sa mi nieco lubi a ak je nejaky dobry topic na diskusiu - podiskutujem

A samozrejme ak najdem nejaky super link, alebo mam chut daco uploadnut - sem s tym, nech aj ostatni maju radost!

Co som tym vsetkym chcel povedat: Hojko.com podla mojho skromneho nazoru utrpi viac nez dost - bohuzial! Ja som nepovazoval toto forum za warez forum, ale priatela pre vsetko a na vsetko... Proste pre mna bolo hojko.com stelesnenim forumackej kalokagatie...

Hojko: Ak si myslis, ze tu zavladne kulturna diskusia, dovol mi povedat, ze sa asi mylis... Stale sem mozu chodit 13rocne detska, ktore budu znizovat kulturu prispevkov na nulu... Pokial nemas osobny kontakt s tymito ludmi a ty ho nemas, lebo si nedrzal v ruke obcanak kazdeho jedneho z userov, nemyslim si, ze sa ti podari to co si si zaumienil. A okrem toho - ak si chcem kulturne podiskutovat o kulturnych veciach, pojdem napr. na sme.sk a budem diskutovat o clankoch atd...
Moj nazor, ktory samozrejme nebude respektovany, lebo rada rozhodla tak ako rozhodla...: Nemazte warez uplne, co tak urobit trebarz nejaku - ja neviem - ELITE sekciu a tam by mali pristup len casom prevereny useri... Mozno moj navrh nie je realny, ale aspon sa pokusam udrzat vsestrannost tohoto fora, vdaka ktorej bolo pre mna jednickou...
P.S.: Ak teda hovorite, ze je na nete kopec skvelych warez for - hodte sem linky, alebo aspon SS. Ja som ziadne take ako hojko.com este nenasiel...