k cemu warez forum bez warezu? Hojko ma pravdu, sou i jina fora, takze migrujeeeeeemi-cube napísal:Neberte ten koniec warezu tak vazne.hojko ostava,to je podstatne!
Odstávka fóra, zmeny, nové pravidlá... - diskusia
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nj bez warezu to bude na hovno. I ked som len velmi zriedka pouzil link odtial ale vdaka tym warez sekciam som bol v obraze co a ako a najme co sa tyka programov som tam nasiel vzdy nieco zaujimave co som si potom stiahol sice nie cez prilozeny link ale islo mi hlavne o info. Viem ze su stranky s releasmi ale tu to bolo vsetko pod jednou strechou som sem kazdy den prisiel pozret a mal som prehlad. skoda 
Takze... V prvom rade sa chcem velmi podakovat celemu hojko stabu
Urobili ste, robite a hadam aj budete robit kusisko dobrej roboty - ste Nr 1
a ja vam tlieskam
a klaniam sa vam
Teraz vam vysvetlim moje nazeranie na zrusenie warez a myslim ze tento nazor sa da zovseobecnit na mnoho dalsich uzivatelov: Ano, chodil som sem najprv kvoly warez a neskor az doteraz hlavne kvoly warez. To ale neznamenalo, ze som sa nezapajal do diskusii. Prave naopak - podla mna kvalitna diskusia (aka tu aj bola) bola vynikajuca vec a udrziavala hojko v pohybe. Proste pre mna to bola dokonala kombinacia - warez + diskusia. To ale bohuzial skoncilo
Nie som chorobny warezak ani nijaky spammer, warez vyuzivam len kvoly tomu, aby som nemusel platit za to co sa da zohnat aj zadarmo (niektori mozno s peniazmi problemy nemaju, ale ja si nemozem dovolit platit 2000Sk za hru, 700Sk za album a podobne
). Moja bezna navsteva na hojku prebiehala asi takto: prihlasim sa, pozriem prispevky od poslednej navstevy, stiahnem ak sa mi nieco lubi a ak je nejaky dobry topic na diskusiu - podiskutujem
A samozrejme ak najdem nejaky super link, alebo mam chut daco uploadnut - sem s tym, nech aj ostatni maju radost! 
Co som tym vsetkym chcel povedat: Hojko.com podla mojho skromneho nazoru utrpi viac nez dost - bohuzial! Ja som nepovazoval toto forum za warez forum, ale priatela pre vsetko a na vsetko... Proste pre mna bolo hojko.com stelesnenim forumackej kalokagatie...
Hojko: Ak si myslis, ze tu zavladne kulturna diskusia, dovol mi povedat, ze sa asi mylis... Stale sem mozu chodit 13rocne detska, ktore budu znizovat kulturu prispevkov na nulu... Pokial nemas osobny kontakt s tymito ludmi a ty ho nemas, lebo si nedrzal v ruke obcanak kazdeho jedneho z userov, nemyslim si, ze sa ti podari to co si si zaumienil. A okrem toho - ak si chcem kulturne podiskutovat o kulturnych veciach, pojdem napr. na sme.sk a budem diskutovat o clankoch atd...
Moj nazor, ktory samozrejme nebude respektovany, lebo rada rozhodla tak ako rozhodla...: Nemazte warez uplne, co tak urobit trebarz nejaku - ja neviem - ELITE sekciu a tam by mali pristup len casom prevereny useri... Mozno moj navrh nie je realny, ale aspon sa pokusam udrzat vsestrannost tohoto fora, vdaka ktorej bolo pre mna jednickou...
P.S.: Ak teda hovorite, ze je na nete kopec skvelych warez for - hodte sem linky, alebo aspon SS. Ja som ziadne take ako hojko.com este nenasiel...
Teraz vam vysvetlim moje nazeranie na zrusenie warez a myslim ze tento nazor sa da zovseobecnit na mnoho dalsich uzivatelov: Ano, chodil som sem najprv kvoly warez a neskor az doteraz hlavne kvoly warez. To ale neznamenalo, ze som sa nezapajal do diskusii. Prave naopak - podla mna kvalitna diskusia (aka tu aj bola) bola vynikajuca vec a udrziavala hojko v pohybe. Proste pre mna to bola dokonala kombinacia - warez + diskusia. To ale bohuzial skoncilo
Co som tym vsetkym chcel povedat: Hojko.com podla mojho skromneho nazoru utrpi viac nez dost - bohuzial! Ja som nepovazoval toto forum za warez forum, ale priatela pre vsetko a na vsetko... Proste pre mna bolo hojko.com stelesnenim forumackej kalokagatie...
Moj nazor, ktory samozrejme nebude respektovany, lebo rada rozhodla tak ako rozhodla...: Nemazte warez uplne, co tak urobit trebarz nejaku - ja neviem - ELITE sekciu a tam by mali pristup len casom prevereny useri... Mozno moj navrh nie je realny, ale aspon sa pokusam udrzat vsestrannost tohoto fora, vdaka ktorej bolo pre mna jednickou...
P.S.: Ak teda hovorite, ze je na nete kopec skvelych warez for - hodte sem linky, alebo aspon SS. Ja som ziadne take ako hojko.com este nenasiel...
caff! som rád, že je hojko.com späť. nie som notorický "hojkoholik", ale forum mi už začínalo chýbať. uvedomujem si, že udržať takéto rozsiahle forum nie je sranda a preto chcem podakovať všetkým, ktorí to tu držia nad vodou a tým, ktorí mi pomohli.
vyjadrovať sa k zmenám je zložité a predčasné. až čas ukáže! ale ani zrušenie warezu nezaručuje inteligentnú diskusiu. to záleží jedine na diskutujúcich.
warez nebudem oplakávať, ale nemôžem so stansom úplne súhlasiť. nemôžeme byť všetci odborníci na behanie po nete. "ak niečo chceš, nájdi si to." to sa ľahko povie. včera som to skúšal a hned mi nod zahlásil, že ak s tým neprestanem, určite niečo chytím. na hojka som chodil a aj budem chodiť hlavne preto, že jeto jednoduché a prehľadné forum. ak som niečo potreboval, tak som napísal, pokecal a stiahol. všetko na jednom mieste. to mi bude asi trochu chýbať, aj ked som ťahal veľmi veľmi máličko.
ale inak pohoda. uvidíme ako to pobeží. prajem nám všetko dobré.
PS: hojko, prečo si ma nespomenul v tom peknom liste! nie som ti dosť dobrý?
vyjadrovať sa k zmenám je zložité a predčasné. až čas ukáže! ale ani zrušenie warezu nezaručuje inteligentnú diskusiu. to záleží jedine na diskutujúcich.
warez nebudem oplakávať, ale nemôžem so stansom úplne súhlasiť. nemôžeme byť všetci odborníci na behanie po nete. "ak niečo chceš, nájdi si to." to sa ľahko povie. včera som to skúšal a hned mi nod zahlásil, že ak s tým neprestanem, určite niečo chytím. na hojka som chodil a aj budem chodiť hlavne preto, že jeto jednoduché a prehľadné forum. ak som niečo potreboval, tak som napísal, pokecal a stiahol. všetko na jednom mieste. to mi bude asi trochu chýbať, aj ked som ťahal veľmi veľmi máličko.
ale inak pohoda. uvidíme ako to pobeží. prajem nám všetko dobré.
PS: hojko, prečo si ma nespomenul v tom peknom liste! nie som ti dosť dobrý?
-
worman
Star
No teda riadne zmeny Hojko pripravil, ale co uz no kto tu chce nadalej reprezentovat tak sa musi podriadit:)
Nemohol som normalne kludne spat ked nesiel Hojko, ked som tam zbadal tu haluz GAME OVER som si myslel ze mam basu
Hojko: V tom tvojom prihovore o tzv. historií fora si spomenul vela modov a ludi ktory pomohli toto vsetko rozbehnut a pod, ale nepostrehol som ziaden urivok o tOm4s3, ktory je asi najradikalnejsi mod, tak preco???
HOJKO.COM FOREVER
Nemohol som normalne kludne spat ked nesiel Hojko, ked som tam zbadal tu haluz GAME OVER som si myslel ze mam basu
Hojko: V tom tvojom prihovore o tzv. historií fora si spomenul vela modov a ludi ktory pomohli toto vsetko rozbehnut a pod, ale nepostrehol som ziaden urivok o tOm4s3, ktory je asi najradikalnejsi mod, tak preco???
HOJKO.COM FOREVER
-
smajlik1976
Light Expert
Je dost mozne ze zanikne plno inych warez for lebo nebudu mat odkial kradbut linky
. To musela byt dobra rana pod pas ked lammer zrusil svoj warez. Inac uvazoval som ze ste sa dohodli uz davno. A teraz rusite spolu warez. A preco? Lebo hojko bol zalozeni k lammerovmu warezu.Diskusne forum k lammerovi, a tak ked uz nieje lammer, neni ani hojko warez.
Ja uz som sa k tomu co mi warez prinasa vyjadril. Skor by som sa chcel vyjadrit este k tomuto: Podla mojho nazoru nie je warez ako warez... Bolo strasne fajn, ze okrem kopy skvelych linkov tu boli v drvivej vacsine mili ludia ochotni pomoct a podelit sa a to som nezazil na ziadnom fore... A hlavne - toto bolo SLOVENSKE warez forum, takze som sa tu citil ozaj ako doma...worman napísal:Tak napiste co ste si najviac vazili na WAREZ!
A inak k tomu udrziavaniu poriadku - vsak preto sa vlastne rozhodol hojko warez cast zrusit ci nie? Myslim si, ze mod DAKUJEM bol super tah a ak by sa zrusil aj ten rating a teda vsetci by sme na tom boli rovnako - ziadne nahananie prispevkov, ziadna medium star, warez king atd, bol by tu uz uplny poriadok aj keby sa warez cast nechala...
-
lubostrachan
Light Star
-
hojko
Site Admin
Asi si to dost dobre nepochopil. Je tu zalozena cast hry, kultura atd... ktora bude sluzit na diskusiu, tiez je tu cast programy. Tam sa mozu pisat informacie o novych veciach, diskutovat atd... ibaze nebudu linky na cracknutu hry, program, film...marceln napísal:tymto vsetkym chcem povedat ze by mohol zostat aspon nejaky ten informativny charakter.... napr pokecat si o novom filme.. ze ci je okej alebo je to blbost... , popr upozornit ze uz vysli titulky.... Upoornit ze vysiel novy antivirak... povedat : hej toto je super program!
To nepojde, zalohu som ani nerobil, pretoze som ocakaval nieco podobne, ja som to len zmazal a hotovo, uz je neskoro na obnovu.braino.swk napísal:ja by som sa potesil, a myslim ze by nas bolo viac, keby si uploadol tu databazu. Snad by ta to nezabilo, aspon music+programy.
Nie, nebudeme podporovat warez a uz nie ine fora, ktore boli ako konkurencia. Kto chce, tak si informacie zisti a to forum si najde. Je to rovnaky pripad ako si sa dostal ty na toto forum, takze si musis zistit info o inych forach.braino.swk napísal:inac myslim ze teraz by sa sem mohli dat aj odkazy na ine warez fora, ked uz sa nemusite obavat konkurencie.
Hej??? Ze o ziadnom hacku nic neviem, zaujimave...Saboter88 napísal:po hacku znovu obnovené ale na ako dlho?![]()
To je asi tvoj nazor, pretoze si myslim, ze dost vela ludi tu ostane a diskusie pojdu nadalej.maxpower napísal:konec warezu na foru = konec fora
Pretoze je admin a nechcel som o adminoch pisat, nie je podstatne odkial sa vzali, co robia a tak..., cize som to skor povazoval za sukromnu vec. Ale ak ta zaujima ako sa stal modom/adminom, tak mi napisal, ze chce mazat smajliky co posielal datel (tusim ma nick woody) do vtipov, to bolo cele.worman napísal:Hojko: V tom tvojom prihovore o tzv. historií fora si spomenul vela modov a ludi ktory pomohli toto vsetko rozbehnut a pod, ale nepostrehol som ziaden urivok o tOm4s3, ktory je asi najradikalnejsi mod, tak preco???
1. Dovodov je viac: 555 dni je dost vela casu, problemy s tym suvisiace su zase len problemy, skoncil Lammer s wherefindit.com = skoncilo toto forum s warezom. Vsetko sa raz zacina a konci.Traktorista napísal:1.Uvediete normalny dovod preco koniec warezu?
2.Kto formuloval ten text?
3.Naco sa zameria toto forum ked to uz nebude o wareze? Na PC? Na volnu diskusiu???
2. V podstatnej miere ja a este tam ma daku zasluhu mastermind a ob3l1x.
3. Najskor treba dokoncit zmeny a potom sa rozhodneme co presne. Ale zrejme to bude kombinacia PC a diskusie o politike, sporte atd...
no neviem hojko.com bez warezu, je fakt ze je tu skvela komunita a ochota userov pomahat ale bez warez sekcie uz nebude tolko otazok a ani odpovedi. nevravim ze som odtial nic nesosol ale warez cast hlavne filmy a hry ma informovali o dostupnosti a roznych pacoch, popripade serveroch. poteseny som bol aj xxx castou
preco warez cast rusit? nechajte ju ale povolene by bolo iba pridavanie linkov .porusenie by sa prisne trestalo. ved na problemy tu mame ine temy.
preco warez cast rusit? nechajte ju ale povolene by bolo iba pridavanie linkov .porusenie by sa prisne trestalo. ved na problemy tu mame ine temy.
-
tomexx
King
Presne tak, uplne s tebou suhlasim, ale co uz teraz...Kaliovic napísal:Ja uz som sa k tomu co mi warez prinasa vyjadril. Skor by som sa chcel vyjadrit este k tomuto: Podla mojho nazoru nie je warez ako warez... Bolo strasne fajn, ze okrem kopy skvelych linkov tu boli v drvivej vacsine mili ludia ochotni pomoct a podelit sa a to som nezazil na ziadnom fore... A hlavne - toto bolo SLOVENSKE warez forum, takze som sa tu citil ozaj ako doma...![]()
A inak k tomu udrziavaniu poriadku - vsak preto sa vlastne rozhodol hojko warez cast zrusit ci nie? Myslim si, ze mod DAKUJEM bol super tah a ak by sa zrusil aj ten rating a teda vsetci by sme na tom boli rovnako - ziadne nahananie prispevkov, ziadna medium star, warez king atd, bol by tu uz uplny poriadok aj keby sa warez cast nechala...viac sa pre poriadok uz neda spravit. Opravte ma ak sa mylim...
-
tomexx
King
Ale myslim ze tieto zmeny asi nenastali kvoli "spamu a malym detom", ze Hojko...
Neviem neviem, no asi zasiahli "vyssie sily"
... Jednym z toho dokazov je aj ta hnusna do oci bijuca reklama na Meeting Windows User Group *WUG* 
No a dalej. Bud "niekoho" zlomili prachy, alebo "niekto" bol naozaj pritlaceny k muru. Ale to je uz jedno... Kazdopadne *smrk smrk*
Dufam ze za tieto opovazlive reci nedostanem ban
Neviem neviem, no asi zasiahli "vyssie sily"
No a dalej. Bud "niekoho" zlomili prachy, alebo "niekto" bol naozaj pritlaceny k muru. Ale to je uz jedno... Kazdopadne *smrk smrk*
Dufam ze za tieto opovazlive reci nedostanem ban
Ponahlam sa a nemam kedy citat kto tu co napisal, musim len povedat jedno:
GRATULUJEM! Neviem hojko&others ci ste sa zbavili warezu dobrovolne ale myslim ze je to spravny krok, mozno sa znova vratim do diskusie, staci ak tu nebudu trapne temy a diskusie. Verim tomu ze vdaka warezu odide aj vela deti s ich dementnymi nazormi a vela dementov co sem chodili iba koli dementnemu warezu...
Vela zdaru v novej dimenzii!!
GRATULUJEM! Neviem hojko&others ci ste sa zbavili warezu dobrovolne ale myslim ze je to spravny krok, mozno sa znova vratim do diskusie, staci ak tu nebudu trapne temy a diskusie. Verim tomu ze vdaka warezu odide aj vela deti s ich dementnymi nazormi a vela dementov co sem chodili iba koli dementnemu warezu...
-
tomexx
King
Ja si myslim, ze sa tu vytvorila super komunita, ja sam som si nasiel vela kamaratov, ale teraz sa to rozpadne... Viem, ze tu bolo plno dementnych tem, ale co, stacilo do nich neprispievat... Kazdopadne spajal nas ci chceme alebo nie war3z... Teraz sa tu vytvori nova komunita, a bude to len dalsie obycajne forum (dal by Boh aby som sa mylilsv3stka napísal:Ponahlam sa a nemam kedy citat kto tu co napisal, musim len povedat jedno: