ono to tu vypada ako keby ste zili v tom ze ten dom bude taky maly na to ay ste tam pichli ten nabytok .. OMG sak to bude velke tak nechapem co haluzite .. nebude to az take hrozne vymyslet nieco s nabytkom :S
ono to tu vypada ako keby ste zili v tom ze ten dom bude taky maly na to ay ste tam pichli ten nabytok .. OMG sak to bude velke tak nechapem co haluzite .. nebude to az take hrozne vymyslet nieco s nabytkom :S
no totiz majitel toho domu biva pri ciganoch (uz som to raz pisal )
inak to ma napadlo ze keby som bol bezdomovec tak najdem flek a donesem krabice tie by som naplnil hlinou pieskom a pod potom by som cez tie krabice pretiahol igelit nech nevlhnu moc a zohnal by som daku piecku potiahol komin von potom by som to oblozil doskami abo tak a nato zasa uzsie krabice z pieskom zasa igelit a zabudol som ze dole tiez daku podlahu no a mam prechodne bydlisko spravene akurat ze dostatok casu a sucha na stavbu takeho dacoho by bolo len v lete bo v zime hladat dosky a zem ktoru nabucham do krabic by bol asi problem
jj problem s nabytkom a tiez je to podla mna neefektívne využívanie zástavnej plochy ...v takom vacsom meste, kde je cena pozemkov vysoka by za to ludia aj vrazdili