Okruhle domy (domy buducnosti)
Okruhle domy (domy buducnosti)
uz ste taky dom videli? cona to hovorite, uchiti sa to v buducnosti? u nas v nitre pri zeleznici hore na kopci jeden taky dom je....ked sa tam este niekedy dostanem...odfotim ho (ma 3 metrovi plot)
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
moja rec a naviac okruhle domy su narocne na vystavbu + su potrebne okna do obluka a podobne hovadiny. A z umiestnenim nabytku to isto neje sranda , v kruhovych domoch je isto vela nevyuziteho priestoru .bond35 napísal:ako a potom vnutri nemas kam postavit nabytok alebo ako zavesis velky obraz na stenu
myslim, ze ked sa uz niekto rozhodne pre takyto dom, tak nebude mat problem zaplatit si aj okruhle okna.. atd. 
..ja by som si vedel nieco take predstavit.. cca dvojposchodove.. polka obluka presklenena.. s terasou..
Nabytok? Staci jedno letisko do stredku na spanie.. do obyvacky by som tiez dal len nejaky gauciq do stredku.. plazmovu obrazovku na vnutornu stenu, ktora by bola samozrejme rovna..
..ach jaj.. uz len peniaze..
..ja by som si vedel nieco take predstavit.. cca dvojposchodove.. polka obluka presklenena.. s terasou..
Nabytok? Staci jedno letisko do stredku na spanie.. do obyvacky by som tiez dal len nejaky gauciq do stredku.. plazmovu obrazovku na vnutornu stenu, ktora by bola samozrejme rovna..
-
last_knight
Light Professional
vsak ten kto ho ma je prachaca biva pri ciganoch ale ako som spominal..ma 2 metrovy plot a je to 3-poschodove (zda sa mi)brm napísal:myslim, ze ked sa uz niekto rozhodne pre takyto dom, tak nebude mat problem zaplatit si aj okruhle okna.. atd.
-
Digital
Guru
Re: Okruhle domy (domy buducnosti)
Ten dom je stavaný podla Thaiských DomovKARNEL32 napísal:uz ste taky dom videli? cona to hovorite, uchiti sa to v buducnosti? u nas v nitre pri zeleznici hore na kopci jeden taky dom je....ked sa tam este niekedy dostanem...odfotim ho (ma 3 metrovi plot)
ty si jeden z tych z ciganov?Digital napísal:Ten dom je stavaný podla Thaiských DomovBývam kúsok od neho a hovoril mi to sám syn majitela
Takže neboj žiadny dom budúcnosti
iba som srandoval a verim ti
-
fuCKYou
Medium Professional
ako to myslis s tymi ciganmi?KARNEL32 napísal:ty si jeden z tych z ciganov?![]()
iba som srandoval a verim ti![]()
ono to tu vypada ako keby ste zili v tom ze ten dom bude taky maly na to ay ste tam pichli ten nabytok .. OMG sak to bude velke tak nechapem co haluzite .. nebude to az take hrozne vymyslet nieco s nabytkom :S
no totiz majitel toho domu biva pri ciganoch (uz som to raz pisal^Nevermind napísal:ako to myslis s tymi ciganmi?
ono to tu vypada ako keby ste zili v tom ze ten dom bude taky maly na to ay ste tam pichli ten nabytok .. OMG sak to bude velke tak nechapem co haluzite .. nebude to az take hrozne vymyslet nieco s nabytkom :S