|
| Autor |
Správa |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1388 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 15:18 Predmet: Okruhle domy (domy buducnosti) |
|
|
| uz ste taky dom videli? cona to hovorite, uchiti sa to v buducnosti? u nas v nitre pri zeleznici hore na kopci jeden taky dom je....ked sa tam este niekedy dostanem...odfotim ho (ma 3 metrovi plot) |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 21 Aug 2006, 18:19 Predmet: |
|
|
každopadne je to zaujimave ale mne sa to dako nepači podla mna je lepši normalny ale takyto by som chcel vidiet aj z vnutra  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bond35 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 541 Bydlisko: NR BA Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 18:31 Predmet: |
|
|
| ako a potom vnutri nemas kam postavit nabytok alebo ako zavesis velky obraz na stenu |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1007 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 21 Aug 2006, 20:20 Predmet: |
|
|
| bond35 napísal: |
| ako a potom vnutri nemas kam postavit nabytok alebo ako zavesis velky obraz na stenu |
moja rec a naviac okruhle domy su narocne na vystavbu + su potrebne okna do obluka a podobne hovadiny. A z umiestnenim nabytku to isto neje sranda , v kruhovych domoch je isto vela nevyuziteho priestoru . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sato42 Light Star

Stav:  Založený: 24.04.2006 Príspevky: 201
Zaslal: 22 Aug 2006, 10:38 Predmet: |
|
|
Zbytočné komplikovanie všetkého čo sa dá, určite sú za tým japonci...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
das fas Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2005 Príspevky: 510 Bydlisko: kurva neviem Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 10:54 Predmet: |
|
|
| Netuším aký kretén mohol vymyslieť takú hovadinu.Je to nenormálne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Neexie Expert

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 152 Bydlisko: B.R.A.T.I.S.L.A.V.A - Pet Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 10:55 Predmet: |
|
|
tha s tym nabytkom fakt neviem alebo obraz XD jedine do stredu izby na nake lanko a iny obraz s obidvoch stran a urobit aby sa to tocilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 11:01 Predmet: |
|
|
a keby posles male decko do kuta tak sa ti vysmeje do oci ale chcel by som taky dom aspon skust jak sa v nom byva |
|
| Návrat hore |
|
 |
Neexie Expert

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 152 Bydlisko: B.R.A.T.I.S.L.A.V.A - Pet Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 11:08 Predmet: |
|
|
lol tak ten kut sa vzdy vyriesit zamknes ho na hajzli a bude sa tomu hovorit samotka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6675
Zaslal: 22 Aug 2006, 11:29 Predmet: |
|
|
myslim, ze ked sa uz niekto rozhodne pre takyto dom, tak nebude mat problem zaplatit si aj okruhle okna.. atd.
..ja by som si vedel nieco take predstavit.. cca dvojposchodove.. polka obluka presklenena.. s terasou..
Nabytok? Staci jedno letisko do stredku na spanie.. do obyvacky by som tiez dal len nejaky gauciq do stredku.. plazmovu obrazovku na vnutornu stenu, ktora by bola samozrejme rovna..
..ach jaj.. uz len peniaze..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 755 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 11:39 Predmet: |
|
|
preco prave okruhle?
v 80-tych a zac. 90-tych rokov biol taky trend niekde v stredomori, ze sa domy stavali zo striekaneho betonu, t.j. ze dom mohol mat rozne tvary vratane roznych tvarov izieb, vyzeralo to dost futuristicky a aj zaujimavo.
podla mna na to este pride |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1388 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 11:58 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
myslim, ze ked sa uz niekto rozhodne pre takyto dom, tak nebude mat problem zaplatit si aj okruhle okna.. atd.
..ja by som si vedel nieco take predstavit.. cca dvojposchodove.. polka obluka presklenena.. s terasou..
Nabytok? Staci jedno letisko do stredku na spanie.. do obyvacky by som tiez dal len nejaky gauciq do stredku.. plazmovu obrazovku na vnutornu stenu, ktora by bola samozrejme rovna..
..ach jaj.. uz len peniaze..  |
vsak ten kto ho ma je prachaca biva pri ciganoch ale ako som spominal..ma 2 metrovy plot a je to 3-poschodove (zda sa mi) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 0:51 Predmet: |
|
|
| Neviem, ci je to nieco nove, ved predsa rotundy boli okruhle... A s tym problemom okruhlych okien by som si nelamal hlavu, ved aj teraz je kopec budov okruhlych... banky, letiska,... a myslim ze ziadne superspecialne okna to nema... |
|
| Návrat hore |
|
 |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1014
Zaslal: 23 Aug 2006, 16:11 Predmet: |
|
|
| 13 napísal: |
| Netuším aký kretén mohol vymyslieť takú hovadinu.Je to nenormálne. |
aj ja si myslim zbytocne komplikacie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2197 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 22:26 Predmet: Re: Okruhle domy (domy buducnosti) |
|
|
| KARNEL32 napísal: |
| uz ste taky dom videli? cona to hovorite, uchiti sa to v buducnosti? u nas v nitre pri zeleznici hore na kopci jeden taky dom je....ked sa tam este niekedy dostanem...odfotim ho (ma 3 metrovi plot) |
Ten dom je stavaný podla Thaiských Domov Bývam kúsok od neho a hovoril mi to sám syn majitela Takže neboj žiadny dom budúcnosti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|