Oldies - neznicitelne hitovky - disco fon
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pripojim sa k debate. S qwertym sa da v podstate suhlasit ani nie tak ze sa budes bit na disco ale skor ked si pozil a spadnes alebo ti spadne tak tie nove telefony to uz nerozchodia.
Dalsia vec co ma tu udivuje jak tu riesite baterku ako keby ste potrebovali aby vydrzala 5dni v kuse na jednu disco, okrem ineho kupis aj nejake tie cinske neorigo baterie.
Dalsia vec co ma tu udivuje jak tu riesite baterku ako keby ste potrebovali aby vydrzala 5dni v kuse na jednu disco, okrem ineho kupis aj nejake tie cinske neorigo baterie.
-
qwerty-xyz
ale nieeeee to nechcem len na disko ale proste aj nato aby to vydrzalo dva tyzdne v pohotovosti ci sa s tym vola alebo nie,vies prides domov chytis to do ruky a ides s tym vonku a sa neseries ci mas telefon v puzdre a ci ma este priesvitny kryt a ci je plne nabity a icoviny kolo toho.hornblower napísal:Pripojim sa k debate. S qwertym sa da v podstate suhlasit ani nie tak ze sa budes bit na disco ale skor ked si pozil a spadnes alebo ti spadne tak tie nove telefony to uz nerozchodia.