Ona fajci a mne to vadi!
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
raz mi niekto definoval fajciara:clovek ktory zo sebou vzdy nosi povinnu vybavicku-cigy a ohen..
..clovek ktory si zapali dve cigy(niekedy ani jednu) za den neni fajciar..tak ako niekto neni alkoholik ked si da kazdy den pivo alebo pohar vina..
..to ze sa bojis o jej zdravie je az smiesne..t uz ju mozes vodit cez cestu za rucicku nech ju auto nezrazi a ochutnavat jej jedlo ci neni otravene..
tie dve cigy si zvykne zapalit ked je s tebou?ked nie, tak ju nehaj..je to jej vec, ked ta tym neobtazuje..
..clovek ktory si zapali dve cigy(niekedy ani jednu) za den neni fajciar..tak ako niekto neni alkoholik ked si da kazdy den pivo alebo pohar vina..
..to ze sa bojis o jej zdravie je az smiesne..t uz ju mozes vodit cez cestu za rucicku nech ju auto nezrazi a ochutnavat jej jedlo ci neni otravene..
tie dve cigy si zvykne zapalit ked je s tebou?ked nie, tak ju nehaj..je to jej vec, ked ta tym neobtazuje..
-
triple
Guru wannabe
jj máš pravdu sorry za výraz ,,. ale aj tak je to smiešne čo tu píšešDieg0 napísal:sa uvedom komu vravis do kktov.Po 2ch rokoch prilezitostneho !!! fajcenia sa clovek stava zavislym.Takze nabuduce vies komu hovor.Nefajcim 2 roky a nefajcim prilezitostne.
Ad toho 13 cig za 30Sk : kupim si ludove cigy clea (kupoval som si) + ma kamarati ponukli vecer vacsinou
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Musíš ju nejako presvedčiť aby prestala. Niektorí tu hovoríte, že 2 cigarety denne nič nie je, ale ukážte mi niekoho, kto celý život fajčí len 2 cigarety denne! Postupne sa človek stane závislým a fajčí viac a viac. Takže ak chceš aby prestala, tak čím skôr niečo sprav. Ak ti na nej záleží.
V mojom prípade tiež fajčila moja frajerka, aj keď nie až tak často, ale nejako som ju už od toho odhovoril. Niekedy treba na to ísť trochu tvrdšie.
BTW: Fajčíte? Hrozí vám demencia
V mojom prípade tiež fajčila moja frajerka, aj keď nie až tak často, ale nejako som ju už od toho odhovoril. Niekedy treba na to ísť trochu tvrdšie.
BTW: Fajčíte? Hrozí vám demencia
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
a ja by som sa vykašlal na to. .(fajčím aj ja)midnight_man napísal:V tomto pripade neviem co je lepsie ci ju presviedcat aby prestala, na co moze reagovat impulzivne a dost negativne...alebo jej to proste stolerovat ale riskujes tym to ze by sa to mohlo casom zhorsovat...uf...asi by som jej dohovoril..len malinko...opatrne
-
Mr.Jack
Light Star
hm.. myslíš??? silne pochybujem na to netreba len mať rád ale mať aj pevnú vôlu.... ja mám frajerku, ktorá vyfajčí tak cca škatuľku denne, mne to tiež vadí.. (sice zapálim si aj ja) a ona by aj chcela prestat, ale nemá pevnú volu... je to už silnejšie ako ona...poharvody napísal:podla mna ak ti to vadi,tak prestane ak jej na tebe zalezi...radšej namiesto dvoch minut fajcenia sa dve minuty bozkavajte:) ale všetko s mierou, tiež vysoko navykove:P
-
triple
Guru wannabe
tak potom prd chce a nie prestať.. iba to hovorí.. ja som prestal zo dna na den a dalo sa to a to som fajčil tých 20 denne..Mr.Jack napísal:hm.. myslíš??? silne pochybujem na to netreba len mať rád ale mať aj pevnú vôlu.... ja mám frajerku, ktorá vyfajčí tak cca škatuľku denne, mne to tiež vadí.. (sice zapálim si aj ja) a ona by aj chcela prestat, ale nemá pevnú volu... je to už silnejšie ako ona...
no ale po dvoch rokoch som znova začal a teraz aj by som prestal ale asi nechcem tak ako vtedy
-
forgottten
Medium Star
načo ho vyberáš z nohavíc, keď sa Ti to nepáči..?
Lol chlape, pre boha neber jej slobodnú vôľu to je jej voľba, že fajčí. JEJ! Nie Tvoja! Ty nefajčíš, nie ona. Ak Ti prekáža, že fajčí pri Tebe, skús ju poprosiť, nech Ti nefúka dym do xichtu, že to znamená ponuku na sex len v Taliansku, nie u nás a hotovo. Ak nepočúvne, tak sa buď podvoľ, alebo keď bude fajčiť, tak proste odkráčaj, pokecaj s niekým iným, alebo sa vzdiaľ, ak budete sami tak to nerob, ale ak bude naschvál fajčiť tak aby Ti to prekážalo a nebude to myslieť hravo humorne, zamysli sa nad svojim vkusom a výberom dievčaťa... mimochodom, čo Ťa tak serie na cigaretovom dyme? Veď to vôbec nesmrdí, je to celkom príjemné
Nie nebudeš mať zhorete zhnite pľucia kvôli tomu, že budeš dýchať takéto množstvo dymu. Kurnik koľko ľudia prefajčia MAJLAND, ale mám na mysli MAJLAND cigariet a neurobí im to to, čo sa bojíš, že by to mohlo urobiť Tebe...
Lol chlape, pre boha neber jej slobodnú vôľu to je jej voľba, že fajčí. JEJ! Nie Tvoja! Ty nefajčíš, nie ona. Ak Ti prekáža, že fajčí pri Tebe, skús ju poprosiť, nech Ti nefúka dym do xichtu, že to znamená ponuku na sex len v Taliansku, nie u nás a hotovo. Ak nepočúvne, tak sa buď podvoľ, alebo keď bude fajčiť, tak proste odkráčaj, pokecaj s niekým iným, alebo sa vzdiaľ, ak budete sami tak to nerob, ale ak bude naschvál fajčiť tak aby Ti to prekážalo a nebude to myslieť hravo humorne, zamysli sa nad svojim vkusom a výberom dievčaťa... mimochodom, čo Ťa tak serie na cigaretovom dyme? Veď to vôbec nesmrdí, je to celkom príjemné
To máš odniekiaľ vyčítané? alebo jedna babka povedala / dedkukcia?Gangy napísal:Ak fajci cca dve denne tak jej to neskodi, naopak jej to v podstate prospieva.
Kedze dnes fajci kopa ludi a hlavne v podnikoch je stale nafajcene, mal by si vediet ze pasivne fajcenie (vdychovanie dymu) skodi zdraviu viac ako aktivne. Ak teda vyfajci 1 alebo 2 denne, pluca si na to ako tak zvyknu a jej zdraviu to bude skodit menej. Postavene na hlavu, ale je to tak