Ona fajci a mne to vadi!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Dieg0 napísal:v robote som vyfajcil bezne do 14:00 od 7:00 jeden pakel 10tok.a vecer este nejake tri cigy.Takze minimalne 30Sk denne.
za 13 cig 30sk denne? to co fajcis? :D

ja osobne ked som s holkou nefajcim, ked ma videla prvy krat, videla ma s cigou v hube, nevyjadrovala sa k tomu, cim viac sme spolu, tym menej fajcim a neni to pre mna problem,...
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Ona fajci a mne to vadi!

Príspevok od používateľa OphusS »

Marekkkkk napísal:Ahojte, chodim s jednou holkou, pomerne dost dlho sa pozname. Neskutocne mi vadi jedina vec, ze FAJCI. Verim, ze niekedy prestane, ale co ked nie. Mali ste uz niekedy podobny problem? Fajci asi tak max 2 denne, niekedy vobec ziadnu cez den. Moze jej to velmi uskodit? Ako ste sa s podobnym problemom vyrovnali vy? Straaaasne mi zalezi na jej zdravi.
urobili sme dohodu :) ja sa v piatky nebudem rozbíjat na sračky a ona nebude fajčiť :) Zatial to ide :)

edit: akože vôbec nechápem čo vidia ľudia na cigaretách
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Dieg0 napísal:Toto neries fakt.Dve cigy niesu fajcenie.Ja mam 16 a v robote som vyfajcil bezne do 14:00 od 7:00 jeden pakel 10tok.a vecer este nejake tri cigy.Takze minimalne 30Sk denne.Liezlo to dost do prachov a aj asi na zdravie.S vratnikom som dobry kamarat a ten ma poprosil aby osm nefajcil a povedal mi rozumne dovody.Uz nefajcim (prakticky) 3 tyzdne (obcas mam ze si raz potiahnem a podobne).Sice je pravda ze si potiahnem sem tam ale hlavne je to ze uz necitim tu zavislost na tabaku ze ho ptorebujem.A to je to hlavne...
ty kkt tomuto ty hvoríľš fajčenie? ti zadrbkáva.. páni .. ked budeľš fajčiť 50 cíg denne 20 rokov potom hovor niečo o závislosti..
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a preco jej nepovies nech aspon pri tebe nefajci alebo nech skusa obmedzit?mne osobne to vadi ked zena fajci alebo ked pridem do podnikuz je tam nafajcene(hoc fajcil som a prestal som)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

triple napísal:ty kkt tomuto ty hvoríľš fajčenie? ti zadrbkáva.. páni .. ked budeľš fajčiť 50 cíg denne 20 rokov potom hovor niečo o závislosti..
sa uvedom komu vravis do kktov.Po 2ch rokoch prilezitostneho !!! fajcenia sa clovek stava zavislym.Takze nabuduce vies komu hovor.Nefajcim 2 roky a nefajcim prilezitostne.

Ad toho 13 cig za 30Sk : kupim si ludove cigy clea (kupoval som si) + ma kamarati ponukli vecer vacsinou
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

laskavo tu rozoberajte to co sa tu rozoberat ma a nie cenu a pocet cigariet ktore niekto vyfajcil kedysi ....
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Dieg0 napísal:sa uvedom komu vravis do kktov.Po 2ch rokoch prilezitostneho !!! fajcenia sa clovek stava zavislym
to si asi cital v novom case.... omg de sme? po troch rokoch pocuvania techna som automaticky smazka vsak??
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Krupica : nic proti ale pokial viem tak techno nijak negativne nevyplva na tvoj organizmus ;-).Ad tie cigarety : Povedal by som ze nie som sam kto to tvrdi (namatkovo taky jin nema odo man rozdielny nazor).Skus si o tom nieco precitat
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

raz mi niekto definoval fajciara:clovek ktory zo sebou vzdy nosi povinnu vybavicku-cigy a ohen..
..clovek ktory si zapali dve cigy(niekedy ani jednu) za den neni fajciar..tak ako niekto neni alkoholik ked si da kazdy den pivo alebo pohar vina..
..to ze sa bojis o jej zdravie je az smiesne..t uz ju mozes vodit cez cestu za rucicku nech ju auto nezrazi a ochutnavat jej jedlo ci neni otravene..
tie dve cigy si zvykne zapalit ked je s tebou?ked nie, tak ju nehaj..je to jej vec, ked ta tym neobtazuje..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:sa uvedom komu vravis do kktov.Po 2ch rokoch prilezitostneho !!! fajcenia sa clovek stava zavislym.Takze nabuduce vies komu hovor.Nefajcim 2 roky a nefajcim prilezitostne.

Ad toho 13 cig za 30Sk : kupim si ludove cigy clea (kupoval som si) + ma kamarati ponukli vecer vacsinou
jj máš pravdu sorry za výraz ,,. ale aj tak je to smiešne čo tu píšeš
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

O to zdravie ani tak moc nejde - 2 cigarety denne jej ho určite moc nepokazia.... Mne by skôr vadila tá chuť a pach....to sa predsa môžem bozkávať aj s popolníkom, či nie? :aasmile19:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Musíš ju nejako presvedčiť aby prestala. Niektorí tu hovoríte, že 2 cigarety denne nič nie je, ale ukážte mi niekoho, kto celý život fajčí len 2 cigarety denne! Postupne sa človek stane závislým a fajčí viac a viac. Takže ak chceš aby prestala, tak čím skôr niečo sprav. Ak ti na nej záleží.
V mojom prípade tiež fajčila moja frajerka, aj keď nie až tak často, ale nejako som ju už od toho odhovoril. Niekedy treba na to ísť trochu tvrdšie. :wink:

BTW: Fajčíte? Hrozí vám demencia :P
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

V tomto pripade neviem co je lepsie ci ju presviedcat aby prestala, na co moze reagovat impulzivne a dost negativne...alebo jej to proste stolerovat ale riskujes tym to ze by sa to mohlo casom zhorsovat...uf...asi by som jej dohovoril..len malinko...opatrne
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:V tomto pripade neviem co je lepsie ci ju presviedcat aby prestala, na co moze reagovat impulzivne a dost negativne...alebo jej to proste stolerovat ale riskujes tym to ze by sa to mohlo casom zhorsovat...uf...asi by som jej dohovoril..len malinko...opatrne
a ja by som sa vykašlal na to. .(fajčím aj ja)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

nevieme aký pevný je váš vzťah...lebo keď jej začneš zakazovať tak to može skončiť zle..napr....čo sa ty do mňa staráš,niesi moj otec a keď ti to vadí tak si nájdi inú...aj také sa može stať :?
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

podla mna ak ti to vadi,tak prestane ak jej na tebe zalezi...radsej namiesto dvoch minut fajcenia sa dve minuty bozkavajte:) ale vsetko s mierou, tiez vysoko navykove:P
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

poharvody napísal:podla mna ak ti to vadi,tak prestane ak jej na tebe zalezi...radšej namiesto dvoch minut fajcenia sa dve minuty bozkavajte:) ale všetko s mierou, tiež vysoko navykove:P
hm.. myslíš??? silne pochybujem na to netreba len mať rád ale mať aj pevnú vôlu.... ja mám frajerku, ktorá vyfajčí tak cca škatuľku denne, mne to tiež vadí.. (sice zapálim si aj ja) a ona by aj chcela prestat, ale nemá pevnú volu... je to už silnejšie ako ona... :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Mr.Jack napísal:hm.. myslíš??? silne pochybujem na to netreba len mať rád ale mať aj pevnú vôlu.... ja mám frajerku, ktorá vyfajčí tak cca škatuľku denne, mne to tiež vadí.. (sice zapálim si aj ja) a ona by aj chcela prestat, ale nemá pevnú volu... je to už silnejšie ako ona... :?
tak potom prd chce a nie prestať.. iba to hovorí.. ja som prestal zo dna na den a dalo sa to a to som fajčil tých 20 denne..
no ale po dvoch rokoch som znova začal a teraz aj by som prestal ale asi nechcem tak ako vtedy
Big-T
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Big-T »

aj mojej priatelke to vadilo zo zaciatku...najprv som pred nou nefajcil vobec teraz v pohode..akurat uz je problem iny ze sa snazim fajcit menej aby bol medzi nami pokoj :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Aj mojej moje fajčenie vadí, tak sa snažím v jej prítomnosti fajčenie obmedziť. Ale zasa aby sa kvôli tomu staviala na hlavu, o tom neviem. Tak sa ukľudni prosim ťa. Všetko je o tolerancii.
Napísať odpoveď