Oplati sa bojovat dalej ?
Kámo kámo, čím skôr to skončíš, tým skôr budeš mať pokoj, vykašli sa na ňu, čakajú Ťa len problémy a trápenie sa. Ver mi
Takto sa chlap nespráva. A ona sa tiež správa ako decko. Neviem koľko máte rokov. Ale hovorím Ti, máš ju rád a to Ti zatemňuje mozog, nikdy by si nemal stratiť svoju dôstojnosť, svoju tvár a nechať si ubližovať. Takto si Ťa nebude mať prečo vážiť, keď budeš ako jej poslušný psík, budeš k nej len dobrý, budeš tu vždy pre ňu, vedome či podvedome to bude zneužívať, bude mať v Tebe istotu a prestane si Ťa vážiť a čoskoro sa na Teba vyserie. Ak Ťa baví čakať na to kedy čo si zmyslí a kedy čo cíti tak kľudne. Ak ju ale necháš samú s tým že nechceš byť len kamarát a prerušíš kontakt, príde na to, čo naozaj chce oveľa skôr. A to je jedno, či príde na to že Ťa chce alebo nechce, aspoň budeš vedieť na čom si a ona bude mať jasno
Ak má ale pod 20, ruky preč
-
midnight_man
Guru
No v july ma 19ETieNne napísal:Kámo kámo, čím skôr to skončíš, tým skôr budeš mať pokoj, vykašli sa na ňu, čakajú Ťa len problémy a trápenie sa. Ver miTakto sa chlap nespráva. A ona sa tiež správa ako decko. Neviem koľko máte rokov. Ale hovorím Ti, máš ju rád a to Ti zatemňuje mozog, nikdy by si nemal stratiť svoju dôstojnosť, svoju tvár a nechať si ubližovať. Takto si Ťa nebude mať prečo vážiť, keď budeš ako jej poslušný psík, budeš k nej len dobrý, budeš tu vždy pre ňu, vedome či podvedome to bude zneužívať, bude mať v Tebe istotu a prestane si Ťa vážiť a čoskoro sa na Teba vyserie. Ak Ťa baví čakať na to kedy čo si zmyslí a kedy čo cíti tak kľudne. Ak ju ale necháš samú s tým že nechceš byť len kamarát a prerušíš kontakt, príde na to, čo naozaj chce oveľa skôr. A to je jedno, či príde na to že Ťa chce alebo nechce, aspoň budeš vedieť na čom si a ona bude mať jasno
![]()
ja ti poradim z pohladu dievcata, nemyslim, ze tvoja kamaratka velmi vie co chce, pretoze, ked sa mi nikto skutocne paci, nabudem mysliet na svojho ex, a ked uz teda myslim na svojho ex, tak si urcita s nikym nezacnem novy vztah, z toho co si napisal, usudzujem, ze tvoja kamaratka ta neopustila prave pre jej ex priatela, jednoducho asi o teba stratila zaujem, neviem to ja ale isto, nebola som tam, je iba moj nazor, ale nedavala by som tomu velku nade, si este mladucky, hladaj taku, ktora bude chciet teba a nie svojho ex
No a mame tu pokracovanie. tak uz sme si to konecne vyjasnili a sme dopadli. Zavolal som ju v piatok vecer do mesta ze zajdeme dvaja zabavit sa no nakoniec sme stretli partiu jej kamosiek
tak sme sa k nim pridali. Ona sa s nimi pohadala tak sme odisli prec ale ju hryzlo svedomie ze sa pojde tym kamoskam ospravedlnit.Bola uplne v pohode zacali mi dokonca vraviet ze to vidi s nami dobre ze nevylucuje ze sa dame dokopy to ma potesilo ale akonahle stretla tie kamosky a asi pol hodinu sa s nimi vypravala prisla ako vymenena. Na parkete zbalila neakeho starecho chlapa ked som to zbadal myslel som ze ho tam prerazim ale namiesto toho som ju zobral von a povedal som jej ze ju lubim a ze ci si neuvedomuje ako ma zranuje ked bali toho stareho. Ona mi povedala ze ma ma rada ale ze nevie co chce tak som ju poslal .... a povedal jej ze ked to bude vediet moze uz byt neskoro zobral som si veci a ze odidem ale ona ma zastavila objala pobozkala a povedala mi ze ma tiez lubi. Ostal som v soku, ale co spravila potom to nepochopim asi za hodinu isla zasa za tymi kamoskami a potom prisla a vravi mi ze je j je*** a ze mi nechce ublizovat a mali by sme sa prestat stretavat
to ma zobralo tak som jej odpovedal iba ze ju lubim a ze roby chybu a odysiel som domov. Volal som potom aj tej jednej kamoske ze o com sa bavil ia vravela ze o mne nie a ze s tym jej spravanim nema nic spolocne a ze moja milovana preplakala celu noc u nej doma
NA druhy den mi od nej prisla SMS ze sa na nu nemam hnevat a ze ju to strasne mrzi a ze je je*** a nezasluzim si ju. Mam sa jej ozvat alebo mam cakat... nahnevam sa na nu lebo to proste nedokazem chcem ju spat co mam robit ???? HELP
to uz je trosku neskoro neviazat sa ja uz som davno na nu namotany...OdinHel napísal:...chvilu pockaj a potom sa jej tak "neutralne ozvi" , aby zostala trochu v pochybach...
...podla vsetkeho chce byt siloumocou stredobodom pozornosti- to nieje dobre...
...ale skus to s nou este, moc sa na nu neviaz, len si ju tak "otukaj" a uvidis ci je hodna vztahu...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa snaz odmotat, inak sa budes zozierat cely cas. Najlepsie to spravis tak, ze sa s nou uplne prestanes stretavat. Mozno existuje aj jednoduchsie riesenie, ale ja som take nenasiel. Druha moznost je jej zavolat a skusit to s nou, ale podla toho co pises, si myslim, ze je dost "volnomyslienkarska" a taky vztah dlhe trvanie mat asi nebude.
No dnes vecer som sadol na bike a siel k nej domov k mojmu udivu ma normalka pustila dnu viedli sme rozhovor na temu skola a pocasiet0m4s3 napísal:Tak sa snaz odmotat, inak sa budes zozierat cely cas. Najlepsie to spravis tak, ze sa s nou uplne prestanes stretavat. Mozno existuje aj jednoduchsie riesenie, ale ja som take nenasiel. Druha moznost je jej zavolat a skusit to s nou, ale podla toho co pises, si myslim, ze je dost "volnomyslienkarska" a taky vztah dlhe trvanie mat asi nebude.
No tak v piatok mi volala ze ci nejdem s nou a s partiou oslavovat narodky nasej kamosky. vrvim preco nie. Lenze jeden typek doniesol na tu oslavu travu a na to mi niesme tak sme ja a moja milovana odysli sami do mesta. Nic som neriesil ani som nekomentoval nas sucasny "stav". Teraz pride otazka: Chcem ju pozvat teraz cez vykend na rande ,aby prosto vedela o co mi ide. A) myslite si ze je to dobry napad ?? B)mam jej to normalne povedat ze pozyvam ta na rande
alebo to vyjadrit neako implicitne ?
ako sa spravala v tom meste? bola vpohode? boli ste sami? co si citil - co z nej v tvojej pritomnosti vyzarovalo?
a teda:
A) co mozes stratit?
B) "pozyvam ta na rande laska moja, prijmes toto pozvanie prosim?" - wtf? sak normalne ahoj, nesla by si vecer von niekam sadnut? nemozes vediet ci to bude rande alebo len stretko... musis usudit z toho ako sa to bude vyvijat
a teda:
A) co mozes stratit?
B) "pozyvam ta na rande laska moja, prijmes toto pozvanie prosim?" - wtf? sak normalne ahoj, nesla by si vecer von niekam sadnut? nemozes vediet ci to bude rande alebo len stretko... musis usudit z toho ako sa to bude vyvijat
Boli sme sami aj ked sem tam boli pri nas kamosi.No spravala sa normalne aj ked bolo trochu citit medzi nami napatie po tom co sa stalo. A sama mi povedala ze sa teraz boji pretoze si mysli ze nenapisala pisomne matury. ale ked som ju bol odprevadit domov bola uz uplne v pohode uvolnena ukecana ako vzdyMaki napísal:ako sa spravala v tom meste? bola vpohode? boli ste sami? co si citil - co z nej v tvojej pritomnosti vyzarovalo?
a teda:
A) co mozes stratit?
A)Stratit mozem vela lebo neviem ako zareaguje kebyze sa jej nieco take spytam ona je schopna mi povedat ze by sme sa uz nemali vidat lebo sa este nerozhodla.
B)chcem to urobit preto takto priamo "pubertacky" lebo chcem aby prosto vedela ze ked so mnou pojde bude to rande nie iba nase caste posedenie pri cajiku v cajovni. A chcem vediet ci to pozvanie prijme a ak ho prijme ako sa bude spravat.
a pripadalo ti pocas toho vecera ze by to malo sancu a buducnost? ak ano chod do toho...
A) o to sa nestaraj... ak neskusis o nic neprides ale nikdy sa k nicomu nedostanes...
B) tak to aspon povedz nejako inak a nie "pozyvam ta na rande" - zaobal to do nejakej srandy alebo to nejako odlhci, lebo ked prides za nou s tymto tak pochybujem ze ti s cistym svedomim povie ze ano...
A) o to sa nestaraj... ak neskusis o nic neprides ale nikdy sa k nicomu nedostanes...
B) tak to aspon povedz nejako inak a nie "pozyvam ta na rande" - zaobal to do nejakej srandy alebo to nejako odlhci, lebo ked prides za nou s tymto tak pochybujem ze ti s cistym svedomim povie ze ano...
No tak a je koniec. uz som to dalej nevydrzal jej namotavanie a prepinackove stave zobral som ju vecer von vratil som jej vsetky veci ( skoro vsetky
) a dali sme si zbohom na pamiatku odo mna dostala retiazku ktoru mi dala mamina ked ma zobrali an vysku aj ked ju najprv nechcela potom ju zobrala. Poklakali sme si co som necakal a uz sa dlllho neuvidime mozno niekedy o par mesiacov aj ked byvame len kusok od seba da sa to.
-
midnight_man
Guru
ja myslim ze celkom dobre riesenie, uvidis casom ze to bude len a len lepsietusken napísal:No tak a je koniec. uz som to dalej nevydrzal jej namotavanie a prepinackove stave zobral som ju vecer von vratil som jej vsetky veci ( skoro vsetky) a dali sme si zbohom na pamiatku odo mna dostala retiazku ktoru mi dala mamina ked ma zobrali an vysku aj ked ju najprv nechcela potom ju zobrala. Poklakali sme si co som necakal a uz sa dlllho neuvidime mozno niekedy o par mesiacov aj ked byvame len kusok od seba da sa to.